0:1
(0:0)
77. F. Fryda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichovice vybojovaly cenné body v Petrovicích


Branky


77. F. Fryda
5

Béčko Lokomotivy Petrovice hostilo Oldřichovice. V bojovném utkání, které příliš krásy nenabídlo, bylo nakonec šťastnější mužstvo z Třinecka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná partie

Hosté, kteří přijeli bez několika opor (chyběli např. Vlachovič, Adámek, Godfryd a Samek), tak vyběhli s několika změnami v základní sestavě v porovnání s utkáním proti Nýdku (2:2). Domácí sestava doznala, rovněž značných změn - oproti derby s petrovickým Interem, tentokrát nehráli Mazurek, Zahatlan, Alman, Kučera ani Sikora.

Úvodní poločas rozhodně nepatřil mezi nejpovedenější, alespoň co se ofenzivních kousků obou celků týče. Mnoho nepřesností, které prakticky znemožňovaly vytvoření vyložené brankové situace. Nulová produktivita se tedy projevila na poločasovém skóre - světelná tabule po 45.minutách ukazovala 0:0.

 

Fryda rozhodl

Druhý poločas, to už bylo malinko jiné kafe. Šance se tvořily na obou stranách, za zmínku stojí například akce Petrovic, když nabídku Chwastka, který přízemní přihrávkou z pravé strany hledal své spoluhráče před brankou, nedokázal využít nabíhající Šuster. Chyběl mu u vzdálenější tyče v souboji s obráncem, jenž míč lehce vypíchl, krůček, aby balón poslal do odkryté branky. 

Oldřichovice strhly výsledek na svou stranu v 77. minutě, kdy po centru Janečka z levé strany hřiště, si domácí obrana nepohlídala nabíhajícího Frydu a ten uklidil míč do sítě za bezmocného Siudu - 0:1.

V 90.minutě měl na kopačce vyrovnání opět Šuster, když postupoval sám na brankáře hostů, opět ale chyběl krůček k tomu, aby mohl lépe provést svůj lob. Byl již příliš blízko vyběhnuvšího brankáře a ten na hranici šestnáctky dokázal nadějnou situaci zlikvidovat.

Oldřichovice, tak vyválčily cenné tři body na půdě Petrovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice B
Tomáš Lincer - sekretář: Dobrý den,v Petrovicích se hrálo poměrně vyrovnané utkání, které nepřineslo mnoho vyložených šancí. Rozhodla jediná situace ze 77.minuty.

TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: První poločas byl vyrovnaný, jak výsledkově tak herně , bez šancí na obou stranách . Do druhé půle naši chlapci vstoupili s větším nasazením a domací přehrávali a vytvářeli si i brankové příležitosti , ze kterých jednu proměnili a několik vyložených zahodili . Domácí měli jednu šanci , kdy náš obránce skluzem před odkrytou brankou zachránil před osamoceným Pavlem Šustrem , který by míč zasunul do prázdné branky. Zaznamenali jsme důležité vítězství na venkovním hřišti.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice B
M. Siuda [-] - P. Šuster [-] , P. Pavlát [-] , J. Giňa [-] (72. L. Fúčela [-] ) , P. Žyla [-] (72. D. Filipek [-] ) - M. Škuláň [-] , P. Chwastek [-] , J. Kuljovský [-] , R. Kučera [-] (46. J. Samuhel [-] ) - P. Láznička [-] (82. [-] ) , P. Ondračka [-] (59. J. Urban [-] ) -

TJ Oldřichovice
T. Czernek [-] - M. Huťka [-] , J. Cienciala [-] (74. O. Plevko [-] ) , M. Machala [-] , M. Niemiec [-] - M. Samek [-] , O. Zoubek [-] , R. Janeček [-] , M. Polák [-] , T. Kisza [-] (86. ) - J. Gallitzdörfer [-] (67. F. Fryda [-] ) -

ŽK: 53. J. Giňa , 66. M. Škuláň , 83. J. Samuhel - 30. O. Zoubek , 43. M. Niemiec , 51. M. Samek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NOVÁK Dominik - PASTERČÁK Jozef, REVAJ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Za mě favorit Oldřichovice, které budou chtít po domácí dělbě bodů získat v tomhle kole plný počet bodů. Zatím co Loko. Petrovice se budou snažit napravit si reputaci po derby.