3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prostějov stále na špici


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V pátek odpoledne nevypadala situace domácí sestavy vůbec růžově. Z běžné základní jedenáctky totiž vypadli hned čtyři borci! Kromě reprezentanta Koudelky, který válel v play-off evropského šampionátu v malé kopané, vyřadilo zranění kolene Pančocháře a svalové zranění Petrželu, navíc Kroupu skolila viróza a jeho start byl značně nejistý. Naštěstí s parťákem Susem v sobotu odpoledne dorazili a mnozí si hlasitě oddechli, když jej viděli na rozcvičení před zápasem. Oproti úternímu pohárovému duelu došlo tedy pouze ke dvěma změnám – mezi tyče se při pravidelném střídání postavil Kofroň a do zálohy se vrátil Zelenka, kterému pauza přišla evidentně k duhu. Jak uznal kouč Kroměříže, právě on spolu s Nekudou a Kroupou rozhodli dnešní utkání.

V úvodu zápasu jednoznačně zaujalo Langerovo sólo přes polovinu hřiště, které ovšem nedotáhl do žádoucí koncovky. Diváci se ale přesto radovali už po pěti minutách. Machálek zatáhl míč po pravé straně a nservíroval jej před brankuNekudovi, který konečně protrhl střeleckou smůlu. Skóre mohl navýšit Krejčíř, když si naběhl na Zelenkův nepřímý kop, míč ale skončil těsně vedle tyče.Na druhé straně vyslal křížnou střelu Hromek, Kofroň míč vyrazil na roh. Na konci první dvacetiminutovky sklepl míč Kroupa pro Nekudu, který z první pálil nad břevno. A tentýž hráč o dvě minuty později mířil po centru zprava z voleje pro změnu vedle tyče.Právě uplynula půlhodina utkání, když se Krejčíř chystal k dlouhému autu do šestnáctky. Vhodil jej ale nakrátko Kroupovi, který se zbavil obránce, navedl si balón víc na střed a křížnou střelou na vzdálenější tyč nekompromisně zavěsil.

 

Hned po příchodu ze šatny se prezentoval ostrou střelou Fládr. Krejčíř se ještě jednou dostal do výhodné pozice, ale nezakončil. Kontaktní branku měl na hlavě Haša, Kofroň ale na čáře kryl, čímž si vysloužil ovace diváků.Když Zelenka poslal zprava měkkým obloučkem za obranu do loženky Nekudu, bylo rozhodnuto. Na zvrat nemohli slávisté pomýšlet,přestože drželi často míč na kopačkách, tak příliš nebezpeční nebyli a domácí drželi otěže zápasu pevně v rukou. Nic na tom nemohl změnit ani Krška, jehož střela minula břevno Kofroňovy branky. Domácí tak potvrdili výbornou podzimní formu a především skvělou produktivitou získali další tři body.



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Lukáš Zelenka, záložník 1.SK Prostějov: Dnes jsme předvedli poctivý výkon, běhali jsme, zodpovědně jsme bránili. Soupeř měl fakticky jen dvě šance za celý zápas, které naštěstí neproměnil, zatímco my ty své ano. Naopak jsme mohli ještě nějaké góly přidat, takže z tohoto pohledu jsme vyhráli naprosto zaslouženě.

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Vlastimil Chytrý, trenér HS Kroměříž: „Předvedli jsme naivní hru, domácí nás nechali hrát, ale míč na kopačkách jsme měli pouze po jejich velké vápno. Naproti tomu každou naši ztrátu a chybu dokázali využít. Rozhodující bylo umění dvojice Nekuda – Kroupa, oni řeší situace takovým způsobem, že ze dvou šancí padne jedna branka, to bylo rozhodující. U nás měli také Haša a Ševčík své příležitosti, ale rozdíl byl v efektivitě proměnění. Vznikl z toho strašidelný výsledek 3:0, ale domácí si takové vítězství zasloužili. I v této sezóně u nás přetrvávají problémy v domácích zápasech, rozhodila nás porážka od Vítkovic, následovala další porážka s Hlučínem a začala pracovat psychika hráčů. Teď jsme se nadechli, vyhráli jsme dva zápasy a sehráli kvalitní souboj s Brnem v poháru, ale dnes nás domácí zkušeně přejeli“



Sestavy


1.SK Prostějov
Z. Kofroň [-] - M. Hirsch [-] , A. Rus [-] , P. Krejčíř [-] , M. Sus [-] - T. Langer [-] , Z. Fládr [-] , L. Zelenka [-] - M. Machálek [-] (89. L. Machýnek [-] ) , P. Nekuda [-] (84. M. Sečkář [-] ) , K. Kroupa [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
R. Petr [-] - J. Kašík [-] (46. P. Silnica [-] ) , J. Swiech [-] , R. Budín [-] , T. Jeleček [-] - L. Nevřala [-] , F. Žák [-] , D. Krška [-] , J. Hromek [-] - R. Haša [-] (56. M. Neubert [-] ) , A. Ševčík [-]

Hráči zápasu: P. Nekuda .
Místo: Olympijská ul.,tráva. Počet diváků: 390. Rozhodčí: Podaný Marek - POLÁK Jiří, HORÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.