J. Staniek 29. (p.)
R. Badura 71.
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Bystřice si body pohlídala


Branky


29. J. Staniek (p.) , 71. R. Badura - 86. T. Nieslaník
7

Derby mezi Bystřicí a Jablunkovem početnou diváckou kulisu nadchnout nemohlo a tři body berou po zásluze domácí. Hosté přijeli zápas odbránit a možná vzít bod. Domácí v úvodu pokračovali v nevýrazném výkonu z druhého poločasu ze Starého Města.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
    V úvodu se hrálo mezi šestnáctkami a tak není divu, že se první čtvrthodina odehrála bez šancí. V 17. minutě Badura dostal dobrý míč za obránce, postupoval sám na brankáře a byl faulován obránce, nepískala se však penalta a obránce ani neviděl červenou kartu. K přímému kopu se postavil Baron a orazítkoval levou tyč. O dvě minuty později pálil opět Baron, ale levačkou jen do středu branky. O minutu později dostal míč do brejku Pilch, potáhl jej a nacentroval Badurovi, ten však míč poslal na branku později než měl a obránce mu skočil do střely. Ve 27. minutě se už měnilo skóre. Baron dostal míč za obránce a dostal se do střetu s brankářem Galusikem R. a sudí tento sporný moment  posoudil jako pokutový kop. Míč si na značku pokutového kopu postavil Staniek a s přehledem proměnil. Po půlhodině hry si s obránci na pravé straně pohrál Badura, poslal  míč před branku. Tam jej však nikdo netrefil a střílet mohl až Buryan ze 16tky, jenže mířil nad.     

Body zůstali Bystřici

 

Druhý poločas začali lépe hosté. Hned ve 48.minutě kopali standartní situaci po které Szotkowski mířil jen slabě do Galusika J. O minutu později se zase rozezněla branková konstrukce za hostujícím brankářem Galusikem R. Pilch potáhl míč po levé straně a přihrál pod sebe, kde Baron z první levačkou ze dvaceti metrů napálil míč do břevna. V 54. minutě šel sám hostující Martynek, ale pod tlakem dobíhajícího obránce mířil levačkou nad. Po hodině hry obral o míč Buryan Joukla, jenomže jeho pokus z úhlu zastavil dobíhající obránce. V 68. minutě se před domácí brankou zjevil osamocený Szotkowski, jenomže přestřelil. A platilo pravidlo nedáš dostaneš. Badura ve středu pole důrazem získal míč a postupoval sám na brankáře hostů, kterého lehce překonal. Hosté ani přes nevyhovující skóre příliš neukázali a čtvrt hodiny před koncem mohl Marosz rozhodnout, jenomže mířil jen do Galusika R. Hosté tak čtyři minuty skóre po standartní situaci, kdy míč na zadní tyči usměrnil do branky Nieslanik, snížili. To však bylo vše a body tak zůstavají v Bystřici. 

VIDEO

 

 



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - D. Králíček [-] (69. T. Fober [-] ) , F. Buryan [-] , I. Martinčík [-] , J. Staniek [-] (69. M. Martinčík [-] ) , J. Pilch [-] , L. Baron [-] , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] (49. D. Marosz [-] ) , D. Zoubek [-] , R. Badura [-] (81. B. Gajdzica [-] )

1. FK Spartak Jablunkov
R. Galusik [-] - P. Joukl [-] , J. Świerczek [-] (77. A. Nieslanik [-] ) , B. Bocek [-] , D. Martynek [-] (69. B. Borski [-] ) , T. Nieslaník [-] , D. Lysek [-] , R. Szotkowski [-] , M. Petružálek [-] , M. Sikora [-] , P. Raszka [-]

ŽK: 25. L. Baron , 49. F. Buryan , 78. R. Badura , 84. I. Martinčík - 45. D. Lysek , 83. B. Borski .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - PODRACKÝ Pavel, MATULA Sebastián.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kristýna Haldinová

Expert: Petra Nová
Tip experta: výhra domácích

Toto utkání má jasného favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích