2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

18.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín zvládl těžký start


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka rozhodla

První jarní zápas nesl tradiční znaky úvodního soupeření. Spartak i Uničov po celý zápas hráli maximálně opatrně a se zajištěnou obranou. 
Pěkných akcí a souvislých přihrávek proto zejména v úvodu zápasu bylo jako šafránu, a tak se na hřišti poprvé výrazněji něco dělo až v 15. minutě. To standardku ze střední vzdálenosti zahrál Laciga a pořádně přitom protáhl brankáře Uvízla, který dokázal vytáhnout míč mimo branku na rohový kop. 
Pěkný moment poté předvedl Uničov v 19. minutě, když centr do pokutového území usměrnil Komenda patičkou a pohotový Vogl v brance Spartaku musel poprvé zasahovat.


Mnohem výrazněji se hosté projevili v 29. minutě. Krč prostrčil míč na Nuce, který postupoval sám na naši branku. Vogl nicméně dobře četl hru, včas vyběhl z branky, zmenšil střelecký úhel a zakončujícímu Nucovi střelu zlikvidoval. 
Podobně musel brankář Spartaku zasahovat v 35. minutě, když Vasiljev vyslal do samostatného nájezdu Krče. Ten se v pokutovém území ještě kličkou uvolnil proti tísnícímu obránci, finální střelou však na Vogla už nevyzrál. 
Spartak si vzal slovo zase v 39. minutě. To si před šestnáctkou vyměnili přihrávku Šrom s Ondřejkou, výsledná slabá střela však Uvízla nijak neohrozila a připravený brankář Uničova míč v pohodě chytil. Na opačné straně ve 40. minutě vyslal Krč střelu jen vedle branky.
Poté se v 41. minutě prosmýkal do pokutového území Krhut, tísnící obránce zahrál rukou a rozhodčí Cieslar po poradě s pomezním nařídil proti Uničovu pokutový kop. Ten zahrál Michal Dvořáček a Spartak se ujal vedení 1:0!
To v první půli nebylo ještě všechno. V 43. minutě šikovně Šrom prostrčil míč do pokutového území na Ondřejku, ten ovšem při zakončení poslal míč vedle branky.


Druhý poločas o mnoho více fotbalové podívané nenabídl. Spartak výrazně zahrozil v 56. minutě, kdy se postupným útokem dostal do pokutového území Ondřejka, jeho zakončení obloučkem zapadlo za zadní tyč. 
Další vážnější situaci viděli diváci poté v 81. minutě. Uničov zahrál rohový kop a jeho kapitán Vejvoda zakončil hlavičkou jen do rukou pozorného Vogla.
Domácímu trenérovi parádně vyšlo průběžné střídání, neboť 83. minuta přinesla souhru dvou později příchozích hráčů. Pavel Postava se protáhl po straně, dotáhl míč do pokutového území, kde jej předložil na malé vápno Tomáši Pospíšilovi. Ten v situaci nezaváhal a uklidil do branky na konečných 2:0 pro Spartak.

 

foto: Antonín Cvek



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ,trenér: : Dnes jsem rád za tři body, protože proti nám stál velmi silný soupeř. Uničov byl na nás velmi dobře připravený, bylo to o tom, kdo promění nějakou šanci. Bylo vidět, že to bylo první jarní utkání, bylo poznat, že na trávě toho obě mužstva příliš neodehrála, a tak byl chvílemi k vidění neurovnaný fotbal plný nepřesností. Co se týká kvality, tak hra přesto nějaké vyšší měřítko snesla. Myslím si, že šancí jsme si vytvořili více a asi jsme si zasloužili vyhrát. Kluky musím pochválit za to, že jsme těžký vstup zvládli. Teď se musíme připravit na derby s Kroměříží, abychom tam důstojně bez vášní a emocí předvedli dobrý fotbal.

SK Uničov
Jiří Balcárek,trenér: Škoda. Bylo to remízové utkání.Měli jsme je přečtené, hráli jsme osobku na Lacigu, takže se uchylovali 
k nakopávaným míčům, ale branku jsme nevstřelili.Utkání rozhodla taková penalta nepenalta. Prošel tam balon mezi stopery, bylo tam několik soubojů, nějak se to odráželo. Nevím, jestli to byla ruka, musím se podívat na video. Rozhodčí nejdřív nepískal, pak to odpískal, vytáhnul to do vápna



Sestavy


SK Spartak Hulín
M. Vogl [-] - J. Zlámal [-] , D. Krhut [-] , D. Steiner [-] (77. T. Pospíšil [-] ) , M. Šrom [-] (66. P. Postava [-] ) , M. Dvořáček [-] , J. Laciga [-] , V. Ondřejka [-] , T. Matoušek [-] , D. Kostka [-] (86. M. Minář [-] ) , V. Barcuch [-]

SK Uničov
T. Uvízl [-] - L. Heinz [-] , J. Můčka [-] (80. M. Muzikant [-] ) , R. Juřátek [-] , R. Vejvoda [-] - T. Nuc [-] , T. Binar [-] (85. D. Dostál [-] ) , D. Kuba [-] (62. P. Kasal [-] ) , T. Vasiljev [-] - T. Komenda [-] , A. Krč [-]

ŽK: 72. T. Matoušek , 75. D. Steiner - 40. R. Vejvoda .
Místo: Hulín. Počet diváků: 124. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - MIKESKA Karel, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.