0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Vendryni jsme branku neviděli


Branky


20

Atraktivní duel slibovalo střetnutí dvou celků nacházejících se v popředí tabulky CANIS 1.B třídy sk.C mezi domácí Vendryní a Horní Suchou. Oběma celkům se start sezóny nadmíru vydařil, pomineme-li Sušanské ztracené body při remíze v Sedlištích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný terén a silný vítr komplikoval kombinační hru

Domácí trenér Lukáš Martynek postrádal tři opory, které by zřejmě nastoupily v základní sestavě. Chyběl Teofil, Pliska a nedávný vítěz ankety o hráče kola David Mitrenga. Naopak nechyběla opora v bráně Kolarczyk, ani forward Ben Klus. 

Trenérský štáb Horní Suché si mohl mnout ruce, lavičku měl početnou, do základu se nevešel například mladý Tomáš Nový. Naopak se v ní objevili Sobek s Pastuškem.

130 diváků sledovalo bohužel docela kostrbatý duel plný nepřesností na obou stranách a pokud se dělo něco zajímavého, bylo to zpravidla oboustranně po standardních situacích, se kterými si obrany obou celků bez větších potíží poradily. 

 

 

Bitva o každý metr pokračovala

Do druhé půle už v dresu hostí nenastoupil Sobek, kterého nahradil Filip Přichystal. Ani tato změna, ovšem výraznější změnu herního projevu ani jednoho celku nepřinesla. Pouze s jedním centrem měl větší práci domácí brankář Kolarczyk, nicméně ani tato příležitost brankou neskončila. 

I proto se nejzajímavějším momentem druhé půle stala strkanice po faulu, kde si hlavní aktéři Szarzecs a Wojtyna odnesli každý po žluté kartě. To se ale psala už 86.minuta utkání. 

Zástupci obou mužstev se shodli na tom, že utkání příliš krásy nenabídlo a remíza 0:0 nejspíše plně odpovídá dění na trávníku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Těžký zápas, v těžkých podmínkách, kde jsme si asi spravedlivě rozdělili po bodu. Zápas nenabídl moc šancí, hrálo se spíše mezi šestnáctkami. Na těžkm terénu se nedalo hrát příliš kombinačně, což nevyhovovalo ani jednomu z nás.

Sportovní klub Horní Suchá
Jiří Bebenek: Trenéři udělali v sestavě dvě změny, kdy v základní sestavě nastoupili Sobek s Pastuškem. Sušané se nicméně v prvním poločase na těžkém terénu nedokázali dostat ke své kombinační hře, naopak v utkání převládali spíše osobní souboje ve středu hřiště, na které byl domácí celek velmi dobře připraven. Sušané ovšem domácím nedarovali nic zadarmo. Takticky dobře připravené mužstvo a velmi organizovaná obrana byla přívlastkem pro obě mužstva. Ani poločasová přestávka toho moc nezměnila, ani jeden ze soupeřů vstřelit branku nedokázal, a tak se oba celku rozloučili po remíze 0:0. Sušané tak prodloužili svou sérii bez porážky na 10 zápasů.



Sestavy


TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - J. Wawreczka [-] , J. Szarzec [-] , F. Lukosz [-] , J. Pilch [-] (73. R. Sikora [-] ) - Z. Walek [-] , B. Hulboj [-] , M. Safak [-] , D. Szymczyk [-] , M. Hulboj [-] - B. Klus [-] -

Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - R. Kubját [-] , A. Ševčík [-] , J. Rychtařík [-] , S. Ryt [-] (59. J. Lukáš [-] ) - D. Pastušek [-] (70. T. Nový [-] ) , T. Sobek [-] (46. F. Přichystal [-] ) , J. Pietrasz [-] , T. Wojtyna [-] - F. Kux [-] (90. D. Klimprle [-] ) , J. Janovský [-] -

ŽK: 86. J. Szarzec , 88. T. Kolarczyk - 35. T. Sobek , 63. F. Kux , 78. T. Nový , 86. T. Wojtyna .
Místo: Vendryně. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Szkuta Petr - REVAJ Jakub, MACHALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Ve Vendryni dojde ke střetu dvou týmů z horní části tabulky, i přesto, že bude chtít Vendryně naplno bodovat myslím si, že zde utkání skončí remízou.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů