5:1
(3:1)
43. V. Zajíček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru Raškovic režíroval Preči


Branky


8. I. Preči , 31. E. Kožar , 45. I. Preči , 61. J. Birčák , 86. I. Preči - 43. V. Zajíček (p.)
14

Na horkou půdu do Raškovic zajížděl Petřvald. Tým, kterému se letos úvod sezóny vydařil, nečekala lehká zkouška. Raškovice do konce přestupního termínu přivedly velkou posilu do útoku - Ilira Prečiho, hráče se zkušenostmi například z divizního Nového Jičína. Ilir se uvedl v úvodním utkání za Raškovice hattrickem a ne jinak, tomu bylo i v tomto utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Preči skóroval dvakrát

Tým vedený trenérem Skotnicou postrádal několik opor včetně kanonýra Tobiáše a na lavičce náhradníků, tak seděl pouze nachlazený Papaj a matador Feike. Utkání bylo od úvodních minut pod taktovkou domácích. 

V 8. minutě kopali domácí roh Žáčkem a nikým nekrytý Preči otevřel skóre - 1:0. V dalším průběhu utkání mezihra byla dobrá, ale scházel druhý gól. To přišlo v minutě 31. a to když skrytou střelou k tyči z dobrých 25metrů nachytal hostujícího gólmana kapitán Kožar 2:0. 

Těsně před poločasem přišla chyba v raškovické obraněm, a to když nám utekl po levé straně hostující útočník. Ve snaze odehrát míč fauloval Koloničný a hosté tak snížili ve 43. minutě na 2:1.  Jenže to nebylo všechno, na levé straně se objevil v 45. minutě střední záložník Žáček, futsalově pak povodil 3 hráče Petřvaldu a krásným centrem našel střelce Prečiho, který nádherně hlavou dává na poločasový výsledek 3:1. 

 

Druhý hattrick ve druhém utkání dokonán

Druhá půle měla podobný obraz jako ta první. V 53. minutě vyslal Preči do samostatného úniku Vojkovského a tem ztroskotal na gólmanovi hostí. V 61. minutě už to bylo 4:1, protože Bednárek potáhl míč po pravé straně a dal pod sebe, kde se nejlépe zorientoval Birčák a tvrdou střelou k tyči nedal brankáři šanci. O 2 minuty později centroval Kožar a Preči hlavou pouze do tyče! V minutě 74 se dostali za naší obranu hosté a dali gól křižnou střelou, radost jim však vzal pomezí, který viděl ofsajd. Konečnou podobu utkání dal v 85. minutě kdo jiný než Preči, který zkompletoval svůj druhý Hattrick ve druhém zápase a to když mu krásně naservíroval před prázdnou bránu střídající Papaj 5:1. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica - trenér: Zápas se nám tak povedl a je třeba pochválit přístup celého týmu. Momentální 12ti bodový zisk není špatný, ale všichni víme, že je pořád co zlepšovat. Příští kolo zajíždíme na půdu Oldřichovic a budeme tam chtít potvrdit zlepšující se formu.

TJ Petřvald
Václav Zajíček: Myslím, že je třeba uznat kvalitu soupeře, který byl od začátku zápasu lepší a dostal se rychle do dvoubrankového vedení, my jsme dostali šanci se vrátit zpět do utkání proměnou penaltou, ale bohužel jsme dostali rychle 3. gól, který zápas definitivně rozhodnul. Druhý poločas jsme zkoušeli vstřelit rychlou branku, která by utkání zdramatizovala, ale domácí kontrolovali hru a přidali další dvě branky a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - I. Preči [-] , O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] , J. Bednárek [-] (78. R. Feike [-] ) - R. Juřica [-] , A. Vojkovský [-] , R. Koloničný [-] - T. Žáček [-] , J. Birčák [-] , O. Janošec [-] (81. D. Papaj [-] ) -

TJ Petřvald
J. Janča [-] - O. Cudrák [-] , F. Marek [-] , D. Kršák [-] , O. Kostka [-] (78. M. Nalevajka [-] ) - J. Sklepek [-] (43. M. Mikulec [-] ) , T. Budina [-] , M. Fismol [-] , V. Zajíček [-] , L. Voříšek [-] (32. R. Lachman [-] ) - D. Knor [-] -

ŽK: 19. R. Koloničný , 68. E. Kožar .
Místo: Raškovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hrňa Petr  - ŠVEC Marek, KYSELÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Raškovice si doma nemohou dovolit ztrácet body jako naposled se Suchou. Minule venku vysoko vyhráli a navážou na to dalšími třemi body.

Tip: remíza