2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:15

21.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov pokračuje v perfektním jaru


Branky


0

Domácí na jaře neztratili ani bod a při současné (ne)formě Vítkovic se dokázali dotáhnout až do boje o druhé místo. Hosté hrají ve vyrovnaném středu tabulky, který si pojistili třemi body z minulého domácího zápasu s Břeclaví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky a rozhodnuto

Na těžkém terénu, promáčeném po třídenních deštích, se hrál  slušný zápas. V 9. minutě po rohovém kopu Jasenského zahrozil hlavičkou Neubert, branku domácích ale netrefil. Ve 12. minutě si navedl míč na střelu domácí Vasilijev, gólman Balážik byl ale připraven. V 18. minutě hlavičkoval po dalším hostujícím rohu Vavruša, domácí gólman Uvízl ale hlavičku chytil. Ve 22. minutě to byla fotbalová paráda. To dostal hodně prostoru domácí Binar a parádní střelou do šibenice otevřel skóre utkání – 1:0. Ve 34. minutě se dostal znovu do šance Vasilijev, ale branku minul. Za naše družstvo kontroval nepřesnou střelou ve 38. minutě Šuranský. Ve 42. minutě se domácím povedl signál po rohovém kopu a následnou střelu tečoval  Komenda a bylo to 2:0 pro domácí Uničov.

Druhá půle bez branek

Druhou půli začal pěknou individuální akcí znovu Vasilijev,hezky vystřelil ale gólman Balážik se vytáhl a dokázal střelu vyrazil na roh. V 50. minutě pak po akci Mlýnka nepřesně zakončil hostující Šuranský. V 55. minutě zakončoval hezkou kombinaci domácích opět Binar, druhou svoji branku nepřidal, protože obrana hostů jeho střelu zblokovala. V 79. minutě ještě napřáhl zdálky hostující Němec, zamířil však nad branku domácích. To už bylo ze zajímavých situací vše a domácí tak stále pokračují ve stoprocentní bilanci. Hosté tentokrát žádné body nepřidali. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Jiří Balcárek, trenér: „Nedívám se v tabulce nahoru ani dolů, mám radost, že utkání zvládli naši mladíci. Mít v MSFL v základní sestavě dva dorostence, to je rarita. Chtěli jsme rozhodnout, než bude rozkopaný terén,"




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , L. Heinz [-] , J. Můčka [-] , R. Juřátek [-] - T. Nuc [-] (74. P. Kasal [-] ) , T. Binar [-] , D. Kuba [-] (58. A. Řehák [-] ) , D. Dostál [-] , T. Vasiljev [-] (83. Z. Bartoněk [-] ) - T. Komenda [-] -

FC Zlínsko
J. Balážik [-] - J. Juráň [-] , T. Mlýnek [-] , M. Vavruša [-] , V. Zach [-] , T. Dekleva [-] , M. Neubert [-] , R. Elšík [-] (73. L. Juhas [-] ) , A. Jasenský [-] , O. Šuranský [-] (73. T. Zábojník [-] ) , J. Foltýn [-] (73. M. Němec [-] )

ŽK: 90. R. Juřátek - 58. V. Zach .
Místo: tráva č.2. Počet diváků: 170. Rozhodčí: Mrázek Petr - OGRODNÍK Vlastimil, TRÁVNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.