2:1
(0:0)
77. B. Klus
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyhrály Věřňovice a posunuly se do čela!


Branky


17

V nedělní dohrávce se utkaly dva týmy, které si to rozdaly v přímém souboji o první místo. Věřňovice přivítaly doposud vedoucí Vendryni a utkání rozhodně nenudilo. Rozhodnutí padlo v 90.minutě a ani po utkání nebyla nouze o kuriozní momenty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas chudý na zajímavé momenty

Lodivod domácího mužstva Martin Kubiš musel už v týdnu řešit nepřijemné ztráty. V Petrovicích se zranil Nikolas Chalkidis, přes týden zase hrdina posledního duelu Jan Čerešňa. Naopak se vrátili Jiří Vlček, Lukáš Koník a po trestu i David Čopík. V útoku tak nastoupilo úplně nové duo - Matěj Kubiš a Jiří Vlček. Citelně stále chybí Lukáš Górniok a tak ve středu pole nastoupili opět Filip Hruška a Jerzy Wojtas. Hostující kouč Lukáš Martynek rovněž sčítal ztráty ve svých řadách, jmenovitě chyběli Pilch, Wareczka, Mitrenga, Lasota a třeba i mladý Raimund Sikora, který v úvodu sezóny střílí branky jako žolík. 

To, že proti sobě nastoupili dobře organizovaná mužstva, bylo znát již od začátku utkání. Příliš nezáživný fotbal, málo šancí a hra především mezi oběma šestnáctkami. To přesně vystihuje dění v prvním dějství. O něco nebezpečnější byli hosté z Vendryně. Nejprve jeden z hostujících hráčů minul hlavou asi ze dvou metrů odkrytou bránu a po půl hodině trefil Klus snad holení nebo kolenem střílený centr do tyče.

Domácí na tom byli ještě hůř. Nejaktvinější byl Matěj Kubiš. Jeho hlavička z jedenáctky však byla příliš slabá a druhá střela zase letěla hodně mimo. Domácí nezahrozili ani ze standartních situací, a tak se šlo do kabin bez branek.

 

Zlepšená hra a červená karta po utkání

Do druhé půle už nastoupil úplně jiný domácí celek. Najednou začal jezdit a na dobrých patnáct minut Vendryni semkli na jejich polovině. Jenže stále se ne a ne trefit pověstné zařízení. 

A tak se vše podstatné odehrálo v posledních dvaceti minutách. V 74. minutě nejprve hosté přežili díky reflexu Kolarczyka šanci Lobodinského. Po následném rohu už se domácí fanoušci radovali. J. Kubišův roh gólman Kolarczyk vyrazil pouze do jednoho z vlastních spoluhráčů a od něho se míč odrazil přímo do brány.

Vedení však netrvalo dlouho. To jsme si totiž nepohlídali standartní situaci my a nikým nehlídaný Klus po dobrém centru srovnal. 

Už to vypadalo, že si vedoucí celky rozdají po bodu. Nejprve Wojtas po dalším Kubišově centru hlavičkoval opět do Kolarczyka. V 90. minutě však utekl na pravé straně Volný a byl zfaulován. Následný přímý kop posadil J. Kubiš přímo na hlavu Lubojackého a ve Věřňovicích propukla obrovská euforie.

Po odpískání konce utkání si ještě nenechal líbit rozhodčí Beran nadávky od Plisky a udělil mu červenou kartu.  

 



Ohlasy k zápasu



TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Zápas to byl náročný. Šlo fakt poznat, že se potkaly dva týmy hrající momentálně o první místo. Hodně nám seděla fotbalovost Věřňovic a v prvním poločase jsme byli jasně lepší. Šance byly na obou stranách, ale ani jeden tým nedokázal skórovat. V druhém poločase byli zase o něco lepší domácí a to především ze standardek, které měli výborně sehrané. Jsem rád, že se nám podařilo po obdržené brance ihned zareagovat a srovnali jsme na 1:1. Na samém konci zápasu jsme po individuální chybě darovali domácím standartku v blízkosti vápna a ti toho využili a rozhodli zápas. Zápas to byl remízový, ovšem po vlastní hlouposti jsme bohužel ztratili všechny body. Krom toho mně ještě mrzí výkon rozhodčích, často jsem kroutil hlavou nad jejich rozhodnutími, ale to nemění nic na tom, že jsme remízu měli ve vlastních rukou.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - R. Lobodinský [-] (81. J. Volný [-] ) , M. Kubiš [-] , J. Wojtas [-] , F. Hruška [-] (81. L. Koník [-] ) - J. Swaczyna [-] , D. Čopík [-] , J. Vondrák [-] , J. Vlček [-] (75. K. Lubojacki [-] ) - T. Josiek [-] , J. Kubiš [-] -

TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - Z. Walek [-] , B. Hulboj [-] , M. Safak [-] , D. Szymczyk [-] - J. Szarzec [-] (74. A. Safak [-] ) , M. Hulboj [-] , V. Divina [-] (59. R. Pliska [-] ) , M. Teofil [-] , F. Lukosz [-] - B. Klus [-] -

ŽK: 40. D. Čopík , 71. R. Lobodinský , 79. J. Kubiš - 21. M. Teofil , 22. M. Hulboj . ČK: R. Pliska .
Místo: Věřňovice. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Beran Jan  - RITTER Jakub, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2021 13:00
Jasne ovlivneny zapas podplacenym rozhodcim Vernovic. Bez podmaznuteho sudiho by borci nevystrelili na branu… neskutecny humus v zumpe. Ze to ti 3 sraci maji zapotrebi. Vernovice predvedly, ze pro postup udelaji vse. Klidne sahnou i k tomu nefer jednani. Hovada. Meli by je vyloucit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

V zápase první s druhým věřím domácímu týmu, který využije domácího prostředí a zvítězí...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích