0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přímý souboj o první místo vyhrály Raškovice


Branky


13

Raškovice, které doposud držely šňůru osmi vítězství v řadě přijížděly k přímému souboji o první místo na půdu velice dobře hrající Vendryně. Souboj nenabídl mnoho branek, a šťastnějším týmem byli nakonec hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrbolaté hřiště příliš šancí nenabídlo

Raškovickému kouči Zdeňku Skotnicovi z hráčů chyběl dlouhodobě zraněný Slavík a pracovně vytížený Feike. Pouze na lavičku usednul Kacíř, který má dlouhodobě problémy s tříslem, což se paradoxně později ukázalo jako rozhodující moment utkání.

Domácí trenér Martynek postrádal ze svých řad Mitrengu, který se zranil v minulém duelu, jinak byl tým kompletní včetně opor Plisky, Szymczyka či brankáře Kolarczyka.

 

V prvním poločase mělo každé mužstvo pouze po jedné nebezpečné akci, protože veškeré útočné akce končily vždy na pozorné obrany! V 18 minutě to byli domácí, kteří kopali standartku po zbytečném faulu na kraji naší 16ctky. Domácí hráč nebezpečně zakroutil míč přímo na přední tyč na Pešáka i včetně nebezpečného odskoku, ale náš gólman byl pozorný a míč vyrazil. Ve 30 minutě to zkoušel za Raškovice Bednárek samostatnou akcí z levého křídla, kdy obešel 3 protihráče, ale střela byla slabá do rukou domácího gólmana.

 

Rozhodl žolík Kacíř

Druhý poločas začal tam kde první, protože se opět více bojovalo než hrál hezký fotbal. V 53.minutě přichází jeden z klíčových momentů utkání! Prečiho zradil zadní stehenní sval a na hřiště musel stoper Kacíř, který díky svým hlavičkovým schopnostem dostal možnost dohrát utkání na Raškovickém hrotu. Ihned začal podstupovat souboje se stopery Vendryně a za chvíli to přineslo své ovoce. V 61. minutě totiž střídající Žáček našel z rohového kopu právě hlavu Ondry Kacíře a ten stal hrdinou dnešního utkání, protože tvrdou hlavičkou nedal domácímu gólmanovi šanci 0:1! Poté přišli na řadu domácí, protože v 74. minutě, v 16ctce Raškovic se odrážel míč všemi směry, ale nakonec z toho gól nebyl. Jenom o 3 minutky později v minutě 77 měli domácí další tutovku, a to když se uvolnil v 16ctce domácí útočník, ale špatně trefuje míč a Pešák pohodlně chytá. Utkání raškovićtí ke konci zápasu již kontrolovali a nenechali se zbytečně zatlačit.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Za mně se jednalo o remízový zápas, bohužel jsme neuhlídali soupeřův roh na přední tyč, což by se nemělo stávat a mrzí to, ale nic se neděje. Kluci do toho dali všechno, bojovali, měli jsme tři tutovky, ale bohužel, tentokrát se na nás štěstí neusmálo. Přezimujeme tak na třetím místě tabulky, ale jen o dva body za prvními týmy. Se sezónou jsme tedy dá se říct spokojení, chtěli jsme hrát nahoře a do posledního kola jsme bojovali o podzimního mistra, takže dobrá práce.

TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica - trenér: Zápas měl dnes speciální náboj bitvy o 1 místo a některým hráčům to trochu svazovalo nohy. V celkovém pohledu na utkání, to byl spíše remízový zápas a rozhodla 1 standartka, která nás udělala šťastnějším mužstvem. Dostali jsme se sice na 1 místo tabulky, ale o to těžší jaro nás bude čekat a musíme se dobře připravit na odvety v příštím roce. Uvidíme s jakým kádrem vstoupíme do jarních odvet a podle toho se budou odvíjet naše ambice. Chtěl bych všem moc poděkovat za podzimní část, ať to jsou hráči, realizační tým, nebo fanoušci a doufám, že nás opět nezastaví COVID, jako tomu bylo už dvakrát. Hezký zbytek roku



Sestavy


TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - B. Klus [-] , J. Wawreczka [-] (46. M. Safak [-] ) , M. Teofil [-] , J. Pilch [-] - B. Hulboj [-] , F. Lukosz [-] , D. Szymczyk [-] (78. R. Sikora [-] ) , M. Hulboj [-] - Z. Walek [-] (46. J. Szarzec [-] ) , R. Pliska [-] -

TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - I. Preči [-] (53. O. Kacíř [-] ) , R. Juřica [-] , A. Vojkovský [-] (90. O. Liška [-] ) , J. Birčák [-] - E. Kožar [-] , P. Tobiáš [-] (90. A. Adámek [-] ) , J. Bednárek [-] , R. Koloničný [-] - O. Janošec [-] , D. Papaj [-] -

ŽK: 10. R. Pliska , 30. D. Szymczyk , 66. J. Szarzec , 80. J. Pilch - 39. D. Papaj , 84. O. Kacíř .
Místo: Vendryně. Počet diváků: 170. Rozhodčí: Ochodek Jiří  - GAŃCZARCZYK Tomáš, LOJEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Hradil

Expert: David Adámek
Tip experta: výhra hostů

Pokud Raškovice budou v plné sestavě, Vendryně bude mít co dělat, aby body zůstaly na domácí půdě. Osobně si myslím, že zápas rozhodně ostřílený kamarád Radek Juřica. Nejlepší léta má už dávno za sebou, ale jeho legendární volej mu ještě na staré roky zůstal.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza