Sedliště držely s Vendryní krok pouze poločas


Branky


19

Sedliště pokračují v nevýrazných výkonech a po prohře v Petrovicích s rezervou místní Lokomotivy je tentokrát čekal úplně jiný soupeř. Rozjetá Vendryně se netají ambicemi na postup do 1.A třídy a body do tabulky si odvezla i ze Sedliště. V článku naleznete i fotogalerii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasovou plichtu zařídil Kovács

Vendryně do utkání vstupovala s absencí 10 hráčů, kteří jsou plnohodnotnými členy kádru. Trenér Martynek proto obvolal i hráče, kteří z různých důvodů v aktuální sezóně za Vendryni ještě nenastoupili. 

V utkání byli zpočátku aktivnější hosté a jejich aktivitu zúročil v 7.minutě Ben Klus, který poslal své mužstvo do vedení 0:1. Vendryně dál kontrolovala hru a opticky měla navrch. Až do 25.minuty, kdy se do úniku dostal domácí kanonýr Jan Kovács a prostřelil Kolarczyka - 1:1. Od tohoto momentu se dá říci, že to byly Sedliště, kdo diktoval tempo hry. Do konce poločasu jsme branku dále neviděli. Přišly jen dvě žluté karty, a to pro vendryňského Teofila a domácího Kusáka.

Dva údery během dvou minut rozhodly

Vendryně do druhé půle vstoupila o poznání lépe. V poločasové pauze odstoupil Radim Ťupa, místo kterého přišel Martin Kiedroň. Uplynulo asi sedm minut z druhé půle a na vendryňské lavičce propuklo nadšení. Prosadil se Szymczyk, který zužitkoval práci Szarzece. Druhý jmenovaný se o pár sekund později prosadil pěknou střelou do šibenice ze hruba 30 metrů a upravil skóre na 1:3. Tyto bleskové dva údery Sedliště definitivně zlomily. Střídající Kiedroň poté ještě v 79.minutě upravil vedení hostů na 1:4, čímž zápas později i skončil.



Ohlasy k zápasu



TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Do Sedliště jsme jeli doslova jako do války, chybělo nám cca 10 kluků, jak ze základu tak i ze širšího kádru a tak jsem musel obepsat hráče, kteří už třeba před rokem skončili, aby nám přišli pomoct, tímto jim chci ještě jednou poděkovat! Do zápasu jsme vstoupili dobře, dostali jsme se do vedení, ale po vlastní chybě jsme soupeři darovali šanci vyrovnat a ti toho využili. Poté měli ze hry více domácí, ale do druhého poločasu, jak už je u nás zvykem, jsme nastoupili ve svkělém rozpoložení a v zápase jsme dominovali. Důležité body z venkovního hřiště, hlavně s ohledem na stav kádru.



Místo: Sedliště. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mitura Michal  - MACHALA Petr, ŠIGUT Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 9. 2021 22:36
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: výhra domácích

Tým předsedy Dana Majera už zabere a Vendryni porazí, přece jen už kapitán Tomáš Majer čeká na vítězství dlouho. To poslední bylo už v prvním kole v Bašce. Zase tedy jednička a přesný výsledek 2:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů