Inter přehrál Oldřichovice


Branky


13. P. Horák , 28. P. Horák , 50. P. Horák , 78. P. Horák - 30. J. Cienciala , 43. R. Janeček (p.)
15

Jedním z taháků uplynulého kola bylo utkání petrovického Interu s Oldřichovicemi. Tým trenéra Koloničného přijížděl na horkou petrovickou půdu po remíze zachráněné v poslední minutě utkání s Hnojníkem. Veškeré plány hostů na tři body rozmetal rychlonohý Petr Horák, který se blýskl rovnou čtyřmi góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Inter měl doma co napravovat po zpackaném minulém kole, kdy přivítal na své domácí půdě Pražmo-Raškovice (porážka 2:7).

Už od první minuty bylo znát, že domácí chtějí brát doma všechny 3 body. Bežela 13. minuta a za obránce Oldřichovic se dostal po výborném pasu od Petra Czyže, rychlonohý Petr Horák a ten si s touhle šanci poradil chladnokrevně a otevřel skóre na 1:0. Další šance přicházely, jak už to ze strany domácích či hostů, ovšem šťastnější byli opět domácí, když se po dlouhém pasu ve 28. minutě k míči dostal opět Petr Horák a navýšil skóre na 2:0.

Ve 30.minutě utkání se hosté, také dočkali branky. Po několika odrazech ve vápně Petrovic se nejlépe zorientoval hostující Jiří Cienciala a snížil na rozdíl jedné branky - 2:1. V 33. minutě ze hřiště musel nuceně, kapitán domácích Petr Czyž a na obrazu hry domácích to bylo malinko poznat. Psala se 43. minuta zápasu a po nešťastném souboji ve vápně domácího hráče Petrovic a útočníka Oldřichovic nařídil hlavní sudí pokutový kop. K míči se postavil hostující Radek Janeček a ten proměnil a určil tak poločasový stav na 2:2.

Petr Horák pokračoval

Běžela 50. minuta utkání a u míče nebyl nikdo jiný než domácí rychlonožka Petr Horák, který touto brankou završil hattrick a zvýšil na 3:2. Hráči Oldřichovic se ovšem nevzdávali a nadále vystrkovali růžky, jenže smrtelná rána přišla v 78. minutě, kdy obránci Oldřichovic nestihli zareagovat na náběh domácího hrdiny Petra Horáka, který opět chladnokrevně zakonči a zvýšil svůj brankový účet v tomhle zápase na 4 zásahy a také zvýšil na 4:2. Oldřichovice měli ještě pár šancí ke konci utkání, ale ty k brance nevedli a skóre se už dokonce zápasu nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Internacionál Petrovice
Patrik Chmelař: Tenhle zápas jsme museli vyhrát a ukázat všem fanouškům a vedení, že i tak mladý tým má své mouchy a i někdy nosy nahoře. Po minulém kole, které jsme totálně zpackali, jsme si potřebovali napravit reputaci a dotáhnout se na čelo tabulky a učinit, tak i veškeré kroky, k tomu se porvat o úplný vrchol tabulky. V tomto zápase jsme přišli o jednoho z klíčových hráčů a dirigenta naší středové formace Petra Czyže. Celý tým přeje brzké uzdravení.

TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Přestože jsem před utkáním hráče upozorňoval na domácího hráče Horáka, tak nám vstřelil 4 góly! Šestkrát šel sám na Bašandu a čtyři šance proměnil! Naše defenzíva byla jak ementál. Na všechny góly jsme domácím přispěli špatnou rozehrávkou našich obránců! Přesto si myslím,že vzhledem k tomu kolik jsme měli šancí, mohlo utkání skončit alespoň remízou. Jsem velice zklamán a musíme to odčinit v dalším domácím utkání s Raškovicemi!



Místo: Petrovice. Počet diváků: 89. Rozhodčí: Dytko Gustav - REVAJ Jakub, BANOT Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 9. 2021 08:28
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Domácí musí odčinit poslední domácí debakl, ale na maličkém hřišti v Petrovicích by Oldřichovice mohly ubránit remízu.

Tip: výhra hostů