Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nýdku jsme viděli šest branek


5

Pod horu Čantoryji do Nýdku zavítal celek z kopce Pod Okrouhlou FK Staříč. Oba celky se v minulosti utkaly hned třikrát a ani jednou utkání nepoznalo vítěze. Jak tomu bylo letos se dozvíte v následujícím článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nýdek vyhrál ofenzivní první půli

Pod Čantoryjí se hrál od úvodních minut ofenzivní duel, kdy se šance rodily na obou stranách. Do první vážnější příležitosti se dostal v 8.minutě Kaulinec, jenže tou dobou se zatím jen zastřeloval. Po čtvrthodině hry, měl Staříč po povedeném vstupu do utkání na kontě už 4 rohové kopy, nicméně jako první udeřili domácí - trefil se Puczok 1:0 po krásné indiviuální akci.

Druhý úder domácích přišel v minutě 22., to se prosadil Petr Příborský, který doklepl míč do okdryté brány a domácí vykročili za třemi body. O pět minut později mohlo být s týmem trenéra Blahuty ještě hůř, domácí trefili břevno Smetanovy svatyně. Hned z protiútoku, ale gól už padl. Po akci Trčky se poprvé prosadil kanonýr Lukáš Kaulinec a snížil stav na 2:1.

Výživná první půle pokračovala a hned za dvě minuty mohlo být vyrovnáno. Psala se 29.minuta a opět zde byl Kaulinec, který tentokrát svůj volej poslal do náruče domácího brankáře Stacha. Nýdeckým toto varování nestačilo a Kaulinec se nakonec přeci jen prosazuje podruhé. Po krásné kolmici Krpce uklízí míč k levé Stachově tyči. Staříč byl v tento okamžik na koni, což dokazuje další průnik obranou Nýdku, který ale Musálek nedotáhl do úspěšného zakončení. 

A jak už to ve sportu bývá, nedáš - dostaneš. Toto pravidlo dokonale zafungovalo ve prospěch domácích, za které strhl poločasové vedení na jejich stranu Spratek Tomasz. Ten využil nedůrazu v hostující obraně a dorazil Puczokovu střelu. Poločasové skóre, tak nahávalo domacím.

Kaulinec dokonal hattrick

Druhá půle byla v porovnání s tou první na zajímavé šance o poznání chudší. Do druhé půle za domácí nenastoupil Szotkowski pro svalové zranění. Staříči postupně odstoupili pro nejrůznější zdravotní komplikace Patrik Burda a Pavel Krpec. I přes tyto ztráty se Staříči podařilo srovnat krok. A kdo jiný by měl srovnat stav na 3:3 než autor všech dosavadních branek FK Staříč v této sezóně - Lukáš Kaulinec, který zužitkoval práci Quitta. Do konce zápasu se skóre dále nezměnilo, a tudíž se týmy i ve třetím měření sil rozešly smírně, tentokráte remízou 3:3. Lukáš Kaulinec ve dvou utkáních nastřílel již 5 branek a ukázal, jak je pro současný kádr Staříče nepostradatelným.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok: S výsledkem zápasu jsme velice nespokojení, nechali jsme si dvakrát dorovnat naše vedení, nepohlídali jsme si největší hrozbu soupeře - Kaulince, většina hráčů nepředvedla svůj ideální výkon. Z utkání, ve kterém jsme chtěli jednoznačně zvítězit, bereme pouze bod a před utkáním v silných Věřňovicich je to velká ztráta. Věříme, že už budeme moci nastoupit v optimální sestavě.

FK Staříč
Martin Blahuta: Ke zraněnému Malému (odstoupil už ve 24.minutě) přibyli Burda a Krpec, v 65.minutě jsme tak vyčerpali možnost dalšího střídání a tak někteří hráči našeho týmu dohrávali se sebezapřením. Přesto jsme zápas dotáhli alespoň k remízovému stavu. V dalším kole přivítáme Lokomotivu Petrovice B a to už musí být za 3 body!



Sestavy


TJ Sokol Nýdek
D. Stach [-] - F. Szotkowski [-] (52. J. Stonawski [-] ) , P. Turoň [-] , P. Příborský [-] - R. Tlacháč [-] , A. Puczok [-] , P. Placzek [-] , M. Kluz [-] (46. V. Szmek [-] ) , T. Spratek [-] - L. Cienciala [-] , L. Mendrok [-] (46. L. Kantor [-] ) -

FK Staříč
L. Smetana [-] - P. Krpec [-] (66. T. Quitt [-] ) , P. Malý [-] (25. P. Velička [-] ) , P. Király [-] - S. Musálek [-] , D. Kocián [-] , L. Kaulinec [-] , S. Matula [-] , J. Vandas [-] - K. Trčka [-] , P. Burda [-] (58. I. Kolář [-] ) -

ŽK: 13. P. Placzek - 47. D. Kocián , 64. P. Király , 72. L. Kaulinec , 82. J. Vandas .
Místo: Nýdek. Rozhodčí: Klečacký Marek  - MACHALA Petr, MITURA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

V tomto utkání bude určitě dělba bodů. I když oba týmy budou prahnout po 3 bodovém zisku.