Horní Suchá zvládla dohrávku s Baškou


Branky


6

Horní Suchá dnes přivítala fotbalisty Bašky v rámci dohrávky 2.kola CANIS 1.B sk.C. Horní Suchá navázala na sérii vítězství a potvrdila roli favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suchá udeřila z první vážnější situace

Z prakticky hned první šance udeřili Sušané. Pietrasz našel dlouhým křižným míčem na pravé straně Kuxe, který adresoval přesnou přihrávku do pokutového území na Nového a ten ve třetí minutě poslal svůj tým do vedení – 1:0. Ve 13. minutě se objevil před Lincerem osamocený hostující útočník, ale v obrovské šanci selhal. Hosté se pak ještě dostali k několika slibným závarům, ale i přes nedorozumění domácí obrany nedokázali žádnou ze svých příležitostí využít. Naopak udeřilo na druhé straně. K přímému kopu na hranici šestnáctky se postavil kapitán Janovský, který opět prokázal skvělou kopací techniku a střelou do dolního rohu branky zvýšil na 2:0.

 

 

Horní Suchá hru ovládala

Druhý poločas začali aktivněji domácí a hosty z Bašky jejich pozorně hrající obrana do ničeho nepouštěla. V 61. minutě se prodral do samostatného úniku Ryt a chladnokrevně zvýšil vedení na 3:0. Hosté se o 10 minut později dostali ještě k jedné vyložené šanci, ale zakončující hráč mířil vedle. Sušané se naopak gólového úspěchu dočkali ještě jednou, a to když Rychtařík na dvakrát o tyč překonal hostujícího brankáře počtvrté. Hosté se pak ještě snažili s výsledkem něco udělat, ale domácí svatyni nedokázali ohrozit. A jelikož Sušané žádný z několika rychlých protiútoků nevyužili, byl konečný stav zápasu 4:0.

 

Video z utkání 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Baška
Tomáš Bugna: Nezvládnutý začátek, když při prvním útoku uteče hráč Suché až do šestnáctky a dostaneme gól, druhá branka jde na vrub gólmana, který nezvládl trestný kop. Baška sve příležitosti nedokázala dotáhnout až do konce, vždy chyběl potřebný kousek štěstí při zakončení. Dostali jsme lekcí s produktivity, neboť domácí co měli tak proměnili. Výsledek je moc krutý, nevypovídá moc dění na hřišti. Baška měla v druhé půli určitě víc míč na kopačkách, ale nebyla produktivní jak domácí.



Místo: Horní Suchá. Počet diváků: 112. Rozhodčí: BYSTROŇOVÁ Eleanor - ČECHÁČEK Petr, KLEČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 9. 2021 22:34
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Nováček soutěže Baška to bude mít na půdě Horní Suché hodně těžké. Je možné, že v tomhle utkání nováček překvapí, ale za mě favorit domácí.