5:1
(0:1)
32. V. Matějek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Lokomotivy přejelo tým z Petřvaldu


Branky


51. L. Zetek , 69. A. Ostáš , 79. L. Zetek , 82. P. Šuster , 88. A. Ostáš - 32. V. Matějek (p.)
21

Nečekaný výsledek, po očekáváném poločasovém výsledku se udál v Petrovicích u Karviné, kam přijel nevyzpytatelný tým Petřvaldu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřvald se prosadil z penalty

Utkání začalo z tabulkového pohledu očekávaně, lepším týmem byli opticky hosté. Těm v utkání scházel zraněný kapitán Zajíček, který má vykloubený loket a bude týmu do konce podzimu chybět. Kapitánskou pásku převzal tedy Kostka. Petřvaldu ale nechyběly další stálice v základní sestavě. Opory jako Marek, Cudrák nebo brankář Janča byly přítomny. Domácím vypomohl Adrian Ostáš, mladý hráč A-týmu Lokomotivy. 

Akce byly k vidění na obou stranách, o něco blíž ke vstřelení branky byli ale hosté. Když už se během prvních 30 minut hry neujala žádná ze střel, jak na té, tak i druhé straně přišla situace ze 32.minuty, kdy si Kršák na míči "vodil" tři obránce Lokomotivy, kde došlo posléze ke kontaktu a sudí nařídil pokutový kop. Penaltu proměnil Matějek a poslal Petřvald do vedení. Toto skóre platilo i po 45 minutách hry. 

Poločas snů ze strany Lokomotivy

Trenér Bernatík poslal o poločase na hřiště čerstvého Zetka a ten se mu již po 6 minutkách odvděčil vyrovnávací brankou na 1:1. Okolo 65. minuty přišel možná rozhodující moment celého utkání. Hosté dostali možnost dalšího pokutového kopu, po faulu brankáře domácích Siudy, tentokráte ale jejich střelec úspěšný nebyl a branku přestřelil. Následovalo staré známé nedáš dostaneš. Takřka vzápětí, po tlaku před brankou hostů, se do odraženého míče opřel z voleje Mazurek, jehož zblokovaná rána se odrazila k Ostášovi, který již míč poslal do sítě - 2:1. V 79. minutě se prosadil střelou k tyči podruhé v utkání Zetek a nasměroval béčko definitivně k vítězství - 3:1. Poté si vzal slovo nejzkušenější hráč domácích Šuster, který si v rychlosti potáhl míč na hranici šestnáctky a ukrytou přízemní střelou přes obránce na vzdálenější tyč vstřelil čtvrtý gól domácích. Na konečných 5:1 upravil v 88. minutě Ostáš, nejpěknější brankou utkání, když se trefil tvrdou ranou levačkou z poza šestnáctky přesně k tyči, přičemž brankář se pouze nehnutě díval, jak mu míč natahuje síť. Béčko Lokomotivy, tak díky skvěle zvládnuté druhé půli porazilo Petřvald vysoko 5:1.  


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice B
Tomáš Lincer: Dnes se ukázalo, jak tenká hranice může být mezi úspěchem a neúspěchem. Kdyby hosté proměnili svůj druhý pokutový kop v utkání a dostali se opět do vedení, kdo ví, jak by to dopadlo. Možná i tak bychom přidali nějaké další branky ale to už nezjistíme. Každopádně PK nedali a my se hned vzápětí dostali do vedení. Tam se to asi zlomilo i psychicky a pak jsme dokázali nasázet další 3 góly. Líbila se mi bojovnost a nasazení našich hráčů ve druhé půli a taktéž dobrá produktivita v proměňování šancí.

TJ Petřvald
Filip Marek: Šli jsme do zápasu s vizí na 3 body a první poločas, byl na naší straně, jelikož jsme měli šance a už v 32´ jsme kopali penaltu a šli do vedení. Po poločase jsme dostali celkem rychlý gól, asi po zaváhání golmana Janči, ale tomu předcházelo ještě pár chyb. Pak jsme měli šanci dát na 1:2, protože byla další penalta, ale bohužel tu jsme nedali, a to si myslím, že je nakoplo a pak jsme byli jak opaření, a do čeho oni kopli to tam spadlo. Za naši hru můžeme být nakonec rádi za bůra.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice B
M. Siuda [-] - P. Pavlát [-] (84. P. Láznička [-] ) , J. Giňa [-] (46. L. Zetek [-] ) , A. Ostáš [-] (90. R. Melichárek [-] ) , J. Urban [-] (89. D. Melichárek [-] ) - M. Škuláň [-] , P. Mazurek [-] , J. Kuljovský [-] , R. Kučera [-] - P. Žyla [-] , P. Šuster [-] -

TJ Petřvald
J. Janča [-] - V. Matějek [-] (77. I. Rajko [-] ) , O. Cudrák [-] , F. Marek [-] , L. Voříšek [-] - T. Budina [-] , M. Fismol [-] , O. Kostka [-] (71. R. Lachman [-] ) , D. Kršák [-] (71. . Macko [-] ) - D. Knor [-] , J. Sklepek [-] (57. M. Nalevajka [-] ) -

ŽK: 60. P. Žyla , 66. P. Šuster , 67. M. Škuláň .
Místo: Petrovice u Karviné. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Krokosz Zdislav  - JANTOŠ Pavol, GANAJ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Rezerva Petrovic se trápí a myslím si že moc bodů z venkovních utkání vozit nebudou. Zde tipuji výhru Petřvaldu.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů