2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vendryně bere rezervě Petrovic všechny body


Branky


74. D. Hanusek , 86. D. Hanusek - 18. R. Pliska , 29. J. Pilch , 52. M. Hulboj
22

Na hřiště petrovické Lokomotivy přijela sehrát duel s tamní rezervou Vendryně, která atakuje nejvyšší příčky tabulky. Domácí jsou na předposledním místě, kde mají 6 bodů náskok na úplně poslední Mosty u Jablunkova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vendryně šla do vedení

V první půli hosté z Vendryně potvrzovali roli favorita utkání i když žádný souvislý tlak, jak by možná leckdo čekal se nekonal. Nicméně i tak Vendryně byla nebezpečná, když už se dokázala dostat před branku domácích. V 18. minutě se po centru do pokutového území dostal k míči Pliska a ranou po zemi prostřelil vše co mu stálo v cestě a poslal Vendryni do vedení. To se povedlo navýšit ve 28. minutě Pilchovi a hosté rázem vedli o dva góly a nic nenasvědčovalo dramatu. Ve 37. minutě ale vyfasoval zbytečnou červenou kartu nervózní kapitán hostů Pilch za protesty a zakopnutí míče a oslabil svůj tým a posadil domácí rezervu Lokomotivy na koně. V závěru první půle se řítil asi do největší šance úvodního dějství z pohledu domácích Hanusek, obhodil si gólmana ale svou akci nedotáhl do konce a skóre zůstalo do přestávky nezměněno.

Domácí celek mohutně stahoval

Po přestávce, už v 52. minutě, přišel, jak se později ukázalo, rozhodující moment utkání, když hosté z Vendryně dokázali i v oslabení vstřelit třetí branku, poté, co využili chybnou rozehrávku domácího celku. Asi od 60. minuty se začala naplno projevovat absence hráče v poli na straně Vendryně a domácí béčko počínalo na hřišti dominovat. Agilní byl zvláště Hanusek, který nejprve spálil tutovku, když prováhal vhodný moment, aby poslal zblízka míč do sítě. Gólmana hostů už pak v tlačenici u tyče nepřekonal. Málem platilo nedáš-dostaneš, když na druhé straně po brejku orazítkovali hosté břevno. V další tutovce selhal Pavlát. Ten se dostal k odraženému míči po rohovém kopu ale svou ránu z velmi dobré pozice namířil nad branku. Hanusek se konečně dočkal v 74. minutě, když zužitkoval dobrý míč za obranu a tvrdou ranou z voleje propálil gólmana. Na rozdíl jediné branky snížil stejný hráč v 86. minutě, když zužitkoval centr na hranici malého vápna a hlavou umístil míč pod břevno. Drama vrcholilo ale hosté si již výhru pohlídali, další změnu skóre již ve zbývajících minutkách a nepřipustili. Záverečný centr ve třetí minutě nastavení ze standardní situace gólman s pomocí obránců zlikvidoval a vyrovnání nedovolil. Lídr tabulky tak vydřel výhru 3:2.  


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice B
Tomáš Lincer - sekretář: Dnes jsme samozřejmě nečekali nic jiného než těžký zápas, ve kterém můžeme jen překvapit. Vždyť přijel vedoucí tým tabulky. Hosté se dostali do zaslouženého dvoubrankového vedení. Pak jim ale zbytečným vyloučením zkomplikoval zápas jejich kapitán a díky tomu jsme se dostali více do hry. Škoda, že jsme si nechali dát, hned z počátku druhé půle, zbytečný třetí gól, po hrubé chybě v obraně, to rozhodlo. Tříbranková ztráta se již těžko doháněla, byť v početní převaze. Kdyby hosté hráli celý zápas v jedenácti, nikdo by asi neřekl ani slovo ale takhle jsme zklamaní, protože za daných okolností a průběhu druhé půle jsme mohli vytěžit ze zápasu alespoň bod.

TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Na Lokomotivu jsme jeli s vidinou perfektního pažitu a těšili jsme se, že si zahrajeme kombinační fotbal. Nejistotou pro nás bylo to, že jsme nevěděli, kolik hráču Petrovice použijí z Áčka, které hraje kraj. Naše očekávání ohledně výborné hrací plochy se vyplnilo a v prvním poločase jsme měli více ze hry, což jsme potvrdili i dvoubrankovým vedením. Komplikace přišla v podobě červené karty Kuby Pilcha. Rozhodnutím rozhodčího si nejsem tak úplně jist, ale je to za námi. Klíčový moment nastal na začátku druhého poločasu, kdy Maty Hulboj výborně napressoval a získal míč a v samostatném úniku nadvakrát zvyšoval na 3:0. Poté se domácí ujali taktovky a pro nás začal boj. Kluci odvedli vynikající práci a dokázali zápas dovést do vítězného konce. Slyšeli ode mně jen slova chvály, zaslouženě.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice B
L. Valčík [-] - P. Pavlát [-] , J. Giňa [-] (82. L. Zetek [-] ) , J. Urban [-] , A. Ostáš [-] - R. Kučera [-] , J. Kuljovský [-] , D. Krul [-] (58. D. Filipek [-] ) , D. Hanusek [-] - P. Žyla [-] , J. Kostura [-] (21. P. Zahatlan [-] ) -

TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - Z. Walek [-] , B. Hulboj [-] , F. Lukosz [-] , D. Szymczyk [-] - R. Pliska [-] (82. J. Lysek [-] ) , J. Wawreczka [-] (69. M. Safak [-] ) , M. Teofil [-] , J. Pilch [-] , M. Hulboj [-] (88. M. Kiedroň [-] ) - B. Klus [-] (46. V. Divina [-] )

ŽK: 45. R. Kučera , 60. D. Hanusek - 26. J. Pilch . ČK: 37. J. Pilch .
Místo: Petrovice u Karviné. Počet diváků: 73. Rozhodčí: Mitura Michal  - MACHALA Petr, PASTERČÁK Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 09:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 16:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 16:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 11:19

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 07:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 23:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 23:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 20:10
Jakub Hradil

Expert: Vojtěch Zábelka
Tip experta: výhra hostů

Jasná dvojka, kluci z Vendryně hrajou dobrej fotbal a vyhrají o tři góly.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 15:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 13:02

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 11:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 10:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 08:27

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 00:35

Tip: výhra hostů