Rezerva Lokomotivy konečně zabrala, odnesly to Sedliště


Branky


16

Trápící se B-tým Lokomotivy se potácel na předposledním místě s 0 body, jen o skóre před posledními Mosty. Na jeho trávník zajížděly Sedliště, které mají doposud výkony jako noc a den. Jedno utkání oberou o body Horní Suchou při remíze 4:4 a následně padnou v Petřvaldu 3:0. Tentokrát měla jejich výkonnostní křivka klesající tendenci. V Petrovicích nechali všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefil se ostáš

Jako první se v zápase vytasili se svou šancí domácí, to když dostal dobrý míč do běhu Šuster ale tak dlouho váhal před gólmanem se střelou, až mu jeden z obránců Sedliště míč z pod noh "vypíchl". Domácí se dožadovali po sporném zákroku pokutového kopu ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Pozadu rozhodně nechtěli zůstat ani hosté a tak po centru Kusáka orazítkoval hlavičkou břevno Kovács. Kovács v následujících minutách ukázal, že kromě hlavy umí i nohama. Nejprve to zkoušel nebezpečnou ranou zpoza šestnáctky, aby poté ohrozil Siudu v brance i nebezpečným přímým volným kopem. Udeřilo však na druhé straně, ve 31. minutě, to když nabídku Šustera využil Ostáš, který po zemi dokázal propasírovat míč do sítě pod padajícím brankářem Krejčokem - 1:0. Tak skončil také první poločas.

 

Sedliště se tlačily za výhrou, tu ale domácím vystřelil Filipek

Ve druhé půli se hosté od začátku hnali za vyrovnáním a to se jim povedlo v 55. minutě, kdy se prosadil po rychlém brejku, nejnebezpečnější hráč Sedliště Kovács, který křižnou ranou na vzdálenější tyč překonal Siudu - 1:1. Sedliště vycítilo svou šanci na obrat a vypracovalo si další dobré příležitosti. Kaloč střílel o pár chvil později těsně vedle. Stejný hráč následně po své další střele z hranice šestnáctky a zákroku Siudy otřel balón o vnější tyč. V těchto momentech druhého poločasu se zdálo, že domácí béčko opět ztratí, ve druhé půli, dosud dobře rozehraný zápas. V závěrečné desetiminutovce se ale domácí bojovným výkonem zmátořili k jakémus takémus tlaku na branku Sedliště, finální přihrávka a vyložená šance ale nepřicházela. Až do 88. minuty, kdy se prokličkoval do šestnáctky Ostáš, předložil míč střídajícímu Filípkovi a ten prostřelil Krejčoka v brance a rozjásal domácí lavičku a fandy - 2:1. Béčko Lokomotivy, tak urvalo v závěru první vítězství v sezóně.  


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice B
Tomáš Lincer: Oproti hrůznému utkání v Bašce jsme udělali v sestavě 7 změn a bylo to hned znát. Vyhráli jsme první poločas. V tom druhém jsme po zbytečné ztrátě na útočné polovině darovali hostům rychlý kontr, který znamenal míč v naší síti. Pak měli hosté ještě další dvě dobré příležitosti na obrat ale naštěstí neproměnili. Zase to vypadalo, že si koledujeme o to, o co ve všech dosavadních utkáních (kromě zápasu ve Staříči), promrháme dobře rozehraný zápas ve druhé půli. Naštěstí ale kluci, co dnes hráli, ukázali bojovnost a vůli a závěru jsme dokázali být lepším celkem a byli jsme za to odměněni. Máme první 3 body a hned to vypadá lépe, když v té tabulce není zobrazena u našeho týmu ta smutná 0. Je třeba ale bojovat dál. Další těžké zápasy máme před sebou. Věřím, že výhra kluky do dalších zápasů povzbudí.




Místo: Petrovice u Karviné. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Kret Martin  - PRIESOL Daniel, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2021 22:17
Hodnocení zápasu
20. 9. 2021 22:04
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Áčko Petrovic hraje v sobotu, takže by domácí měli být v silnější sestavě než v Bašce. Myslím si, že béčko získá první bod v sezóně.

Tip: remíza