D. Kraut 75.
1:2
(0:2)
2. R. Haša (p.)
24. R. Budín
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

20.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín prohrál podruhé v řadě


Branky


75. D. Kraut - 2. R. Haša (p.) , 24. R. Budín
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hanáci mají první jarní výhru

Hosté přijeli do Hlučína po hektickém týdnu, kdy byl odvolán hlavní trenér Chytrý i asistent Parobek. Na jejich lavičce se objevil trenér U19 Petr Maléř. Utkání začalo hodně živě, když hned ve druhé minutě po faulu na Silnicu kopali hosté penaltu. K té se postavil Haša a i když Hlaváč vystihl směr střely, tak hosté vedli. Ve 22.minutě měli domácí velkou šanci vyrovnat. Kraut prodloužil na zadní tyč, kde byl volný Talián, ale jeho hlavičku z malého vápna dokázal Šustr reflexivně vyrazit. O dvě minuty později hodil dlouhý aut Rajnoha a nehlídaný Budín dal na 0:2. Do konce poločasu měli hosté šanci rozhodnout, ale trefili pouze břevno.

 

Druhou půli se hosté zatáhlia bránili výsledek. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, ale do vyložených příležitostí se nedostávali. Zahrávali velké množství standartních situací ale prosadit se dlouho nedokázali. Až v 75.minutě se po rohudostal na zadní tyči k míči Kraut a střelou z první trefil přesně a bylo 1:2. Hosté už svůj náskok dokázali udržet a vezou tak cenné tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Milan Valachovič, trenér: „Měli jsme ještě velkou šanci Taliánem, ale tu jsme nedali. Hosté vyhráli zcela zaslouženě. Chyběla nám větší chuť po vítězství. Připadá mi, že se náš tým uspokojil,"

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Martin Šustr, brankář: Po prohraném derby s Hulínem a náročném týdnu jsme chtěli uspět. Pomohla nám rychlá penalta a vedení. Bránili jsme zodpovědně a domácí skoro k ničemu nepustili. Jsem rád že jsme zápas psychicky zvládli a dokázali že patříme v tabulce výš. Když zvládneme další domácí zápas se Slováckem, tak to bude fajn a posuneme se kam chceme.



Sestavy


FC Hlučín
J. Hlaváč [-] - P. Žižka [-] , J. Mac [-] , V. Heinik [-] , K. Hudeczek [-] (46. G. Badalyan [-] ) - M. Lukáš [-] (46. P. Galvas [-] ) , E. Talián [-] (84. R. Štefek [-] ) , M. Foltyn [-] - D. Kraut [-] , R. Sasín [-] - T. Dostál [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - D. Čep [-] , T. Jeleček [-] , V. Látal [-] , R. Budín [-] , P. Rajnoha [-] , J. Kašík [-] - P. Silnica [-] , D. Hynčica [-] (75. D. Stratil [-] ) - R. Haša [-] (89. J. Ferko [-] ) , J. Silný [-] (59. T. Strašák [-] )

ŽK: 34. P. Žižka , 34. M. Foltyn , 86. G. Badalyan - 11. J. Silný , 15. J. Kašík , 83. T. Strašák , 85. P. Rajnoha .
Místo: tráva. Počet diváků: 195. Rozhodčí: Trávníček Miroslav - KUBICA Martin, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.