Hnojník v prvním zápase po návratu nebodoval


Branky


10

Hnojník se po anabázi v 1.A třídě opět přesunul o patro níž, do 1.B třídy sk.C, kterou před dvěma lety "vyhrál." Návrat mu ovšem nevyšel podle představ a Vendryně si odvezla všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zábelkův rychlý úder klidu nepřidal

Utkání, hrané za vysokých teplot začalo ve svižném tempu a úvodní minuty se nesly v duchu vyrovnaného souboje. Ovšem v osmé minutě, po chybě vendryňských na vlastní polovině se míč dostal k osamocenému Zábelkovi, který otevřel skóre střelou k pravé tyči - 1:0.

Vendryně nesložila zbraně a naopak to byla ona, kdo začal diktovat tempo utkání a měl dále navrch. Jejich šance však ovoce nenesly, a to i díky doposud výborně chytajícímu brankáři Fujakovi. To až do 26.minuty utkání kdy srovnal Szymczyk, který krásně zakroutil míč za brankáře Fujaka. Minutu před tím, střídal pro zranění Walek. Hnojník byl jako opařený a tlak Vendryně narůstal. Konečné poločasové skóre upravil na 1:2 ve 36.minutě Mitrenga, který dokonal sólo Bena Kluse. A to ještě spáli vyloženou šanci v samotném závěru poločasu sám Ben Klus, který zakončil tak nešťastně, že byl o poločase střídán. 

Kosmetická úprava výsledku a opačný průběh

Druhý poločas se zpočátku nesel v podobném duchu jako ten první, Vendryně měla malinko navrch, ale domácí odolávali. Do druhé půle nenastoupil také kapitán Vendryně Divina na obraze hry to bylo postupně znát. Vendryně, oslabená o střídání způsobena zraněními, se zatáhla a do ofenzivních choutek se dostali hráči Hnojníku. Útok byl ale po celý zápas víceméně bezzubý a nezměnilo to ani střídání, kdy se do hry dostal například kanonýr Maceček. Ten se v jednom z klíčových momentů utkání, za stavu 1:2 řítil sám na gólmana Kolarczyka, došlo mezi nimi k určité sporné kolizi, ale rozhodčí penaltu nepískl. Hrálo se dál. Vendryňskou sestavu zdecimovanou zraněními ke konci utkání chytaly křeče a hráči se spoléhali na rychlé brejky. Jeden z nich jim dokonale vyšel když se vysunul Sikora a uklidil míč do domácí brány 1:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hnojník
Michal Bauman: Hrál se pěkný fotbal, zápas byl zcela vyrovnaný. Řekl bych, že vyhrál šťastnější, ale Vendryně ukázala, že má kvalitní, mladé a běhavé mužstvo. Hráli dobře.

TJ Vendryně
Lukáš Martynek - trenér: Povedený vstup do soutěže jak po herní, tak především po výsledkové stránce. Ve hře jsme měli dost dobrých situací, které mě potěšily. Co bych každopádně zdůraznil je bojovnost a nasazení, které kluci ukázali. Byli jsme nuceni 4x střídat kvůli zranění a i přes to všechno to kluci zvládli perfektně. Nutno podotknout, že Hnojník byl hodně silný soupeř, 3 bodů z jejich hřiště si vážíme. V některých situacích stálo štěstí na naší straně, ale kluci to především uhráli svojí hrou a svým přístupem.



Místo: Hnojník. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Klečacký Marek  - BERNÁT Marek, HERMAN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 8. 2021 15:59
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Hnojník čeká první zápas po odhlášení z 1.A třídy, mužstvo bude opět postaveno na veteránech, kteří umí fotbal hrát, ale přesto více věřím týmu Vendryně, ve kterém je vyváženo jak mládí, tak i zkušenost.

Tip: výhra domácích