0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

21.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr pokračuje v parádní jízdě


Branky


0

Lídr utkání zajížděl k dalšímu zápasu na půdu poslední Břeclavi. Hosté mají na jařeparádní formu a neztratli ani bod. To domácí budou mít hodně práce, aby zachránili MSFL i pro příští rok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Teprve Fládrova střela na konci úvodní desetiminutovky ukázala něco fotbalového na hostujících kopačkách. O chvíli později se těsně před gólmanem neprosadil po Sečkářově centru T. Machálek, Kunický včas zneškodnil i Kroupovu uličku Nekudovi. První půlhodinku uzavřela Pančochářova střela přesně do brankáře. V závěru poločasu stál balónu ze Sečkářovy kopačky, který na zadní tyči zpracoval Hirschův centr, v cestě do branky Kunický. Po standardní situaci hostí se do rychlého kontru vydala Břeclav a Diviš přehodil vybíhajícího Kofroně, míč ovšem mířil těsně vedle pravé tyče. Touhle velkou domácí šancí skončil první poločas za stavu 0:0.

Tři branky v domácí síti

Po změně stran uzmul centr T. Machálka ve vzduchu Kunický, Nekudova hlavička se mezi tři tyče nevešla. Když se na hranici vápna ocitl na chvilku sám v dobré pozici Petržela, vypálil na branku a Kunickému míč přepadl za záda do sítě – snad bylo na vině podcenění situace, snad mokrý míč,každpádně bylo to 0:1.O pár minut později našel ukázkovou kolmou přihrávkou Sečkář Nekudu, kterému situaci ulehčilo ještě podklouznutí brankáře, takže zkušený útočník „dovezl“ míč až do sítě - 0:2. Dvacet minut před koncem našel vpravo T. Machálek Kroupu, který přihrál pod sebe Fládrovi, jeho střelu ale našel Kunický v rukavicích. Přímý kop téhož hráče však Kunickému propadl za sebe a Nekuda svoji druhou brankou kontroloval cestu míče do branky - 0:3. V závěrečné desetiminutovce nedoklouzali včas na centr Pančocháře Kroupa ani M. Machálek, Kroupu vychytal gólman a po individuální akci Hirsche vytáhl Kunický střelu Langera na roh. Závěr utkání už přinesl vzrušení jen díky extempore domácího kouče s hlavním sudím,které skončiločervenou kartou pro domácího Dvořáka. Prostějov tak opět neztratil a v pohodě vládne MSFL. To domácí budou mít v boji o záchranu hodně práce.



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Michal Škrabko, asistent trenéra: "Věděli jsme, že Prostějov má jako lídr tabulky v posledních zápasech skvělou formu, hlavně střeleckou. První poločas jsme odehráli velmi slušně, pohlídali si Kroupu a před přestávkou jsme mohli jít i do vedení. I do druhé půle jsme nenastoupili špatně, ale srazila nás chyba brankáře Kunického, která podle mého názoru utkání zlomila. Brankáře máme rovnocenné, první dva zápasy chytal Lešňovský, minulý se postavil do branky Kunický. Věřili jsme mu, první poločas zvládal dobře, boční centry sbíral s přehledem. Nemáme asi takové mužstvo, abychom byli schopni v dané situaci Prostějov převálcovat a zápas otočit. Náš problém je především v laciných brankách, pro nás klíčové zápasy teprve přijdou. Naštěstí soupeři okolo nás také ztrácejí, v záchranu věříme a věřit musíme,“

1.SK Prostějov
Roman Popelka, asistent trenéra: " V prvním poločase se nám nepodařilo. Z naší strany ospalý poločas mohla završit obdržená branka v jeho závěru. Do druhého poločasu jsme si vyříkali věci v kabině, hra se zvedla a za přispění domácího brankáře jsme vstřelili první branku. Od tohoto okamžiku jsme měli zápas pod kontrolou. S výsledkem jsme spokojeni, ne tak s výkonem v prvním poločase, v tomto směru máme do nastávajících zápasů s těžkými soupeři co zlepšovat. Po fotbalové stránce to bude jednodušší, nebude to o dobývání vozové hradby, ale zase budeme prověřeni ve hře dozadu. Nezáleží ani tak na tom, kdo tam bude hrát, spíše na tom, jakým způsobem budeme dozadu pracovat.,“



Sestavy


MSK Břeclav
D. Kunický [-] - T. Košut [-] , R. Svoboda [-] , O. Lysoněk [-] - D. Netopilík [-] (63. L. Radkovič [-] ) , I. Dvořák [-] (63. J. Motyčka [-] ) , R. Diviš [-] , D. Presl [-] , M. Sycha [-] , P. Simandl [-] - M. Světlík [-] (77. M. Wallisch [-] )

1.SK Prostějov
Z. Kofroň [-] - A. Rus [-] , M. Sus [-] , M. Sečkář [-] , M. Hirsch [-] - L. Petržela [-] (83. T. Langer [-] ) , Z. Fládr [-] , J. Pančochář [-] , T. Machálek [-] (73. M. Machálek [-] ) - K. Kroupa [-] , P. Nekuda [-] (90. Š. Přikryl [-] )

ŽK: 42. D. Netopilík , 66. M. Sycha , 66. R. Diviš , 73. O. Lysoněk . ČK: 88. I. Dvořák .
Místo: Břeclav 1. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Slabý Jiří - SEDLÁČEK Tomáš, LÍKAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.