Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lískovec si proti Vlčovicím otevřel střelnici


Branky


5

Lískovec hostil poslední celek tabulky Vlčovice. Utkání bylo z pohledu diváka jednostrannou záležitostí a podle toho také vypadalo skóre. Celkem šest branek si na cestu domů nabalili hráči Vlčovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli nebylo co řešit

Utkání začalo ze strany domácích aktivně. Hosty k ničemu zásadnímu nepouštěli. Navíc sami udeřili, Kořínek přihrál Ursínimu a ten prostřelil brankáře Nezhodu. Psala se 13.minuta. 

 

Dvě minuty na to se domácí tribuna radovala znovu. Tentokrát využil Végh obrovské hrubky v obraně hostí a proměnil únik ve druhý gól domácích.

Další branka na sebe nechala čekat do 26.minuty. Aktivní Ursíni vybídl ke skórování Vojvodíka. Ukazatel skóre ukazoval výsledek 3:0 a Ursínimu bylo i to málo. Krátce po půlhodině hry zužitkoval kombinaci hráčů Lískovce a otřel svou střelu o tyč. Od ní se míč odrazil za záda Nezhody. 

Hostující celek byl v ten moment zralý na ručník. Do poločasu se už skóre neměnilo a do kabin se odešlo za stavu 4:0.

 

Domácí hru ovládali i nadále

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil. Hráči Lískovce tlačili i nadále a prověřovali brankáře Nezhodu. Ten sám, bohužel na vše nestačil. Další akcí, se kterou nemohl nic dělat byla souhra po ose Ursíni - Végh a zakončující Vojvodík, který dal svou druhou branku a v 51.minutě zasadil Vlčovicím pověstného bůra. 

Poslední hřebíček do rakve, poté padl v 89.minutě, kdy zakončil Poledník akci ze strany a upravil zápasový výsledek na 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lískovec
Jakub Ursíni: Lískovec jednoznačně soupeře přehrál a mohl přidat i více gólů ,Vlčovice se snažily běhat, ale Lískovec byl kvalitou o třídu lepší.




Sestavy


TJ Sokol Lískovec
D. Hill [-] - J. Koval [-] , M. Poledník [-] , J. Strouhal [-] , D. Pánek [-] , P. Vokoun [-] , K. Kořínek [-] (65. L. Sutter [-] ) , J. Ursíni [-] , D. Vojvodík [-] , F. Végh [-] (39. D. Kaloč [-] ) , D. Melár [-]

FC Vlčovice - Mniší
O. Nezhoda [-] - K. Socha [-] , F. Štefek [-] , D. Michálek [-] (37. P. Wolf [-] ) , J. Cochlar [-] (61. P. Vosmík [-] ) , R. Jalůvka [-] , L. Jiřík [-] , P. Chytil [-] , M. Růžička [-] , P. Drozd [-] , R. Gardoň [-] (73. P. Španihel [-] )

ŽK: 72. M. Poledník - 46. K. Socha , 77. R. Jalůvka .
Místo: Lískovec. Počet diváků: 20. Rozhodčí: KOLARSKÝ Michal - PLEVZA Miroslav, STANKOV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích