Malý vystřelil Staříči remízu


Branky


67. R. Janeček (p.) - 86. P. Malý
22

Tým vedený trenérem Blahutou zavítal do krásného areálu pod Javorovým Vrchem. V Oldřichovicích se postavili tamnímu celku a šlo o souboj mužstev, které se nacházely v tabulce pod sebou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Domácímu trenérovi Miloši Koloničnému chyběl v základní sestavě oproti utkání s Raškovicemi Machala. Rakowski usedl pouze na lavičku náhradníků a do základní sestavy se pro tento duel dostal i Godfryd.  Trenér Blahuta, také sčítal rány. Chyběl mu nejlepší střelec Lukáš Kaulinec. V základu Staříče se objevil zkušený Kempa a mladá naděje Martin Míček. Na lavičce byli připraveni bratři Klečkové a nechyběl ani zkušený Ivo Kolář. 
V překrásném areálu v Oldřichovicích začali domácí tlakem od úvodních minut, díky lepšímu pohybu, ale i větru v zádech. Jeden střelecký pokus za druhým létal na branku vynikajícího Smetany, ale dvakrát Janeček, Kisza s Godfydem si na stařičskou jedničku s číslem 88 nepřišli. Staříč se v prvním poločase zmohl pouze na dalekonosnou střelu Musálka, se kterou si s námahou poradil brankář Bašanda. Když hosté přežili ve 40. minutě i šanci Godfryda odcházelo se do kabin za stavu 0:0, což byl takový malý zázrak.

 

Malý zavinil penaltu, sám v závěru ale srovnal

Po změně stran se ukázalo, jaký vítr je pomocník, do šancí se začali dostávat i hosté a hru výrazně oživil od 61.minuty Kolář. Ten po příchodu na hřiště připravil branku pro Matulu, ale pomezní rozhodčí Krpel zvedl praporek a branka nebyla uznána. O minutu později málem Vandas překvapil brankáře domácích, ale míč skončil těsně nad břevnem. V té chvíli se zdálo, že FK Staříč musí jít každou chvíli do vedení, ale přišel faul Malého v pokutovém území a rozhodčí Pobořil správně nařídil penaltu, kterou Janeček bezpečně proměnil 1:0.

Na závěrečnou desetiminutovku se hosté přeskupili na rozestavení na 3 4 3 a začali honit alespoň remízu. Po sérii rohů se přece jen hosté dočkali, v 86. minutě si na Musálkův roh naskočil Malý srovnává na 1:1, nutno říci že brankář Bašanda nepředvedl nejjistější zákrok. A utkání mohl Staříč i otočit v nastaveném čase. Trestný kop Trčky jen těsně minul cíl. 



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Sedla na nás deka a musíme se zpod ní sami vyhrabat. Nikdo nám nepomůže. Čeká nás holý boj o záchranu. Nejsem spokojen s výkonem některých hráčů a nasazením. Přesto jsme měli šest výborných šancí, ale nedali jsme je. Potom si necháme vstřelit gól v samém závěru po hrubé chybě!

FK Staříč
Martin Blahuta - trenér: Na této úrovni, bychom se měli z fotbalu radovat a bavit, ale těch starostí kolem přípravy mužstva je tolik, že si vydechneš až po zápase. Naštěstí zisk bodu proti kvalitnímu soupeři potěší, ale v nastaveném čase jsem věřil, že Karel Trčka to trefí a odvezeme si tři body. Po dvou zbytečných porážkách (Hnojník, Inter) je bod povzbuzením do dalších kol.



Místo: Oldřichovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pobořil Radek  - TUROŇ Lukáš, KRPEL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 10. 2021 23:17
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady ani není potřeba delšího komentáře, nic jiného než 3 body se neberou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Myslím si, že Oldřichovice budou chtít ukázat, že patří do horní poloviny tabulky a Staříč porazí rozdílem třídy.☺️

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích