Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Pole otočilo nepříznivý stav utkání a odváží si 3 body


Branky


5

 Sobotní utkání mezi Třebovicemi a Krásným Polem přineslo atraktivní podívanou pro fanoušky. Padly 4 góly a mohlo jich být dokonce daleko víc. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Utkání s hojnou diváckou účastí bylo zajímavé od úplného začátku. Po úvodní rozehrávce Krásného Pole přichází stoper hostů o balon před vlastním vápnem. Střelu Lindovského dokázal golman Tichý vyrazit, na dorážku Čonky už ale nestačil. Domácí pokračovali v úvodním tlaku, který mohl vyústit v několik dalších gólů. Za pár minut šel Čonka sám na golmana, kterému udělal kličku, ale následně trefil pouze dobíhajícího hráče. Do dalších šancí se dostal Lindovský, ale ani jedna z nich neskončila gólem. Osmělilo se i Krásné Pole. Ševčík šel sám na golmana, ale ten jeho pokus zvládl zneškodnit. Další šance hostů byla po standardní situaci a jejím následném dohrání. První poločas tedy skončil pouze 1:0.

 

Druhý poločas začal stejně zostra jako ten první. Po rozehrávce Třebovic přichází ztráta balonu. Klimka centruje na Ševčíka a ten se tentokrát nemýlí. Hosté po tomto gólu ožili a utkání se dohrávalo víceméně v jejich režii. V 57. minutě a opět je u akce Klimka, který nahrává Křižákovi, který střelou zpoza šestnáctky zvyšuje na 1:2. Krásné Pole soupeře takřka do ničeho nebezpečného nepustilo a v 94. minutě se Ševčíkovi podařilo vstřelit třetí gól. Dlouhý centr do otevřené obrany soupeře a přehození vybíhajícího brankáře zakončilo toto utkání. Toto malé ostravské derby tedy skončilo 1:3 a Krásné Pole si z Třebovic odvezlo 3 body. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavie Třebovice
Rostislav Švec, trenér a hráč: Do zápasu jsme vstoupili dobře, potom jsme mohli přidat další góly. Do poločasu bylo utkání vyrovnané. Druhý poločas jsme začali katastrofálně. Za stavu 1:2 jsme mohli srovnat, ale neproměnili jsme a na konci nás Krásné Pole potrestalo. Myslím si, že to mohl být remízový zápas, ale my jsme naše šance neproměnili a soupeř ano, proto jsme prohráli.

TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek, trenér: Na tento zápas jsme se připravovali celý týden, protože je to takové ostravské derby. Věděli jsme, že soupeř bude chtít získat nějaké body. My jsme museli potvrdit vítězství s Bohuslavicemi. Do Třebovic jsme jeli jen pro 3 body, pro nic jiného. Hned v 1. minutě jsme byli zaskočeni, ale v druhém poločase jsme se rychle vrátili do zápasu. Vyvíjeli jsme větší tlak na hráče, více jsme se koncentrovali na hru a vyvíjeli jsme větší pohyb bez balonu. A tak jsme vítězství urvali na svojí stranu.



Sestavy


SK Slavie Třebovice
L. Pasterňák [-] - R. Švec [-] , P. Čonka [-] (70. T. Pašnik [-] ) , Z. Červenka [-] , M. Orlík [-] , V. Kožušník [-] , T. Lindovský [-] , D. Vojtuš [-] , J. Palus [-] (66. J. Foltýn [-] ) , T. Herudek [-] (68. N. Horváth [-] ) , F. Balda [-]

TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - D. Ožvolda [-] , J. Ševčík [-] , L. Petřík [-] , M. Stralczynski [-] (76. P. Kotrla [-] ) , D. Oleš [-] , D. Mašlanka [-] , R. Křižák [-] (76. A. Chobot [-] ) , P. Klimek [-] , D. Řeháček [-] , P. Ožvolda [-] (87. P. Hampel [-] )

ŽK: 30. F. Balda , 37. M. Orlík , 52. T. Herudek , 52. J. Palus , 80. T. Lindovský - 31. D. Oleš , 43. D. Mašlanka , 68. J. Ševčík .
Hráči zápasu: P. Čonka , J. Palus , M. Orlík , D. Vojtuš - J. Ševčík .
Místo: Třebovice. Počet diváků: 47. Rozhodčí: Jantoš Pavol  - RAŽNÝ Jan, BREZOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Krásné pole jede potvrdit domácí vítězství z bohuslavicemi. Očekávám vysoké vítězství hostí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Natálie Pavlisová

Expert: Rostislav Pavlenka
Tip experta: výhra hostů

Krásné Pole je technicky silný tým, který dokáže soupeře vysoko porazit i vysoko prohrát. V tomto případě bude platit první možnost.