0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov se zvedl a to na úkor domácích Brozan


Branky


0

Nahoru a dolů. Tak by se dala zjednodušeně pojmenovat dosavadní forma Brozan v jejich prvním ročníku ČFL. Momentálně pro ně platí ta druhá varianta. Už tři zápasy v řadě se museli Brozanští smířit s porážkou a to chtěli v zápase s papírově slabým Benešovem změnit. Jeho formu lze totiž pojmenovat ještě snáze. Pouze dolů. Pouhých pět bodů zatím znamená, že je Benešovský celek jedním z největších adeptů na sestup. Zlomit tento stav v Brozanech tak rozhodně nebyla snadná mise.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žák skóroval jako mistr, svému jménu navzdory

V prvním dějství zápasu nabídli oba celky divákům poměrně atraktivní hru s množstvím útočných akcí. Hned na úvod se tak do slibné šance dostal Vrňák, který však tváří v tvář Vachovi zklamal. Benešov to nerozhodilo a dál svého soupeře mačkal. Opět na Vachovi ztroskotal po chvíli Večera a Kučabovu dorážku obětavě zastavil svým tělem jeden z bránících hráčů. Nebezpeční však uměli být i domácí a obzvláště po Bendově hlavičce, kdy se míč otřel o horní tyč branky, si hosté museli hlasitě oddechnout. Centrovala nová posila Brozan Pikl. Ve dvacáté čtvrté minutě se už diváci gólu dočkali. Před Vachem vznikl po přihrávce z pravé strany velký frmol, který zakončil doklepnutím do sítě Žák – 0:1. Vyznamenat se pak museli i brankáři. Nejprve Vacho dobře vyběhl proti Preislerovi, který tak poslal svůj lob vedle a v zápětí musel likvidovat Tetour pokus Šollara. Blízko vyrovnání pak byl pět minut před přestávkou Benda, který střílel zpoza velkého vápna a jen díky lehké teči neskončil jeho pokus v síti. Benešov tak své vedení v prvním poločase udržel.

Žák dílo začal i dokonal

Ani na začátku druhé poloviny zápasu se nezdálo, že by měli domácí dostat zápas pod svou kontrolu. Naopak, Uka si málem vstřelil vlastní gól. Benešov byl stále nebezpečným týmem, přesto mohl sám inkasovat, když jen těsně minul hlavou po rohu Šollar. Do velké šance se chvíli na to málem dostal Benda, míč však před ním dokázal odklidit na poslední chvíli Večera. Z branky se tak znovu radovali hosté. Preisler se dostal k míči na levé straně, poslal přízemní centr na přední tyč a byl to opět Jan Žák, který usměrnil míč do sítě – 0:2. O kontaktní gól se po chvíli znovu pokoušel Benda, tomu však tento zápas štěstí nepřálo, čehož důkazem bylo i po jeho střele zvonící břevno. Benešov se tak mohl radovat z překvapivého vítězství. Brozany naopak musejí řešit opět nepříjemnou situaci, jelikož se vracejí na sestupové pozice.



Sestavy



SK Benešov
D. Tetour [-] - J. Žák [-]

Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.