Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřňovice otočily duel v Sedlištích


Branky


14

Věřňovický celek zažil zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním předvedl mizerný výkon, avšak ve druhé půli se zvedl a díky krásným gólům z kopaček Lobodinského a J. Kubiše veze ze Sedliště tři body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kovács poslal domácí do vedení

Do Sedliště  i po minulé prohře jeli věřňovičtí pozitivně nalazeni. Kouči Martinu Kubišovi se vyprazdňuje marodka, na té zůstal už jen Josiek, přibyl Novotný a samozřejmě dlouhodobě mimo je Górniok. Toho za pár týdnů čeká operace kolene. Naopak do sestavy se vrátili Čerešňa, Koník, Chalkidis, na lavičce byli už i uzdravení Matěj Kubiš s Hruškou. V bráně tentokrát nastoupil Ferenc. Za domácí trnetu Smítalovi stále scházel Krischke či Slíva. Pozitivem na straně domácích, je alespoň částečně se vyprazdňující se marodka po nedávné hromadné nemoci v kádru.

 

Zápas začal dvěmi velmi ostrými zákroky domácích hráčů a jen benevolence sudího Slaného zařídila, že domácí dohrávali v 11 hráčích. Maličké hřiště v Sedlišti slibovalo mnoho soubojů a nepříliš pohledný fotbal. Obojí platilo téměř po celý první poločas. Nebezpečně snad pálil jen Chalkidis, který o kousek minul. Nepomohly nám ani standardky.

 

A tak šli z ojedinelé šance do vedení domácí. Ačkoliv měli hosté, při standardní situaci ve vápně početní výhodu, tak neubránili Kovácse. Domácí střelec si skvěle naběhl na přímý kop kapitána Tomáše Majera a otevřel skóre.

Opaření věřňovičtí hráči dál pokračovali v mizérii a po velmi slabém poločasu se šlo do kabin za stavu 1:0.

Koncert J.Kubiše a R.Lobodinského

Jenže do druhé půle nastoupily úplně jiné Věřňovice. Nejprve ale mohl přijít druhý zásah domácích. To se totiž ve stoprocentní šanci objevil z ničeho nic Ondračka, ale Ferenc  podržel a nastartoval svůj tým.

 

Hosté se vyrovnání dočkali už v 51. minutě. Trochu se štěstím se trefil z velké dálky z přímého kopu J. Kubiš, když domácí gólman Daniel Majer neměl čisté svědomí, a zavelel k obratu. Ten vlastně přišel hned za minutu. J. Kubiš našel před bránou Čerešňu, ten doklepl do prázdné brány, ale domácí podržel praporek asistenta rozhodčího. Aktivní J. Kubiš poté ještě napálil pěknou střelou břevno domácí brány. 

 

Krátce po uplynutí hodiny hry už však jdou Věřňovice do zaslouženého vedení. Lobodinský se dostal k odraženému míči a parádně se trefil z téžké pozice. Domácí ještě jednou zahrozili. Hlavičku z velké dálky mířící do šibenice, naštěstí pro hosty, vyškrábne Ferenc na roh.

Uklidnění pro hosty přišlo až deset minut před koncem. Další pěknou střelou se trefuje od tyče znovu Lobodinský a potvrzuje svůj skvělý výkon v zápase. Navíc v 88. minutě skóruje podruhé i J. Kubiš. Z dalšího přímého kopu se trefuje přímo do šibenice a dal zápasu pěkné razítko.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Jakub Kubiš: Kaňkou je ovšem zranění Koníka a Chalkidise, ten má dokonce kotník a pevně doufáme, že se přes zimu dá dopořádku. Přejeme brzké uzdravení! Udrželi jsme tedy kontakt s čelem, které je neskutečně vyrovnané. Navíc ve středu se může nadostřel dotáhnout Inter, který bude hrát s naším sobotním soupeřem



Sestavy


FK Sedliště
D. Majer [-] - M. Hammer [-] (14. D. Ondračka [-] ) , T. Majer [-] , J. Pohludka [-] , Z. Piekarczyk [-] , K. Šebesta [-] , R. Vlček [-] , J. Kovács [-] , J. Gabriel [-] (25. M. Ondračka [-] ) , R. Krpel [-] , T. Kusak [-]

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
V. Ferenc [-] - J. Čerešňa [-] (84. J. Volný [-] ) , J. Kubiš [-] , R. Lobodinský [-] , J. Wojtas [-] , N. Chalkidis [-] (59. K. Lubojacki [-] ) , J. Vlček [-] (84. F. Hruška [-] ) , J. Vondrák [-] , D. Čopík [-] , J. Swaczyna [-] , L. Koník [-] (43. M. Kubiš [-] )

ŽK: 11. J. Kovács , 38. D. Ondračka , 78. K. Šebesta - 62. D. Čopík , 69. J. Wojtas , 84. R. Lobodinský , 88. M. Kubiš .
Místo: Věřňovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: SLANÝ Jan - POLEDNÍK Radek, NĚMEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 10:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 14:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 23:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 22:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 21:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 20:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 20:01

Tip experta: výhra hostů

Věřňovice si budou chtít spravit chuť po minulém zápase, tady to bude určitě dvojka.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 10:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 07:23

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2021 22:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2021 13:58

Tip: výhra hostů