Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stále druhé Řepiště zvítězilo nad Dobrou


Branky


5

Na stále bojující, o vedení v tabulce, druhé Řepiště teď doplatila Dobrá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná čtyřka po poločase

,,Na naše chlapy čekali mladí kluci dychtiví vyhrát a nedat jim nic zadarm," uvedli domáci.

Domácí borci se nenechali zastrašit a hned po úvodním hvizdu hlavního rozhodčího to vzali do svých rukou a rychlým ťukecem se před branku soupeře dostal Radim Jurča a zavěsil do sítě první gól utkání. Dále se zápas vyvíjel podle jejich přestav: napadali soupeře, chodili  do šancí, ale chybělo nám štěstí a na další gólsi museli počkat. Bohužel se nám v 27. minutě zranil Martin Skřehot a místo něj šel na hřiště Filip Madecki.

Filip se hry vůbec nezalekl ani se nepřizpůsobil hře soupeře. Díky tomu se mu povedlo ve 32. minutě zvýšit gólový náskok na 2:0. Chlapům ale ani dva góly nestačily a do konce prvního poločasu chtěli zabodovat mnohem více. Této iniciativy se tedy ujali a ve 37. minutě Radim Jurča a ve 45. minutě Dušan Zaremba navýšili vedení na krásných 4:0. 

 

 

 

 

 

 

A jelo se dál

Chlapi z Dobré si ale řekli, že další postup, další góly, ani další kombinace nedají jen tak zadarmo. Domácí ale přesně čekali, že druhý poločas bude mnohem běhavější, že soupeř bude více napadat a rozhodli se s tím výsledkem něco udělat. Jejich naděje ale zhatil v 53. minutě Daniel Tchuř, který po skvělé akci navýšil vedení na 5:0. Krátce na to navázal Radim Jurča dvěma krásnými góly a svým hattrickem v zápase opět zvýšil skóre na krásných 7:0. 


V 82. minutě se ale ke slovu přihlásila Dobrá a krátkým útokem se jim podařilo dostat míč do brány. V posledních minutách se pak Filip Madecki dostal před bránu soupeře a vstřelil poslední gól utkání. Ve druhém poločase se na hřišti vystřídali i všichni naši hráči z lavičky.

Hodnocení zápasu trenérem Palem Bugáněm:

Zápas jsme zvládli velmi dobře, jen je škoda že jsme inkasovali gól, protože jsme si v tomhle zápasu chtěli udržet čisté konto. Ve 2.poločase si zahráli všichni hráči z lavičky a do zápasu po zranění nastoupil i Jan Moravčík.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Řepiště
Hráč Jan Moravčík:: O osudu zápasu rozhodla rychlá a důležitá branka v 1.minutě utkání, poté se celé utkání táhlo v naši režii, kdy dostali šanci všichni z lavičky a připsali jsme si další 3 důležité body do tabulky.




Sestavy


TJ Řepiště
M. Daněk [-] - M. Ceplák [-] (56. J. Krpec [-] ) , M. Skřehot [-] (27. F. Madecki [-] ) , J. Večeřa [-] , M. Kyselý [-] , D. Tchuř [-] (56. J. Stanovský [-] ) , P. Kožušník [-] , D. Zaremba [-] (70. Y. Slyhan [-] ) , R. Jurča [-] (70. J. Moravčík [-] ) , M. Bielik [-] , P. Cigánek [-]

TJ Sokol Dobrá
M. Hanke [-] - K. Zícha [-] , F. Georgiovský [-] - O. Georgiovský [-] , T. Račev [-] (46. V. Palarčík [-] ) , J. Filipčík [-] (55. K. Koloničný [-] ) , O. Gryžboň [-] (75. J. Zicha [-] ) - P. Platoš [-] , M. Sekanina [-] (46. D. Šmahaj [-] ) , P. Gryžboň [-] , V. Kisza [-]

ŽK: 13. V. Kisza , 87. P. Platoš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SEIDLER René - HRŇA Petr, KOLARSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kristýna Haldinová

Expert: Filip Holý
Tip experta: výhra domácích

Druhé Řepiště doma vysoko zvítězí.

Tip: výhra domácích