Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baška bere první tři body v 1.B třídě


15

V Bašce se odehrál souboj dvou týmů, které dosud měly na svém kontě v kolonce bodů 0. Předzápasové prognózy věštily vyrovnaný duel nováčka soutěže s béčkem petrovické Lokomotivy. Ještě poločasové skóre tyto prognózy naplňovalo. Co se dělo po přestávce si přečtěte v následujících řádcích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokomotiva se ujala vedení

Už ve druhé minutě mohla jít Baška do vedení ale Dobiáš se teprve zastřeloval a Valčík ho zblízka vychytal. A tak udeřilo v 5. min. na druhé straně, když Šuster proměnil hlavou v gól centr Giňi z levé strany - 0:1. V 16. min. postupoval sám na Valčíka Horňák a trefil břevno. V 18. min. si nejprve po centru Škuláně málem srazil míč do vlastní sítě Vavřík ale Kimla v brance byl na správném místě. Po následném rohu se udál rychlý kontr domácích na jehož konci byl Dobiáš a tentokrát byl již úspěšný - 1:1. Započal tak své galapředstavení v tomto zápase. Ve 28 min. už mohli domácí vést ale samostatný nájezd domácího kapitána Lyse Valčík zlikvidoval. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu a zápas se zdál býti otevřený.

Baška si otevřela střelnici, nejlépe střílel Dobiáš

Domácí Baška se však na startu druhé půle rozjela na plné obrátky. Už ve 47. min z první akce skórovala, když po rychlé akci odcentroval Horňák z pravé strany na zadní tyč, kde číhal Dobiáš, který se rychlou kličkou zbavil obránce a prostřelil Valčíka - 2:1. V 53. min. nejprve neproměnil velkou šanci zblízka Kocúr ale míč se dostal k Třeštíkovi, jehož střela si už místo do sítě našla - 3:1. V tuto chvíli se už jakákoliv hra hostů sesypala a odpor zlomil, tým jako by zcela rezignoval. Následovala, cca každých 7 minut, gólová radost domácího publika, které se výtečně bavilo s přibývajícími góly domácích. V 61. minutě završil po úniku za zkoprnělou obranu béčka Lokotky hattrick Dobiáš, který pak přidal v dalším průběhu utkání ještě další dvě branky. Kromě něj se ještě trefil podruhé Třeštík a na závěrečných 8:1 upravil Kocúr. Domácí publikum skandovalo "deset! deset!" a od této ještě větší pohromy uchránil béčko Valčík v brance a taktéž trestuhodné zahazování některých šancí, když kupříkladu jeden z domácích hráčů v závěru ze vzdálenosti asi 1 metru přestřelil prázdnou branku. To však nikomu z domácích hráčů ani příznivců nemuselo vadit a mohli se nad těmito momenty pouze pousmát. Útočná snaha hostů ve druhé půli se omezila pouze na několik "propagačních" střel ze střední vzdálenosti, které domácího brankáře neohrozily. Nadšeně hrající Baška, tak zvítězila zcela zaslouženě vysoko 8:1.  


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Baška
Tomáš Bugna - předseda: Bylo to jako noc a den, dva rozdílné poločasy. Opět špatný začátek na domácím hřišti a brzké vedení hostů. Podařilo se aspoň vyrovnat do poločasu, když jsme nedokázali proměnit ani 3 samotné nájezdy. Hra Bašky v první půli byla nepřesná, vázla kombinace. Před začátkem sezóny jsme přišli o střední záložníky 2 přestoupili a 2 jsou dlouhodobě zranění, museli jsme přeskupit posty hráčů, což je někdy vidět. Druhý poločas se nám podařil velmi, vynikl a brankově se prosadil Míchal Dobiáš a také se konečně poprvé za své působení v dresu Bašky trefil Patrik Třeštík hned 2x. Fanouškům se tak musel druhý poločas líbit a kdyby své šance proměnil i střídající dorostenec Černý, mohli se dočkat skandované desítky.

TJ Lokomotiva Petrovice B
Tomáš Lincer: Musím říct, že z výsledku tohoto utkání jsem v šoku. Věděli jsme, že to nebude snadné, přestože Baška měla 0 bodů stejně jako my. Ale takovýto rozdíl nečekal nikdo. Ano, lepili jsme před zápasem sestavu, měli jsme zde asi 5 mladých dorostenců a na křídle hrál kluk, který už dlouho nehrál a přišel nám pomoci. Také trenér Bernatík musel po dlouhé době obout kopačky a postavit se na pozici beka. I přes to všechno si myslím, není možné prohrát tak vysokým rozdílem a nečekal bych to zvláště po docela dobrém domácím utkání s favorizovanými Věřňovicemi, které jsme potrápili. Domácí si ve druhé půli dělali doslova co chtěli, naše obranná hra jakoby neexistovala. Je třeba to hodit rychle za hlavu a připravit se na další domácí utkání se Sedlištěm a zkusit si zvednout sebevědomí.



Sestavy


TJ Sokol Baška
F. Kimla [-] - T. Podžorný [-] , M. Dobiáš [-] , M. Lys [-] , R. Kocúr [-] - F. Žilavý [-] , P. Mroviec [-] (69. V. Černý [-] ) , L. Vavřík [-] , T. Horňák [-] , A. Kautský [-] (75. D. Baran [-] ) - P. Třeštík [-] (75. P. Szalbot [-] ) -

TJ Lokomotiva Petrovice B
L. Valčík [-] - P. Láznička [-] , M. Škuláň [-] (63. R. Melichárek [-] ) , R. Kučera [-] , P. Bernatík [-] - J. Giňa [-] (86. D. Melichárek [-] ) , J. Samuhel [-] , P. Niemiec [-] (63. J. Voborník [-] ) , D. Krul [-] (26. P. Mazurek [-] ) - F. Krajčík [-] (73. D. Melichárek [-] ) , P. Šuster [-] -

ŽK: 52. M. Dobiáš , 75. V. Černý , 80. M. Lys - 56. P. Láznička .
Místo: Baška. Počet diváků: 87. Rozhodčí: Písečný Lukáš  - ŠIŠTÍK Petr, NĚMEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Oba týmy mají zatím na kontě 0 bodů, oba budou chtít poprvé bodovat, očekávám vyrovnaný zápas, ve kterém se nakonec bude radovat domací tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů