Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Vratimova nadělilo Jistebníku 11 branek


1

Poslední zápas Broni Sotorníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí podzimní rozlučka vyšla B mužům na výbornou. Soupeře z Jistebníku pokořila jedenácti góly. „Do zápasu jsme šli s tím, že chceme odčinit výsledkově nepovedené utkání se Stonavou,“ řekl na úvod hodnocení trenér domácího celku Radim Pešek.

Vratimov o svém vítězství rozhodl prakticky již v prvních minutách hry. To se nejprve v 6. minutě trefil Chlopek, vzápětí jej napodobil Mokroš. Když pak po půlhodině hry navýšil dalšími dvěma góly vedení domácího celku Klejnot, bylo s hosty zle nedobře. Poločasový stav? 6:1 pro domácí partu. „Do utkání jsme vstoupili aktivně, soupeři nedali prostor na nějakou rozehrávku a brzy zápas rozhodli,“ zářil spokojeností Pešek.

 

I po změně stran nebyla o góly nouze. Nakonec se konečné skóre zastavilo na stavu 11:3. „Za rozhodnutého stavu už šla logicky koncentrace dolů a pak už se utkání jen dohráválo. Mrzí mě, že jsme dostali tři branky. I takto jednoznačné utkání bychom měli odehrát zodpovědně v obraně. Ale na druhou stranu to chápu, kluci si chteli zaútočit, když to vývoj utkání umožňoval, tak s tím nemám problém. Myslím, že nikdo takové utkání snad ani nechce vidět. Je to takový covid efekt, kdy některý týmy šly výkonnostně dolů. Bohužel to je smutný fakt. Ale respektuji kluky z Jistebniku za to, že se snažili co jim síly stačily až do konce utkání,“ pochválil chuť soupeře domácí trenér.

V samém závěru pak došlo na střídání brankářů v domácím týmu, kdy Bronislava Sotorníka nahradila stálice B mužstva Ján Štromp. „Utkání bylo speciální pro mého asistenta Broňu Sotorníka, který se rozhodl definitivně ukončit svou hráčskou kariéru. Tímto bych mu chtěl poděkovat za vše, co pro Vratimov a ostatní kluby udělal. Takových, kteří obětují svůj volný čas fotbalu, který je navíc ani neživí, je hodně málo. A za to má nejen u mě obrovský respekt a obdiv,“ dodal Pešek.



Sestavy


FC Vratimov B
B. Sotorník [-] (88. J. Štromp [-] ) - T. Hammer [-] , L. Slota [-] - J. Klejnot [-] (46. J. Mikšovič [-] ) , L. Brezula [-] , J. Hruška [-] (46. G. Corriero [-] ) , P. Chlopek [-] (46. A. Stuchlík [-] ) - V. Trmal [-] - J. Stibor [-] (66. D. Demianenko [-] ) , J. Mikulenka [-] , O. Mokroš [-]

TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - M. Vedlich [-] (83. D. Coufal [-] ) , J. Bednář [-] , J. Štandl [-] , O. Veselý [-] - M. Šimák [-] , M. Moučka [-] , J. Rašek [-] , J. Šimko [-] - T. Wojcik [-] , F. Zima [-] -

ŽK: 50. J. Mikšovič , 63. T. Hammer - 50. O. Veselý , 68. M. Vedlich .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: BOČEK Robin - KLEČKA Tomáš, LEŠKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 10:12

Tip: výhra domácích