1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřňovice odváží tři body z Petřvaldu


Branky


5

O minulém víkendu se odehrál ještě duel mezi Petřvaldem a Věřňovicemi. Domácí nakonec za hosty skolil pozdější hráč kola Nikolas Chalkidis. Jak utkání probíhalo se dozvíte v následujícím článku. Utkání hodnotí věřňovický web.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 30 minut příliš nenadchlo

Domácí celek se po první výhře ve Staříči nacházel v dobrém rozpoložení, my jsme po prvním zápase chtěli vyhrát, aby nám týmy z vršku neodskočily hned v úvodu sezóny.

 

Trenér Martin Kubiš byl nucen udělat dvě změny. Jeho syna, Jakuba Kubiše, nepustil do hry podvrtnutý kotník a Kamila Vykydala zase vykloubený prst. Jedinou nevynucenou změnou bylo nasazení Nikolase Chalkidise místo Kevina Lubojackého.

 

Kdo nestihl úvodních 30 minut zápasu, tak o nic nepřišel. Nezajímavý fotbal bez nasazení z obou stran se hrál téměř celý zápas. My jsme se příliš přizpůsobili hře domácího celku a místo kombinací na velkém petřvaldském hřišti jsme předvedli hodně slabý výkon.

 

Na úvodní branku se čekalo 35 minut. Domácí Budina rozehrál přímý kop, Novotnému nepovedená střela přepadla přes ruku a skončila k překvapení všech v síti. Domácí se však radovali z vedení pouze čtyři minutky. Petřvaldská obrana propustila přihrávku Chalkidise, na kterou si počíhal Vlček, ten se nemýlil a srovnal krok. Úvodní dějství sobotního klání tak skončilo 1:1.

 

Chalkidis rozhodl

Našemu celku však opět vyšel skvěle úvod druhé půle. V 48. minutě byl kousek před pokutovým územím zfaulován Matěj Kubiš a Chalkidis přesnou ranou vstřelil svou první branku v našem dresu. Byla to již třetí branka ze standartní situace v nové sezóně.

 

Klid na naše kopačky mohl dodat Vlček, ale Janča ho skvěle vychytal a poradil si i s následnou dorážkou Vondráka. Naše aktivita opadla a domácí Hepo si vytvořilo pár závarů před naši bránou, ovšem bez úspěchu.

 

Poslední slovo v zápase jsme tak měli my. Devět minut před koncem našel Lubojacki pěkným centrem Lobodinského, ten skvěle přihrál pod sebe Chalkidisovi a ten vsítil svůj druhý gól v zápase. Konečně jsme se tak mohli uklidnit a zápas už jsme dotáhli do vítězného konce.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
Nikolas Chalkidis: Petřvald jako soupeř, dost jsme se natrápili ale věřím že náš tým ma potenciál a ambice uplně někde jinde.



Sestavy


TJ Petřvald
J. Janča [-] - O. Cudrák [-] , F. Marek [-] , L. Voříšek [-] - T. Budina [-] , M. Fismol [-] (75. M. Nalevajka [-] ) , V. Zajíček [-] , O. Kostka [-] (84. J. Goldbricht [-] ) , D. Kršák [-] (68. V. Matějek [-] ) - D. Knor [-] , J. Sklepek [-] (68. D. Podhorný [-] ) -

TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
T. Novotný [-] - T. Josiek [-] , J. Swaczyna [-] , D. Čopík [-] , J. Vondrák [-] (84. M. Čopík [-] ) - M. Kubiš [-] (62. K. Lubojacki [-] ) , L. Koník [-] (77. J. Volný [-] ) , N. Chalkidis [-] , F. Hruška [-] , J. Vlček [-] (84. A. Makovec [-] ) - R. Lobodinský [-] -

ŽK: 22. M. Kubiš , 83. J. Vondrák .
Místo: Petřvald. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

I když si hosté v minulém kole připsali na úvod remízu, v tomhle kole budou favorit.