1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 10:15

5.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice uhrály opět pouze bod, Převýšov byl v penaltách úspěšnější


Branky


0

V minulém kole se favoritům z Domažlic postavil Benešov a výsledná remíza všechny šokovala. Hlavní aspirant na postup a neporadí si s posledním týmem soutěže? Stát se to může, fotbal přece nemá logiku. Přesto bylo jasné, že další podobná zaváhání už Domažlice nebudou chtít připustit a tím, kdo se stane obětí jejich snah, měl být tento víkend Převýšov. To je ovšem soupeř, který je schopen sehrát dobrý zápas v podstatě s kýmkoli a jeho tři výhry z předchozích pěti utkání toho byly jasným důkazem. Málo platné, z Převýšova se body jen tak vozit nebudou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedláček ani Čada své šance neproměnili

Převýšov vstoupil do zápasu dobře a měl více ze hry. Hosté byli tímto vývojem možná trochu překvapeni, nicméně dokázali domácí udržet stále v bezpečné vzdálenosti od své branky. Směrem dopředu se tedy oba týmy teprve osmělovaly. První opravdu velkou příležitost tak měl ve třicáté šesté minutě domácí Sedláček. Ten se dostal uvnitř soupeřova vápna ke střele a zakončoval tvrdě. Ke své smůle však těsně vedle tyče brány střežené Šimanem. Postupně se v útočném snažení zlepšovali i hosté. Největší šanci celého poločasu tak měl jen minutu před jeho koncem hostující Čada. Ten hlavičkoval dobře a hostující fandové už měli málem ruce nahoře, když jim radost zkazil perfektním zákrokem domácí brankář Petr. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu. 

 

Petr opět čaroval

Ve druhém poločase si aktivita Převýšova směrem dopředu nadále držela slušnou úroveň a hosté se museli hodně otáčet, aby neinkasovali. Na případnou branku by se jim totiž v Převýšově odpovídalo nejspíše velmi složitě. Přesto prostřednictvím Fořta i oni několikrát zahrozili. Větší šance však nepřicházely ani na jedné straně. Těch se diváci dočkali až v závěru. Deset minut před koncem gól na noze domácí Petrus. Zakončoval po krásném centru od Javorka na zadní tyči ve skluzu a právě díky tomu nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče. Chvilku na to se musel opět předvést skvělým zákrokem Petr. Ten zasahoval v podstatě totožně jako v závěru prvního poločasu, tentokrát tím však akce neskončila a hosté nastřelili tyčku. Případná branka by s velkou pravděpodobností znamenala tři body pro Domažlice a pro Převýšov by to byl příliš krutý trest. Přesto si stále nemohl oddechnout. V posledních minutách se totiž hosté nadechli k výraznému tlaku a z něho pramenilo i následné Fořtovo břevno! Míč na něj vytěsnil již tradičně Petr. Rozhodovat se tedy muselo až na penalty.

 

Petr si udržel perfektní formu až do úplného konce

Těžko říci, který z týmů šel na penalty ve větší pohodě. Domácí byli po celý zápas nebezpečnějším týmem, na druhou stranu v závěru za zvuků tyče a břevna při nich stáli všichni svatí. Hosté šli zase na penalty s vědomím, že nezvítězili už podruhé po sobě a navíc, že Převýšov je v zápase přehrával. Rozhodujícím faktorem se tak nakonec ukázal být ten, kdo k tomu byl vlastně už celým zápasem předurčen, tedy brankář Petr! Ten podržel svůj tým při všech velkých příležitostech soupeře a nějaká ta kouzla si schoval i na penaltový rozstřel. Vychytal totiž jak Fořta s Beránkem a jelikož jeho spoluhráči byli bezchybní, radoval se Převýšov z cenných dvou bodů vyválčených nad Domažlicemi.

 



Sestavy


SK Převýšov
R. Petr [-] - R. Doležal [-] , J. Jarkovský [-] , J. Chleboun [-] , J. Špidlen [-] - J. Javůrek [-] (86. E. Týfa [-] ) , J. Vobejda [-] , M. Kopáč [-] , T. Labík [-] (71. J. Urbanec [-] ) - T. Sedláček [-] , D. Petrus [-]

TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - P. Mužík [-] , O. Chocholoušek [-] , J. Nerad [-] , M. Bauer [-] - D. Hradecký [-] (69. M. Braun [-] ) , A. Beránek [-] , D. Čada [-] , L. Leitl [-] (62. L. Roubal [-] ) - P. Došlý [-] (90. M. Špírek [-] ) , P. Fořt [-]

ŽK: 62. J. Vobejda .
Místo: tráva. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Ginzel Ondřej - Rais Ondřej, Šulcová Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.