0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Benešova s Benátkami vítěze nepřinesl


Branky


0

Minulé kolo přineslo zhledem k postavení Benešova v tabulce velké překvapení. Remíza s Domažlicemi rozhodně nebyla očekávána a navíc díky výhře po penaltách, se středočeský klub radoval ze dvou bodů v zápase s jedním z největších favoritů celé soutěže. Což se rozhodně nedá říct o Benátkách, které byly dalším soupeřem Benešova. Ty totiž také zatím nedokázaly v soutěži ani jednou vyhrát a pomalu si začínaly zvykat na sestupové příčky. Bylo tedy nasnadě, že v tomto utkání se může stát prakticky cokoli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez vyložené šance

O tom, že toto utkání bude velký boj, nebylo dopředu pochyb a tyto předpoklady se také naplnily. Celý první poločas byl z velké části ve znamení tvrdých soubojů a bojové hry na obou stranách. Hráči si nedávali nic zadarmo a o každý metr se do poslední chvíle přetahovali. Možná i díky tomu si ani jedna strana nevytvořila žádnou opravdovou gólovku, nicméně pár šancí za zmínku určitě stojí. Jako například ta Rejhona, který mohl těžit z chyby zadáků Benátek, trestuhodně však z otočky přestřelil. Nadvakrát pak musel zasahovat Michňa proti nebezpečnému pokusu Čapka. O pár povedených kombinačních akcí se postarali i hosté, v koncovce však nebyli úspěšní, jako například zbrklý Horák. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

Fotbalový bůh divákům v Benešově gól nepřál

V prvním poločase se hráčům hrubě nedařilo v koncovce a toto momentální prokletí si přinesli na hřiště i do druhé poloviny utkání. Blízko samostatnému úniku byl Rejhon, ten však svůj den neměl a míč se mu pouze zamotal pod nohy. Na druhé straně to pak zkoušel Sedláček, ale vysoko přestřelil. Do konce utkání se ještě několikrát hráči pokoušeli o vstřelení branky, vždy jim však stálo něco v cestě. Ať už Benešovský Micka, Mbah z Benátek nebo kterýkoli z jejich spoluhráčů zkoušeli cokoli, všechny akce skončily buď faulem, ofsajdem nebo nepřesným zakončením. Utkání dospělo ke svému závěru a o slovo se přihlásily penalty.

 

Černého Petra si vytáhl Balata

Uplynulých devadesát minut jasně ukázalo, že oba proti sobě stojící týmy jsou si více či méně rovni. Jak silou, tak technikou. Dokonce ani oba brankáři se jeden ani druhý nijak výrazně neodlišili od svého protějšku a tipovat tak před penaltami jejich výsledek bylo takřka nemožné. A jejich průběh dal tomuto předpokladu za pravdu. Rozhodnuto totiž bylo až v desáté sérii! Do té doby totiž proměnili kromě Klaina a Micky všichni střelci a smolařem zápasu se tak mohl stát Balata. Ten ve svém pokusu napálil míč pouze do břevna a přisoudil tak bonusový bod hostujícím Benátkám.



Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - L. Braný [-] , M. Štancl [-] , M. Večera [-] , J. Zákostelský [-] - J. Laštovka [-] (88. Z. Vrňák [-] ) , J. Žák [-] , P. Čapek [-] , D. Rejhon [-] (72. J. Micka [-] ) , D. Skopec [-] (80. M. Turek [-] ) - P. Svoboda [-] (46. L. Balata [-] )

SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - L. Vraštil [-] , J. Buryán [-] (76. J. Mižič [-] ) , V. Kubista [-] , M. Horák [-] , M. Borovička [-] (65. S. Smetana [-] ) - M. Novotný [-] (55. T. Mbah [-] ) , M. Sedláček [-] (70. P. Klain [-] ) , M. Škarecký [-] , M. Karásek [-] - G. Mendy [-] (90. R. Šimek [-] )

Místo: tráva. Rozhodčí: Teuber Ivan - Kapoun Michal, Klupák Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.