4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Formu Vendryně odnesl i Nýdek


Branky


26. B. Klus , 33. M. Teofil , 53. R. Pliska , 62. R. Pliska - 8. T. Spratek
16

Forma Vendryně aktuálně graduje a své o tom nově ví i hráči Nýdku. Ti přijížděli na půdu jednoho z lídrů tabulky jako tým, který za posledních pět utkání měl hrozivé skóre 4:14. To domácí se vyhřívají v nejvyšších patrech tabulky. Vzájemný souboj nabídl prakticky vše. Mnoho branek, vyloučení na obou stranách, emoce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní úder hostům nestačil

Očekávané derby mezi oběma celky má vždy zvláštní náboj. V utkání něchybí zpravidla vysoké tempo, nasazení, hra na hranici pravidel a v neposlední řadě ani porce branek. To vše nechybělo ani v tomto případě. Ostatně pět branek a dvě červené, po jedné na každé straně hovoří za vše. Domácí celek nastoupil pouze bez nemocného Wawreczky, jinak byl dá se říci kompletní. To hosté, postrádali už třetí duel v řadě oporu Mendroka, kvůli nemoci Kantora a se zraněním do utkání vyběhl Szotkowski s Placzkem.

 

Do utkání vstoupil celek Nýdku bez respektu a už ve třetí minutě vyzkoušel Kolarczykovu pozornost Guznar. O dvě minuty později Příborský v pádu předává míč Placzkovi, který nastřeluje dobře postavené obránce. 

Hosté z Nýdku šli do vedení v 8.minutě utkání. Po zaváhání obrany domácích se dostali do vedení, kdy po špatné křížné přihrávce stopera Vendryně míč propadl až k hráči Nýdku, který se štěstím překonal brankáře domácích - Kolarczyka. Hosté byli nadále aktivnějším celkem, a kdyby to bylo do čtvrhodiny odehraného času 0:2, nikdo by se asi nedivil. Jenže Tlachač před prázdnou bránou selhal.

 

Domácí celek se připomněl až ve 13.minutě, kdy se proti ráně skvěle vytáhl nýdecký Stach. Ve 23.minutě Szotkowski vystihuje malou domů vendryňské obrany, jeho obstřel brankáře ale nevyšel. Přitom se ještě zranil a o několik minut později byl nucen střídat.

Ve 26.minutě už bylo vyrovnáno. Chyby u postranní čáry využila Vendryně dokonale. Míč do sítě dopravil forward Ben Klus. Vendryně převzala pomalu iniciativu a stala se aktivnějším celkem. Ve 28.minutě prolétl míč nýdeckým vápnem až na zadní tyč, kde se domácí hráči netrefují jen o centimetry.

Ve 31.minutě spálili hosté další tutovku, Cienciala přestřelil po přímém kopu branku. A opět platilo pověstné nedáš dostaneš a už o minutu později si našel vypadlý centr na zadní tyči Teofil a poslal domácí do vedení.

35.minuta a Pliska mohl navýšit vedení domácího celku. Zblízka na Stacha, ale nevyzrál a i proto odchází vendryňští do kabin s vedením o jednu branku.

Dvakrát se červenalo

Vendryně mívá letos daleko lepší druhé poločasy a potvrdilo se to i tentokrát, kdy za domácí skóroval dvakrát Pliska a zpečetil, tak vítězství 4:1. Pojďme ale postupně. Z kabin přišli lépe naladění nýdečtí. Puczok dostal parádní pas za obranu, ve vyložené šanci selhal a nesrovnal skóre. V minutě 49 se vyznamenal Kolarczyk, který vytáhl střelu Placzka, která letěla pod břevno. 

V 53.minutě se trefuje Pliska. Domácí kanonýr využil chybného vyběhnutí Stacha a navýšil skóre na 3:1. 

Po hodině hry, se "vyznamenal" domácí Szarzec. Obdržel druhou žlutou kartu a tedy i červenou za kuriozní chycení míče rukama. Na míč nemohl dosáhnout, a tak jej ve výskoku chytil do rukou. Domácím evidentě hra o deseti nevadila a o dvě minuty později Pliska svým druhým gólem utkání zřejmě definitivně zlomil - 4:1. O tři minuty mohlo být s hosty ještě hůře, kdyby v bráně nebyl Stach. 

Zbytek utkání hráči Vendryně kontrolovali i o 10 lidech v poli. V závěru utkání šel předčasně do sprch i nýdecký Tlachač, který slovně napadl pomezního a uviděl červenou kartu.



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Věděli jsme, že nepůjde o jednoduchý zápas, Nýdek se na nás vždy dokáže vyhecovat, tentokrát to nebylo jiné. Klasicky jsme zaspali začátek a musím uznat, že i se štěstím jsme přežili další dvě tutovky hostujících. Postupem času jsme se ale dokázali dostat do zápasu a v druhém poločase už jsme byli jasně lepším týmem. Zase nás trápil start zápasu, ale jsem pyšný na kluky, protože jsme udrželi čistou hlavu a zápas jsme otočili a s přehledem kontrolovali.

TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok: V první dvacetiminutovce jsme předvedli náš nejlepší výkon na podzim, bojovali jsme, stříleli po brance, bohužel se nám nepovedlo, ani jednu ze tří tutovek dovést do gólového konce, a tak soupeř trestal. Ve druhém poločase jsme se už k ničemu nedostali a nepomohla nám ani hra proti deseti hráčům, domácí nakonec zaslouženě vyhráli, ale po našem výkonu v prvním poločase je výsledek až moc krutý.



Sestavy


TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - F. Lukosz [-] , Z. Walek [-] (80. R. Sikora [-] ) , B. Hulboj [-] (64. M. Safak [-] ) , D. Szymczyk [-] - R. Pliska [-] (80. M. Kiedroň [-] ) , J. Szarzec [-] , M. Hulboj [-] (80. A. Safak [-] ) , J. Pilch [-] , M. Teofil [-] - B. Klus [-] (60. D. Mitrenga [-] ) -

TJ Sokol Nýdek
D. Stach [-] - L. Cienciala [-] , R. Tlacháč [-] , V. Szmek [-] , A. Puczok [-] - P. Příborský [-] (80. J. Šulák [-] ) , T. Spratek [-] , P. Placzek [-] (72. J. Stonawski [-] ) , T. Guznar [-] - P. Turoň [-] (80. A. Jóni [-] ) , F. Szotkowski [-] (27. M. Kluz [-] ) -

ŽK: 31. M. Teofil , 37. D. Szymczyk , 40. J. Szarzec , 80. J. Pilch - 27. R. Tlacháč , 37. D. Stach , 57. P. Placzek . ČK: 60. J. Szarzec - 85. R. Tlacháč .
Místo: Vendryně. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 19:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 10:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 21:07

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:07

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 17:54
Jakub Hradil

Expert: Jaromír Bebenek
Tip experta: výhra domácích

Vendryně je v tomto utkání jasný favorit. Jejich šikovný tým doma Nýdek porazí.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 13:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 11:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 08:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 06:42

Tip: remíza