2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopřivnice veze ze Starého Jičína bod


Branky


5

Šlágr 1.B třídy sk.D se odehrál o víkendu ve Starém Jičíně, kam přijela Kopřivnice. Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří by se v případě vítězství dotáhli ke svému protivníkovi na rozdíl 1 bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli po brance na každé straně

Utkání hodnotí web zdroj: https://www.fckoprivnice.cz/zapas.asp?id=Dulezita-remiza-ze-Stareho-Jicina-510

 

 

Utkání z pohledu FC Kopřivnice:

 

Utkání musím hodnotit ze dvou pohledů. Jedna je fotbalová složka, na kterou se zaměřujeme na tréninku a tam, i když s výhradami na řešení některých situací, jsem celkem s posunem hráčů spokojen a druhá , a ta je z mého pohledu v této soutěži nadřazena fotbalovosti, je zarputilost, bojovnost a elán a tam teda spokojen nejsem. Včerejší zápas to jen potvrdil. Chtěl jsem aktivním napadáním donutit soupeře k chybám, jenže náš pressing byl málo agresivní a chyběla součinnost více hráčů. Po pěkné akci jsme se dostali do vedení, ale chybou ve středu pole a chytrostí domácího hráče jsme o náskok přišli. To už je taková naše vlastnost, že soupeře zvedáme z krize sami. Do konce poločasu jsme sice nějaké šance měli, ale bez efektu.

Remízový stav i po 90.minutách hry

Po dvou poločasových změnách nám vyšel nástup a po ligové kombinaci vedeme 2 :1. Místo toho ,abychom se dostali do pohody, zbytečným otálením v přechodové fázi nabízíme soupeři ,aby se i z druhého šoku oklepal. Nedůrazem při bránění dává soupeř vyrovnávací branku a opět jej stavíme na nohy. Ve zbytku zápasu měl soupeř dokonce více možností k rozhodnutí a to mě velice nemile překvapilo. Takže si myslím, že i když jsme dvakrát vedli, tak bod je spíš ziskem. To musím sportovně uznat. Naše výkony doma a venku se liší jako den a noc. Příčiny toho známe, ale je na hráčích samotných, aby reagovali na změnu herního stylu v konkrétních zápasech a situacích. Nejlépe Kelner, Kocmich a přes obdržené branky Beňo, který možná zaváhal při první brance, ale za stavu 2:2 mužstvo podržel.



Sestavy


FK Starý Jičín
M. Strnadel [-] - F. Bartoň [-] , A. Uhlár [-] (70. P. Janovský [-] ) , Š. Macho [-] (46. D. Polášek [-] ) , O. Maňák [-] - R. Škrla [-] , O. Horák [-] , M. Synek [-] (72. P. Herman [-] ) , D. Hatlapatka [-] , D. Novotný [-] - J. Hanzelka [-] (67. J. Jurajda [-] ) -

FC Kopřivnice
T. Beňo [-] - J. Kalich [-] , J. Okřesík [-] , J. Ollender [-] (88. F. Kudělka [-] ) , P. Marek [-] - A. Kelnar [-] , L. Kocmich [-] , D. Hruška [-] (46. J. Ermis [-] ) , D. Varga [-] , M. Gonda [-] (46. P. Babinec [-] ) - P. Vrba [-] (74. D. Strnadel [-] )

ŽK: 88. F. Bartoň - 32. M. Gonda , 59. J. Ollender , 66. J. Kalich , 70. A. Kelnar , 73. L. Kocmich .
Místo: Starý Jičín. Počet diváků: 105.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích