Nýdek opět nedal branku a prohrál i v Raškovicích


Branky


22

Raškovice přivítaly celek Nýdku. Nýdečané se v posledních kolech velice trápí, prohráli poslední dvě utkání a navíc v nich ani nedokázali vstřelit kýženou branku. Těžký los je tentokrát poslal na horkou půdu Raškovic, odkud se body příliš nevozí. Skvělým výkonem se blýskla opora Nýdku - brankář David Stach, což ocenil i domácí trenér Zdeněk Skotnica.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stach v brance Nýdku držel pro hosty přijatelný výsledek

Do utkání s Nýdkem vstupovali domácí jako favorit a svou roli plnili od první minuty. Po 3 výhrách v řadě chtěli svěřenci trenéra Skotnicy přidat 4tou a dotáhnout se na špičku tabulky. Do utkání nemohl zasáhnout zraněný stoper Slavík a pouze na poslední minutu se na trávník podíval zraněný šutér Preči. Naopak potěšující byl návrat po zranění Tobiáše. Utkání by se dalo charakterizovat ne jako Raškovice - Nýdek, ale jako Raškovice proti Stachovi.

 

Fotbal se nehrál příliš krásy zpočátku nepobral. První střelu si připsali domácí už ve druhé minutě. Stach v brance hostí byl ale připraven. O minutu později mířil na druhé straně Spratek vysoko nad. Hra se přelévala ze strany na stranu a brankářská opora Nýdku se rozhodně nenudila. V rozmezí pár sekund kryl další dvě střely domácích. V 10.minutě se dostal do průniku Szotkowski, ten ale svou akci nezakončil nejlépe. 

 

Prakticky z protiútoku se dostávají raškovičtí do nebezpečné situace, která není dotažena ke kýžené úvodní brance. V 18 minutě postupuje sám Birčák na gólmana Nýdku Davida Stacha a ten vykrývá střelu. Nýdečané snaží o odpověď hned o dvě minuty později, Příborský nachází na hranici šestnáctky Szotkowského, jehož střelu, ale zblokoval první obránce. 

 

Ve 22.minutě se za obranou hostí objevuje Vojkovský, střelu ale skvělým zákrokem likviduje opět Stach! Ve 29.minutě se nadechl Bednárek k sólu přes tři hráče. Jeho následný pokus k tyči Stach opět chytá a drží stále nerozhodný stav!

39.minutě už byla nad Stachovy síly. Bednárek vybídl navrátilce do sestavy Tobiáše a ten si ví v podobných situacích rady 1:0.

Birčákova branka dodala domácím klid

Druhá půle začala ze strany domácích o něco vlažněji, než končila ta první a využít toho mohl Příborský hned v úvodní akci hostí. Přihrávku Puczoka poslal pouze do prvního clonícího obránce. V 56.minutě podnikají domácí rychlý protiúrok, ale Stach je dnes ve formě a likviduje další příležitost.

 

Všechny domácí příznivce uklidnila branka na 2:0 v 59. minutě, protože se ofsajdové pasti vyhnul Bednárek a postupoval sám na Stacha, ten skvěle vyběhnul, ale k jeho smůle vyrazil míč přímo k nohám Birčáka a pro něho už nebyl problém zasunout míč do prázdné brány. 

 

V minutě 70 a 73 si Vojkovský z blízka 2x vylámal zuby na skvělém Stachovi. Ke konci zápasu v minutě 82 si ještě naběhnul na roh Kožar, ale hlavou jen těsně minul Stachovou branku. Poslední slovo měli v duelu hosté, jejich střela v 86.minutě byla, ale zblokována. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica - trenér: Utkání se hodnotí rozhodně kladně, protože jsme soupeře k ničemu nepustili. Nýdek nehrál špatně, ale kombinoval pouze po naší 16ctku a naše defenzíva byla nepropustná. Škoda, že jsme v tomhle zápasu nedali daleko více branek, ale 3 body se počítají. Po utkání jsme zjistili zaváhání soupeřů před námi a čelo tabulky se hezky srovnalo, zbytek podzimní části tak slibuje zajímavou podívanou. V dalším utkání se podíváme na hřiště Stařiče, který určitě nedá body zadarmo a je nutné se tak poctivě připravit.

TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok: Třetí zápas bez vstřelené branky, třetí zápas bez pořádného zakončení. V každém zápase držíme se soupeřem krok prvních dvacet minut, potom už hraje jen soupeř. Což se ukázalo i dnes a Raškovice zaslouženě vyhrály



Místo: Raškovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čecháček Petr  - LEVINGER Milan, SKLÁŘ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 10. 2021 23:13
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Raškovice budou chtít navázat na vítězství z venku a s Nýdkem doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích