0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Lokomotivy dlouho držela s favoritem krok


Branky


15

B-tým Lokomotivy Petrovice přivítal na svém hřišti Věřňovice. Ambiciozní celek trenéra Kubiše před utkáním počítal hlavně návraty do sestavy a tedy, dalo by se říci, že Věřňovičtí přijeli do Petrovic s nejlepším, co mají k dispozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokomotiva odolávala

Věřňovický celek zvládl již třetí utkání v řadě a drží se na špici tabulky. Trenéru Martinu Kubišovi se do sestavy vrátil syn Jakub a především Wojtas, který převedl velmi dobrý výkon, navíc s sebou stáhnul i Hrušku a tak střední záložníci předvedli nejlepší výkon v sezóně.

Už od úvodního hvizdu se hrál fotbal téměř na jednu bránu. Věřňovičtí drželi míč na svých kopačkách více a přicházely první příležitosti. Dvě velmi dobré šance měl Lubojacki, střelecky se však nevedlo ani J. Kubišovi, Chalkidisovi nebo Hruškovi. Míč končil buď hodně mimo a nebo se ho zmocnil gólman Siuda. V těchto fázích scházel Vlček, který si s těmito situacemi v minulosti věděl rady.

Rezerva petrovické Lokomotivy to měla vepředu hodně těžké. Obrana ve složení Lobodinský, Josiek, Vondrák a Swaczyna předvedla velice dobrý výkon a kromě pár standartek domácí k ničemu nepustila. Domácí tedy vážně zahrozili až po rohu Mazurka, když míč z brankové čáry vyhlavičkoval Lubojacki. Ten nakonec vsítil i první gól zápasu, ale pro velmi těsný ofsajd, nebyl uznán. Po dalším rohovém kopu se na hranici šestnáctky dostal k odraženému míči domácí Šuster, ale bohužel jeho dělovka slabší levačkou jen prosvištěla nad břevnem. Hosté zahrozili po individuální akci Jakuba Kubiše, který z levé strany mířil dobře svou střelu na vzdálenější tyč ale těsně minul. Stejný hráč to o pár minut později zkoušel znovu, tentokrát měli domácí štěstí, že svou jedovku namířil doprostřed branky na Siudu, který ji s problémy zpacifikoval.

Do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

 

Dokonalé střídání Čerešni

Ve druhé půli už začali být nebezpečnější Věřňovičtí i pod dojmem vynucených střídání na straně domácích. Šance na straně hostujícího celku tak začaly přibývat. Trenérovi Věřňovic Kubišovi navíc perfektně vyšlo poločasové střídání, když poslal na hřiště čerstvého Čerešňu.  Ve druhé půli excelovala pravá strana Věřňovické obranné čtyřky. Nejlepšímu hráči zápasu Josiekovi narostla křídla a domácí hráči nevěděli jak na něj. 

Čerešňa začal být na hřišti cítit poprvé pořádně v 67. minutě, kdy po rychlé akci hostů z levé strany, prostřelil na vzdálenější tyč Siudu a dal Věřňovicím vedení. A za 4 minutky přidal pojistku, kdy si hezky zpracoval v šestnáctce pas Wojtase mířící na jeho osobu, hbitě se uvolnil přes obránce a prostřelil Siudu během krátké chvíle podruhé.

Hosté se pak ocitli i v dalších dobrých příležitostech, ale ani Chalkidis po dorážce zblízka ani Čopíkovo zakončení skóre z pohledu hostů nenavýšilo.

Domácí béčko se již na významnější odpor a zdramatizování utkání ve zbylých minutách nezmohlo a stále tak čeká na první body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice B
Tomáš Lincer: Dnes jsme očekávali velmi těžké utkání s jedním z favoritů na postup. Před velmi pěknou návštěvou se hrál v první půli vyrovnaný zápas a asi jsme Věřňovice trochu potrápili. Škoda, že se nepovedlo vstřelit ze dvou šancí gól. S takovým soupeřem musíte být kvalitní a koncentrovaní na 100% po celých 90 minut abyste mohli pomýšlet na úspěch. A to se už bohužel ve druhé půli vytratilo a Věřňovice daly zaslouženě 2 branky. Nicméně oproti prvním dvěma utkáním vidím v těch následujících dvou herní zlepšení, takže je určitě na čem stavět. Důležitější zápasy pro nás teprve přijdou. Třeba hned ten nejbližší v Bašce, která taktéž čeká na první body.

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
M. Kubiš: Střední záložníci předvedli nejlepší výkon v sezóně. A bylo to znát. Davida Čopíka na stoperu zastoupil více než kvalitně Jan Vondrák a poprvé v sezóně spolu vedle sebe na hrotu útoku nastoupili Chalkidis a Lubojacki. Už od úvodního hvizdu se hrál fotbal téměř na jednu bránu. Věřňovičtí drželi míč na svých kopačkách více a přicházely první příležitosti. I ve druhém poločase jsme pokračovali ve velmi slušném výkonu. Poprvé v sezóně dostal větší porci minut Čerešňa a byl cítit. V klidu jsme dokráčeli k dalším třem bodům a udrželi jsme druhé místo v tabulce. Téměř bezchybnými výkony k tomu pomohli zejména Josiek, Vondrák, Lobodinský a Wojtas. Zaskvěl se samozřejmě Čerešňa a velmi dobrý výkon převedli i Hruška se Swazcynou. Škoda, že jsme nevstřelili více branek, protože šance na to byly. Příští týden nás čeká přímý souboj o první flek s Vendryní, která zatím neztratila ani bod.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice B
M. Siuda [-] - J. Kostura [-] , P. Pavlát [-] , G. Molnári [-] (66. D. Filipek [-] ) , P. Mazurek [-] - M. Škuláň [-] , J. Kuljovský [-] , D. Krul [-] , J. Urban [-] - P. Chwastek [-] (68. R. Kučera [-] ) , P. Šuster [-] (70. R. Melichárek [-] ) -

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - T. Josiek [-] , J. Swaczyna [-] , J. Vondrák [-] , F. Hruška [-] (89. A. Makovec [-] ) - K. Lubojacki [-] (46. ) , M. Kubiš [-] (55. J. Volný [-] ) , J. Wojtas [-] , N. Chalkidis [-] (77. M. Čopík [-] ) - R. Lobodinský [-] , J. Kubiš [-] (77. J. Ganobčík [-] ) -

ŽK: 7. J. Kostura , 75. M. Škuláň .
Místo: Petrovice u Karviné. Počet diváků: 95.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip experta: výhra hostů

Mužstvo Věřňovic už několik sezón hraje na špici tabulky 1.B třídy, kde je i nyní po 3 kolech, takže potvrdí roli favorita a vyhraje.

Tip: výhra hostů