3:1
(1:1)
17. J. Šmucler (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí tým rozhodl o výhře až po hodině hry


Branky


5

Domácí tým SK Horní Bříza B porazil svého soupeře TJ Sokol Trnová 3:1.Vítězství se nerodilo vůbec lehce.Domácí tým  vstřelil vítězný gól až v 63 minutě zápasu.Horní Bříza se tímto výsledkem přiblížila na svého soupeře na rozdíl dvou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení a vlastní gól

Domácí tým Horní Bříza byl před tímto duelem asi mírným favoritem.Hosté však v letošní sezoně podávají dobré výkony a nasbírali dosud slušných 14 bodů. Domácí začali ve velkém stylu.Již ve 3 minutě zápasu šli domácí do vedení, zásluhou Vojtěcha Růžičky.Domácí se tak ujali vedení 1: 0.Poté se hra vyrovnala a hosté se také dostali do pár slibných šancí.V 17 minutě zápasu přišlo možná trochu překvapivě kuriózní vyrovnání.Domácí hráč Jakub Šmucer  si dal vlastní gól.I takové momenty přináší fotbal.Vyrovnáno 1:1.Zbytek první půle se dohrával víceméně ve středu hrací plochy.V první půli  byly uděleny celkem tři žluté karty.Dvě na straně domácích a jednu dostali hosté.Za domácí obránce Lukáš Janka a útočník Filip Mornštajn.Za hosty byl potrestaný hráč Patrik Mazák.Do kabin se odcházelo za stavu 1:1.

Rozhodující gól vstřelil Vilém Čechura

Druhý poločas začal střídáním hostujícího celku.Ve 46 minutě zápasu odstoupil Michal Hauzner a nahradil jej Petr Pešek.Hosté cítili šanci na bodový zisk z tohoto duelu. Avšak jen do 63 minuty minuty zápasu.To se střelecky prosadil domácí hráč Vilém Čechura.Domácí se ujali vedení 2:1 a jak se později ukázalo, byl to gól vítězný.Hosté poté ještě vystřídali.V 65 minutě zápasu odstoupil hráč Jiří Šmíd a místo něj nastoupil Filip Nenadovič.Po druhém gólu se domácí trochu stáhli do obrany a čekali na chyby soupeře.Dočkali se až zhruba po 20 minutách hry.V 82 minutě zápasu pojistil  vedení domácích obránce domácích Radek Šimice na 3:1.Potvrdil tak vítězství domácích a zároveň svůj dobrý výkon  v tomto zápase.Tímto gólem definitivně zlomili odpor hostů.Domácí ještě vystřídali hráče.V 85 minutě zápasu odstoupil Filip Mornštajn a nahradil jej záložník Tomáš Lomoz.Také hosté v závěru utkání dvakrát střídali.Na výsledku se však již nic nezměnilo a domácí tým si tedy připsal důležité tři body.Utkání sledovalo 100 diváků.Vůbec nejvíce ze všech zápasů v tomto kole.



Sestavy


SK Horní Bříza B
J. Schimmer [-] - L. Janka [-] , J. Sedlecký [-] , J. Šmucler [-] , R. Šimice [-] , J. Riedl [-] - M. Zavadil [-] , V. Zavadil [-] , V. Čechura [-] - F. Mornštajn [-] (85. T. Lomoz [-] ) , V. Růžička [-]

TJ Sokol Trnová
J. Kříž [-] - P. Mazák [-] , A. Reich [-] (77. J. Webr [-] ) , P. Chocholatý [-] , Z. Hojer [-] , P. Dolejš [-] , P. Kráčina [-] , J. Šmídl [-] (65. F. Nenadovič [-] ) , M. Hauzner [-] (46. P. Pešek [-] ) , M. Chocholatý [-] (85. A. Borisov [-] ) , P. Kříž [-]

ŽK: 41. F. Mornštajn , 44. L. Janka - 43. P. Mazák , 54. P. Kráčina .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRAUZ Jan - LANDA Viktor (N), FINKLAR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jan Svatoš

Expert: Aleš Klečka
Tip experta: remíza

Toto utkání nemá jasného favorita.Tipuji remízu.

Tip: výhra hostů