2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Věřňovicích se body dělily


Branky


9

Věřňovický celek má za sebou úvodní kolo nového ročníku a v těžkém zápase se rozešel s Horní Suchou smírně. Duel nám shodnotili zástupci Věřňovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová plichta

Už od začátku hry jsme působili velmi nervózním dojmem a naši hru provázela spousta nepřesností. Každopádně jsme zahrozili jako první. Už po pár minutách po skvělém centru Vondráka promáchl Lubojacki a hosté si mohli oddechnout.

Na první branku se čekalo do poloviny úvodního dějství. Věřňovičtí využili své obrovské zbraně - standartní situace. J. Kubišův roh usměrnil v těžké pozici za záda Herdziny.D. Čopík a vstřelil naši první branku v sezóně. Sušané v první půli lépe kombinovali, ale žádnou vyloženou šanci si nevytvořili. Našim nejpilnějším střelcem byl Vlček, ale snad všechny jeho střely hostující hráči zblokovali.

Už už to vypadalo, že první poločas skončí nejtěsnějším rozdílem. Nakonec jsme hostům darovali srovnání. Hruška dostal od D. Čopíka velmi těžkou přihrávku, přišel o míč a Pietrasz využil naší otevřené obrany.

 

Vymetená šibenice na vítězství nestačila

Druhá půle však začala nejlépe jak mohla. Lobodinský se po pěkné přihrávce M. Kubiše prosmýkl po pravé straně a byl těsně před pokutovým územím zfaulován. K míči se postavil J. Kubiš a poslal ho přímo do šibenice.

Od této chvíle byl domácí celek tím lepším na hřišti. Hru oživil příchod Chalkidise a my jsme se hnali za třetím gólem. Ten však ne a ne přijít a tak přišel trest. 

V 75. minutě využil špatně vyběhnutého Vykydala Nový a srovnal na 2:2. Misky vah mohl na naši stranu převážit Chalkidis, ale jeho střelu vytěsnil Herdzina na roh. Největší šanci měl však Swaczyna. Po sérii rohů si na jeden z nich vyskočil nejvýš, ale z dobré pozice těsně minul. A když v poslední minutě prosvištěla dělovka D. Čopíka z velké dálky nad bránu Horní Suché, bylo jasné, že si rozdáme po bodu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
J.Kubiš: Remíza je vzhledem k průběhu zápasu asi spravedlivá, spokojenější však s ní budou určitě hosté.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - J. Kubiš [-] , T. Josiek [-] , J. Swaczyna [-] , D. Čopík [-] , J. Vondrák [-] , J. Vlček [-] (85. L. Koník [-] ) , F. Hruška [-] (78. J. Wojtas [-] ) , M. Kubiš [-] , K. Lubojacki [-] (55. N. Chalkidis [-] ) , R. Lobodinský [-]

Sportovní klub Horní Suchá
T. Herdzina [-] - T. Wojtyna [-] , T. Nový [-] , F. Přichystal [-] (46. J. Lukáš [-] ) , J. Pietrasz [-] (73. D. Pastušek [-] ) , J. Janovský [-] , J. Vrubel [-] (73. T. Sobek [-] ) , J. Rychtařík [-] , D. Dawid [-] , F. Kux [-] , A. Ševčík [-]

ŽK: 6. J. Vlček , 62. M. Kubiš - 47. J. Rychtařík , 53. A. Ševčík , 59. D. Dawid .
Místo: Věřňovice. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Ganaj Martin - NOVÁK Dominik, KLIMEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Největší souboj kola, střetnou se jedni ze dvou největších favoritů na vítězství v celé soutěži, z Věřňovic si málokdo odveze jakýkoliv bodový zisk, to stejné bude platit v tomto kole.

Tip: výhra domácích