0:10
(0:5)
12. K. Pop
23. K. Pop
24. K. Pop
30. M. Mikuš
40. P. Pop (p.)
52. L. Šima
57. L. Šima
59. L. Šima
62. L. Šima
84. M. Mikuš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Tísek inkasoval desítku


Branky


12. K. Pop , 23. K. Pop , 24. K. Pop , 30. M. Mikuš , 40. P. Pop (p.) , 52. L. Šima , 57. L. Šima , 59. L. Šima , 62. L. Šima , 84. M. Mikuš
4

Fotbalisté Tísku přivítali v domácím prostředí Spálov. Tým, kde působí i bývalý hráč Baníku Ostrava Rostislav Kiša, rozstřílel domácí celek deseti góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Popa za 24 minut

Hned od začátku se zápas odvíjel lépe pro hostující celek. Již ve 12. minutě skóroval po ulici mezi hráči a následném nájezdu na bránu Karel Pop. O 10. minut později si po centru Karla Popa srazil soupeř míč do vlastní brány. Minutu na to, následovala dorážka dobře hrajícího Karla Popa, která mu zajistila hattrick v tomto zápase. Jako další se v zápase prosadil Martin Mikuš, který po sraženém centru krásně umístil míč k tyči. Tým Tísku nebyl na míči důsledný, prohrával osobní souboje, byl pomalejší. Po odpískaném faulu v pokutovém území se kopal penaltový kop. K němu se jednoznačně postavil druhý z bratrů Popových - Patrik a tento kop proměnil. Tímto gólem se uzavřela první polovina hrací doby. 

Šima se trefil čtyřikrát za 10 minut

Několik minut po odpískání začátku druhého poločasu, začala desetiminutovka Luďka Šímy. Ten během těchto minut nasázel soupeři do brány 4 góly. Jako první se k němu odrazil míč od tyče brány po střele Reného Ambrože, a ten s ledovým klidem vstřelil do brány soupeře. Další jeho gól byla opět souhra těchto dvou hráčů, kdy René Ambrož vytvořil chytrou uličku na Luďka Šímu a ten běžel sám na bránu. Dělovkou z šestnáctky po propadnutém centru si zajistil také hattrick v tomto zápase, ale dlouho si jej nenechal. Poslední jeho gól padl po jeho střele k vzdálenější tyči, kdy předtím stihl obehrát 2 protihráče. Poslední gól v zápase a zvýšení výsledku na dvouciferné číslo 10 zajistil Martin Mikuš, který skvěle vystihl rozehrávku soupeře a šel sám na bránu. Konečný výsledek zápasu Tísek - Spálov - 0:10. 

 



Sestavy


FK Tísek
P. Seidler [-] (46. V. Lazecký [-] ) - D. Nykš [-] , D. Ulman [-] , J. Kubáček [-] , M. Kočner [-] - V. Hochman [-] (68. D. Vrábel [-] ) , O. Koníček [-] (57. P. Szczur [-] ) , R. Nikel [-] (46. J. Těžký [-] ) , M. Dobeš [-] , F. Šebák [-] - M. Janošek [-] -

TJ Spálov
P. Martinovský [-] (78. M. Kostka [-] ) - J. Kostka [-] (73. V. Mik [-] ) , L. Šima [-] , V. Remeš [-] (60. A. Fegler [-] ) , T. Chuděj [-] - M. Mikuš [-] , M. Ondřej [-] , P. Pop [-] , R. Ambrož [-] (60. P. Chuděj [-] ) - R. Kiša [-] , K. Pop [-] (73. P. Kubica [-] )

ŽK: 5. M. Janošek .
Místo: Tísek. Počet diváků: 94. Rozhodčí: Jurajdová Lenka  - BYSTROŇOVÁ Eleanor, ČECHÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích