0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodla jediná branka


Branky


7

V sobotu odpoledne přijela na oldřichovický stánek rozjetá Vendryně. Vzájemné zápasy bývají vždy vyhrocené a nejinak tomu bylo i v tomto případě. Ostatně dvě červené v rozmezí ani ne dvou minut a několik žlutých karet hovoří samy za sebe. Více v článku, kde mimo jiné naleznete obsáhlou fotogalerii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bavila, góly ale nepřinesla

Derby Oldřichovice - Vendryně se odehrálo před solidním počtem fanoušků, kteří mohli hned od začátku sledovat vypjaté utkání.

Lepší vstup do zápasu měli domácí, kteří se ihned dostávali k nebezpečným centrům a balónům za obranu.

Vendryně se nemohla dostat do zápasu a přežila 3 obrovské šance domácích. Vlastní zaváhání napravil vynikajícími zákroky brankář hostů Kolarczyk. V průběhu poločasu se hra vyrovnala a přelévala se ze strany na stranu. Šance na obou stranách ovšem neskončily v síti.

Jediná branka, dvě červené - v rozmezí tří minut

Do druhého poločasu mnohem lépe vstoupili naopak hosté, kteří se během prvních pěti minut druhého poločasu dostali k dvoum stoprocentním šancím, taktéž bez gólové tečky.

V 53. minutě se po druhé žluté kartě poroučel do šaten hostující stoper Lukosz a hned na to, sestřelil unikajícího Kluse stoper Oldřichovic Huťka a taktéž se poroučel do sprch. Z následujícího přímého kopu padla první a jediná branka zápasu, kterou vstřelil Mateusz Hulboj, který prostřelil né úplně jistého Oldřichovického brankáře.

Ve hře deset na deset se hrálo jednou na straně domácích, podruhé zase na straně hostů, šance byly na obou stranách. Ke konci zápasu znovu trošku přitlačili domácí, ale Vendryně ustála záverečný tlak a odvezla si všechny 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Opět derby a ztráta bodů v domácím utkání strašně bolí! Určitě jsme si nezasloužili prohrát. Utkání ovlivnily dvě ČK na každé straně jedna (hosté po 2 ŽK a domácí Huťka nesmyslný faul zezadu) a fatální chyba domácího brankáře při obdrženém gólu z trestného kopu! Vypracovali jsme si spoustu šancí,ale bohužel jsme nic neproměnili. Zvláště dvě tutovky Kiszy v prvním poločase a v poslední minutě hlavička Samka po gólu volaly! Ale bohužel na šance se nehraje! Vendryně si vypracovala také nějaké příležitosti,ale ve dvou případech byl proti domácí brankář! Ztrátu bodů z domácího utkání budeme chtít napravit v dalším utkání v Mostech!

TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Zlaté 3 body, Oldřichovice měly skvělý vstup do zápasu a s velkou dávkou štěstí a díky výbornému brankáři Kolraczykovi jsme přestáli úvodní tlak. V průběhu se hra uklidnila, dostali jsme se konečně trošku více na míč a náš výkon se zvedl. Druhou půli jsme začli skvěle, jenže se nám nepodařilo dát gól ze stoprocentních šancí. Poté následovaly dvě červené karty, které přinesly do hry dost zmatků, protože jsme museli, stejně tak jak domácí, kompletně měnit rozestavení a pozice hráčů. V závěru zápasu to zase bylo docela o nervy, kluci z Oldřichovic se nevzdávali a dostali se k dost zajímavým zakončením. Štěstí bylo ale po dlouhé době na naší straně, strašně důležité 3 body, v zápase, ve kterém jsme nepodali úplně optimální výkon.



Sestavy


TJ Oldřichovice
T. Czernek [-] - L. Michálek [-] (45. F. Fryda [-] ) , M. Samek [-] , O. Zoubek [-] , R. Janeček [-] - M. Niemiec [-] , M. Polák [-] , T. Kisza [-] (86. [-] ) - M. Godfryd [-] (50. J. Gallitzdörfer [-] ) , M. Huťka [-] , M. Machala [-] -

TJ Vendryně
D. Szymczyk [-] - J. Szarzec [-] , V. Divina [-] (45. R. Pliska [-] ) , J. Pilch [-] , M. Hulboj [-] - B. Klus [-] (88. R. Ťupa [-] ) , T. Kolarczyk [-] , D. Mitrenga [-] (73. R. Sikora [-] ) - F. Lukosz [-] , M. Safak [-] , Z. Walek [-]

ŽK: 39. R. Janeček , 42. M. Polák - 20. F. Lukosz , 62. J. Szarzec , 74. B. Klus . ČK: 54. M. Huťka - 53. F. Lukosz .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KLEČKA Tomáš - GORNIAK Ondřej, POPOVSKÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Těžko tipovat zápas vlastního týmu, v Oldřichovicích se odehraje každoročně očekáváné derby, ze kterého chceme odejít minimálně s bodem.