1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 13:30

13.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední domácí zápas v Nivnicích nepřinesl žádnou pěknou podívanou


Branky


2

 V předposledním podzimním kole Nivnice hostily tým ze Zlechova, kde družstvo vede nový trenér Pavel Cigoš. Domácí se v utkání museli objeít bez Roubala, Těthala, Ryšávka a Josefíka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle se slovy diváků: na to sa za střízliva nedá dívat

Domácí do utkání vstoupili vlažně a bez jakýchkoliv emocí. V 6.minutě dostal do křídla balon od Straňáka Kelíšek, který si na záda přibalil obránce a s tímto hendikepem vše skončilo v rukou brankáře Červinky.

Ve 14.minutě střílel Bumbalík, jenž hrál se zraněním nosu a s respektem, ale také tento balon sezobl Červinka pro sebe.

největší šanci domácích v první půlky vytvořil R. Straňák přesnou kolmou přihrávku do vápna na svého bráchu Vojtu Strňáka, ale ten po kličce brankáři z úhlu branku přestřelil a stav byl nadále bezbrankový.

 V šestatřicáté minutě se z centru hostujícího Bělašky vyklubala první střela na branku domácích, ale o velkou šanci se nejednalo.

Další šanci měli hosté v 39.minutě, kdy Duchtík trefil střed branky a ve 40.minutě po akrobatickém vystoupení svedl něco podobného Šmatelka

První poločas nepřinesl příjemnou podívanou a žádné pěkné šance, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Drama na lavičce v posledních minutách utkání

První gól přišel už ve 49.minutě, kdy hostující Kedra zahrával svůj první roh, jenž balon přetáhl až na druhou stranu a míč se hlavičkou Vaňka dostal do sítě domácích.

Pohledných akcí se nedostávalo ani nadále, a i to vyrovnání bylo konec konců kostrbaté.

V 62.minutě přihrál kolmou nahrávkou Bumbalík na Kelíška, kterému úvodní pokus Červinka odvrátil ke Kolajovi a od břevna balon dorážel do branky Velecký.

V 65.minutě měli hosté velkou šanci, když se balón po přímém kopu dostal až k nohám Šmatelky a Hladiš však tuto střelu zachytil.

Za minutu měl míč na kopačkách Straňák, ale po průniku do vápna si na Červinku nepřišel.

V 76.minutě hlavičkoval po centrovaném míči Kelíška Velecký, ale ani tento neúnavný hecíř hlavou neuspěl.

V poslední minutě ještě došlo ke kuriózní situaci, když nivnický trenér Barcuch dostal žlutou kartu, což rozčílilo asistenta Mahdalíka, který ji uviděl hned po něm a partu netrhal ani vedoucí Bršlica. Co je zvedlo z lavičky? Nastavené dvě minuty. Za pět střídání a pět ošetřování se jim to zdálo příliš málo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Nivnice
Ohlasy - TJ Nivnice - Milan Bršlica: Hodnocení utkání je složité. Našim upřít nasazení nejde, ale závěr podzimu je v dobrém rozpoložení nezastihl. Hra se nám nedařila a hosté se k ní ani neměli. Snažili se převážně bořit a probendit co nejvíce času, což se jim dařilo. My se ještě pokusíme rozšířit sbírku devatenácti bodů v Těšnovicích, přestože to tam bude složité. Nivničané dnes poprvé remizovali. Radost z toho nemají ani v Nedachlebicích a ani ve Fryštáku. V Nivnici už vůbec ne.




Sestavy


TJ Nivnice
F. Hladiš [-] - P. Stojaspal [-] , J. Karlík [-] , V. Velecký [-] , R. Otrusiník [-] (79. P. Valenta [-] ) , V. Soukeník [-] , R. Straňák [-] , D. Bumbalík [-] , T. Kelíšek [-] (88. D. Hrabalík [-] ) , V. Straňák [-] (56. O. Kolaja [-] ) , Z. Kostelník [-] (46. K. Dubský [-] )

SK Zlechov
M. Červinka [-] - F. Kedra [-] , L. Kedra [-] , T. Jurča [-] (89. F. Rosůlek [-] ) , H. Vaněk [-] , M. Bělaška [-] , J. Šmatelka [-] (79. T. Vanda [-] ) , M. Velcr [-] (89. T. Vaněk [-] ) , M. Balíček [-] (72. J. Omelka [-] ) , I. Golian [-] , A. Duchtík [-] (79. Š. Baloun [-] )

ŽK: 49. P. Stojaspal , 69. O. Kolaja , 69. D. Bumbalík - 45. H. Vaněk , 87. Š. Baloun .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Štipčák Martin - BRŠLICA Pavel, BRABEC Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 10:30
Sarah Bršlicová

Expert: Dominik Zavadil
Tip experta: remíza

Možná odvážný tip, ale něco mi říká že Zlechov z Nivnice přiveze aspoň bod. Bohužel jsem Nivnici ještě neviděl, takže neznám kvalitu.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 20:25

Tip: výhra domácích