Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2021 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baška ve Věřňovicích tvrdě narazila


Branky


13

Hráči Sokola Věřňovice si v posledním podzimním kole výrazně vylepšili své skóre. Debakl 7:1 si z jejich hřiště odvezla Baška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o tři branky

Trenér Martin Kubiš opět nemohl počítat s několika hráči. Na marodku se vrátili vážně zraněný Chalkidis a Koník, k dispozici nebyl ještě ani Josiek a dlouhodobě mimo je stále Górniok. Šanci v základní sestavě dostal poprvé Adam Makovec, který byl odměněn za svou poctivost a tréninkovou účast. V bráně nastoupil opět Vojtěch Ferenc.

Už od začátku bylo zřejmé jak se utkání bude vyvíjet. Věřňovičtí odehráli velmi slušný zápas a oslabená Baška nestačila. První obrovskou šanci měl Makovec, ale po pěkné přihrávce Hrušky si vylámal zuby na Kimlovi. V další šanci už však věřňovický odchovanec nezaváhal a načal svoje skvělé nedělní odpoledne. V 19. minutě si nejvýše naskočil na J. Kubišův roh a i v posledním zápase ukázal největší doménu domácích.

Druhou branku mohl přidat už za minutu Vlček, ale po kličce ho před šestnáctkou sundal gólman Kimla. Poté Makovec napálil hlavou břevno a proti střele J. Kubiše se vytáhl hostující gólman.

A tak jsme si na další branku museli počkat až do závěru prvního dějství. Nejprve si ve 40. minutě naběhl na pěkný centr Vondráka J. Kubiš a hlavou se štěstím zvýšil na 2:0. Navíc za dvě minuty, vybídl D. Čopík krásným pasem do šance Čerešňu a ten nepohrdl - 3:0. V poslední minutě ještě mohl dát čtvrtý gól zkušený harcovník Hruška, ale po pěkném slalomu ztroskotal na Kimlovi.

Převaha domácích pokračovala

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako ten první. Hned v úvodu druhého dějství pelášil sám na gólmana J. Kubiš, ale stačil jeden špatný dotek a z šance nebylo nic, i když nakonec dokázal na Kimlu vystřelit.

 

Znovu tak musel udeřit až domácí ostrostřelec Čerešňa. Tomu připravil v 58. minutě další gól pěkným centrem Makovec a Čerešňa nedal tvrdou hlavičkou Kimlovi žádnou šanci.

 

Po prostřídání tempo trošku upadlo, ale produktivní byli domácí stále. V 68. minutě totiž vsítil premiérový gól i Ganobčík, kterého oslovil krásnou přihrávku M. Čopík. Ganobčík vletěl do pokutového území a střelou na přední tyč opět nedal hostujícímu gólmanovi žádnou šanci.

 

Pak přišly další velké chvíle Makovce. V 82. minutě vyškrábnul J. Kubišův přímý kop Kimla do vzduchu, míč však padal zpátky do brány a Makovec ho na čáře doklepl hlavou do sítě. Čtyři minuty před koncem dali hosté čestný úspěch. Chyby ve středu hřiště využil Řízek a snížil na 6:1.

 

Poslední slovo měl ale domácí celek. V poslední minutě byl v pokutovém území zfaulován Ganobčík a k penaltě se postavil hráč zápasu Adam Makovec. Tu s přehledem proměnil a završil hattrick. Svou šanci tak chytil za pačesy a splatil trenérovi důvěru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Jakub Kubiš: Zápas byl od začátku plně v naší režii. Měli jsme spoustu šancí a mile překvapil Adam Makovec. Jsme v kontaktu s čelem tabulky a jaro bude nesmírně zajímavé, uz se na postupové boje těšíme!




Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
V. Ferenc [-] - J. Kubiš [-] , A. Makovec [-] , R. Lobodinský [-] , J. Wojtas [-] (61. K. Lubojacki [-] ) - D. Čopík [-] , J. Vondrák [-] , J. Vlček [-] (67. M. Kubiš [-] ) , F. Hruška [-] (54. J. Ganobčík [-] ) - J. Swaczyna [-] (54. M. Čopík [-] ) , J. Čerešňa [-] (61. J. Volný [-] ) -

TJ Sokol Baška
F. Kimla [-] - F. Žilavý [-] , P. Mroviec [-] , J. Ručka [-] - L. Sloboda [-] (78. J. Řízek [-] ) , A. Kautský [-] (67. O. Bužga [-] ) , T. Horňák [-] , M. Křenek [-] - R. Kocúr [-] , T. Podžorný [-] , P. Třeštík [-] -

ŽK: 80. J. Volný - 20. F. Kimla , 65. M. Křenek , 75. J. Ručka .
Místo: Věřňovice. Počet diváků: 114. Rozhodčí: Picmaus Jiří  - BERAN Jan, OCHODEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: David Adámek
Tip experta: výhra domácích

Věřňovice velmi kvalitní tým a jde vidět, že pomýšlejí na postup do vyšší soutěže. Baška jim stát v cestě rozhodně nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích