Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Sedliště splnily "povinnost" porazily Mosty


Branky


21

Mosty i po tomto kole zůstanou suverénně poslední a jako jediné bez bodů. Výraznější gólový příděl dostaly tentokrát od Sedliště, které tak splnilo povinné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas držely Mosty krok

Do utkání lépe vstoupili podle očekávání hosté, kteří větrali domácí obranu.

Na první branku se čekalo až do 20.minuty utkání, kdy se prosadil sedlišťský Slíva, který prostřelil Musila a otevřel skóre utkání na 0:1.

Ve 27.minutě došlo k zásadnímu momentu na straně domácích - do šaten šel Kajzar, který obdržel rovnou červenou kartu. 

Bojovné utkání na ně zcela ideálním trávníku pokračovalo a diváci se další větší šance dočkali až v samotném závěru první půle. Ve 43.minutě doklepl míč do prázdné branky Gabriel. 

O 2 minuty později ještě snižoval Gazur na 1:2. Ten využil chyby brankáře Krejčoka, kterému vypadl míč po rohovém kopu domácích.

Sedliště navýšily skóre a zápas kontrolovaly

Utkání nabídlo mnoho faulů, a celkem dost karet, především na straně Mostů. Po faulu a žluté kartě Malika zahrával stoper Krischke přímý kop ze zhruba 35 metrů.

Střela, tak tak, že doletěla do brány ale i to stačilo, a míč zapadl za bezmocného Musila - 1:3.

Opět následovala pasáž, kdy se nic moc nedělo. Toto změnil až kanonýr hostů Jan Kovács, který krásně trefil na hranici šestnácky volej, který zapadl pod břevno.

O 3.minuty později, v 78.minutě doklepl Ondračka přímý kop do odkryté brány a uzavřel skóre utkání na 1:5.



Ohlasy k zápasu



FK Sedliště
Jan Kovács: Fotbal byl úplně odporný, úroveň okresní soutěže, šlo pouze o bojovnost na hřišti, kdy Sedliště ukázali větší kvalitu a přehled. Každopádně chci vyzdvihnout výkon rozhodčích! Zápas, kde bylo spousta soubojů a sporných momentů. Všechny vyřešil bravůrně, nenechal si do ničeho kecat.



Sestavy


TJ Sokol Mosty u Jablunkova
F. Musil [-] - R. Drong [-] (70. F. Žídek [-] ) , P. Kolář [-] , D. Kufa [-] , S. Kufa [-] , O. Jochymek [-] , J. Gazur [-] (62. M. Samiec [-] ) , P. Šafařík [-] , F. Malik [-] , D. Frola [-] (56. L. Kovalovský [-] ) , J. Kajzar [-]

FK Sedliště
M. Krejčok [-] - D. Kaloč [-] (46. K. Šebesta [-] ) , T. Majer [-] , L. Slíva [-] (46. R. Papřok [-] ) , T. Kusak [-] , Z. Piekarczyk [-] , R. Krischke [-] , R. Vlček [-] (79. M. Ondračka [-] ) , J. Kovács [-] (79. R. Krpel [-] ) , J. Gabriel [-] (68. D. Ondračka [-] ) , M. Hammer [-]

ŽK: 25. D. Frola , 43. P. Šafařík , 43. F. Musil , 50. F. Malik , 77. L. Kovalovský - 65. J. Gabriel . ČK: 27. J. Kajzar .
Místo: Mosty u Jablunkova. Počet diváků: 20. Rozhodčí: BANOT Vojtěch - KLIMEK Tomáš, MARTÍNEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Mosty se trápí celou sezonu a i když přijede soupeř, se kterým by mohly sahat na první body, myslím si že hosté zvítězí, avšak těsným rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza