2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cábelíci upevňují třetí příčku. Benátky neměly nárok.


Branky


68. P. Pilík , 90. J. Junek
0

Není tak dlouho, co Králův Dvůr výrazně potrápil v MOL cupu pražskou Spartu. Ta si s cábelíky poradila až na penalty, ke kterým došlo jen díky vyrovnání Petra Jiráčka z poslední minuty zápasu. Benátky tak zvučným ani kvalitním soupeřem určitě nejsou. Přesto je však není radno podceňovat! Benátky totiž už rovných šest kol nepoznaly hořkost porážky. A to právě chtěl Králův Dvůr změnit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřicet pět minut nudy

Jak už napovídá titulek, první poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. Zápasu jednoznačně vládly výkony obrana a naopak útočícím hráčům se příliš nedařilo. Když už to vypadalo, že by přece jen mohl mít některý z týmů šanci ohrozit soupeřovu branku, něco se tak nějak nepodařilo. Například střele vysoko do nebe, jako tomu v případě domácích ve třinácté minutě. Za zmínku tak stojí v podstatě jen střela Mbaha ze samotného závěru poločasu. Ten si navedl míč na hranici velkého vápna z pravé strany směrem na střed a svůj technický pokus poslal jen těsně nad.

Rozhodla trefa Pilíka

Pokud diváci doufali, že si hráči to nejlepší šetřili na druhou polovinu zápasu, neměli bohužel pravdu. A pokud měli, tak jen částečně. Hra totiž i nadále nebyla příliš atraktivní a v určitých momentech se dokonce zdálo, že se snad přehrává první poločas ze záznamu. Obzvláště při dalším pokusu domácích, kteří ze slibné pozici opět pálili vysoko nad. Přesto měl Králův Dvůr o něco lepší držení míče a nakonec se dočkal i onoho zakletého zakončení mezi tři tyče. Centr z pravé strany proletěl až na zadní tyč, kde jej dokázal poslat do sítě nabíhající Pilík – 1:0. Ani vstřelená branka obraz hry nijak výrazně nezměnila. Zápas tak dospěl bez dalších výraznějších šancí až do samotného závěru, kdy se ve druhé nastavované minutě trefil po úniku z levé strany Junek a pečetil tak tváří v tvář Michňovi skóre zápasu na 2:0. Cábelíci tak mohou být s výsledkem spokojeni a na ne zrovna atraktivní hru se už historie ptát nebude.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Petr [-] , T. Šilhavý [-] , K. Soldát [-] , J. Šindelář [-] - P. Pilík [-] , Š. Holý [-] , J. Sabou [-] (46. A. Hájek [-] ) , M. Procházka [-] (80. Š. Hlinka [-] ) - L. Volešák [-] (90. P. Eliáš [-] ) , J. Balšánek [-] (85. J. Junek [-] )

SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - J. Buryán [-] (78. M. Sedláček [-] ) , V. Kubista [-] , M. Borovička [-] , J. Sudek [-] - T. Mbah [-] (74. P. Klain [-] ) , S. Smetana [-] (82. M. Ansuma [-] ) , M. Škarecký [-] , M. Sedláček [-] , G. Mendy [-] - R. Skácel [-] (63. J. Synek [-] )

ŽK: 44. M. Procházka , 90. J. Junek .
Místo: tráva. Rozhodčí: Matějček Milan - Machýček Lukáš, Štefan Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.