D. Papaj 34. (p.)
1:2
(1:1)
17. T. Nový
66. T. Wojtyna (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Suchá veze tři body z Raškovic


Branky


34. D. Papaj (p.) - 17. T. Nový , 66. T. Wojtyna (p.)
14

Fotbalisté Horní Suché si po dvou remizových duelech konečně připisují tři body za vítězství v Raškovicích. Domácím v utkání chyběl kanonýr Tobiáš, naopak se vrátili Bednárek a Juřica. V bráně brankáře Parmu vystřídal Pešák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil remízou zásluhou penalty

Fotbalisté Horní Suché po dvou předchozích remízách ve třetím venkovním utkání v řadě zvítězili a udělali, tak radost velikému počtu fanoušků, kteří přijeli Sušanům v pěkném nedělním odpoledni do Raškovic fandit. 

Úvod patřil fotbalistům Horní Suché, v první velké šanci se v 10. minutě zjevil Tomáš Nový, špatná obuv a podklouznutí v době, kdy měl míč uklízet do prázdné brány Sušany připravila o první radost. Na tu se čekalo do 17. minuty, kdy Filip Kux vybojoval míč a připravil jej Novému do ideální pozice, ten se nemýlil - 0:1. Domácí hrozili z nakopávaných míčů do pokutového území, které s přehledem posbíral jistý gólman Lincer nebo obrana hostů. Naopak druhý gól mohli přidat agilní hosté. Kux však po přihrávce Nového mířil ve veliké šanci těsně mimo. Ve 31. minutě Kožar z přímáku mířil do pravého horního rohu branky, ale hostující brankář vytasil skvělý zákrok. Domácí do poločasu srovnali z pokutového kopu po zbytečném faulu Přichystala na hranici pokutového území, trefil se Papaj - 1:1. 

Výhru Suché zařídil Wojtyna

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, kteří "větrali" domácí obranu. Při jednom z průniků postupoval sám na brankáře domácích Filip Kux, který byl v pokutovém území faulován brankářem a rozhodčí Hošek nařídil penaltu. Tu s přehledem proměnil matador Tomáš Wojtyna 1:2. V úvodu první půle se ještě probíjel k zakončení domácí Koloničný, své zakončení ale poslal nad. Sušané měli utkání pod kontrolou. Domáci hrozili dlouhými nákopy do šestnáctky, kde kraloval Tomáš Lincer a před ním hrající obrana.

A přestože Sušané v 89. minutě spálili ještě další vyloženou šanci, mrzet je to nemuselo. I přes vynucené absence v optimální sestavě si z Raškovic odvážejí cenné 3 body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica - trenér: V utkání jsme drželi jako vždycky míč, ale snad 10 rohů, mnoho centrů a ani nebezpečné střely, které lítaly v prvním poločase kolem tyček hostujícího brankáře nenašli svůj cíl. Hosté hráli na nebezpečné protiůtoky, které platili na naše obránce a vytvářeli jim šance. Bohužél ztráta Tobiáše je více než citelná a chybí nám důraz a přesnost v zakončení. Snad se s tímto lépe vypořádáme v dalším utkání na hřišti silného Interu Petrovice.

Sportovní klub Horní Suchá
Zdeněk Menoušek - asistent trenéra: Utkání bylo od začátku hodně vyrovnané, domácí byli malinko aktivnější, nicméně jsme měli v prvních 20ti minutách 3 vyložené gólové šance a je jen škoda že jsme v 17.minutě využili Novým jen jednu. Po brance domácí přidali, my se malinko stáhli a přibývaly standardky kolem naší šestnáctky, až to vyústilo naší chybou a vyrovnáním v 34.minutě z penalty. Druhý poločas hráli domácí jeste o něco aktivněji, ale my jsme vše kolektivním výkonem ustáli a po jednom z několika brejků jsme v 66.minutě vstřelili Wojtynou vítězný gól. Utkání se hodně povedlo Filipu Kuxovi, který nám vlastně zařídil obě branky.



Sestavy


TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] , D. Papaj [-] (62. T. Žáček [-] ) , J. Bednárek [-] - R. Juřica [-] , A. Vojkovský [-] , R. Koloničný [-] (81. R. Feike [-] ) - P. Slavík [-] , J. Birčák [-] , O. Janošec [-] -

Sportovní klub Horní Suchá
T. Lincer [-] - R. Kubját [-] , A. Ševčík [-] (84. D. Majer [-] ) , J. Tomšů [-] - T. Nový [-] (72. D. Pastušek [-] ) , J. Pietrasz [-] , T. Wojtyna [-] , S. Ryt [-] (72. J. Janovský [-] ) , J. Rychtařík [-] - F. Kux [-] (84. A. Valášek [-] ) , F. Přichystal [-] (57. T. Sobek [-] ) -

ŽK: 56. D. Papaj , 66. V. Pešák - 68. S. Ryt .
Místo: Raškovice. Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip experta: výhra domácích

Zde bych se přiklonil spíše k domácím, kteří doplnili kádr, v němž mají zkušené borce. Minule kolo prohráli, tak to budou chtít doma napravit. Horní Suchá má zatím 2 remízy z venku, kdy remízu v Sedlištích zachraňovali v nastaveném čase.

Tip: remíza