Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 14:30

12.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání skončilo dělbou bodů


Branky


3

Neděle 17. 10. 2021 a A-tým Spartak Hluku jel ke třetímu mužstvu soutěže do Těšnovic, kde první poločas začal klidně a góly se rozjely až v druhé půli, kde padla i sporná penalta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól v poločase rozhodl pokutový kop

Od začátku to byl opatrný souboj, hosté se snažili hrát zezadu na rychlé brejky. Některé se i podařily, ale gól nepřinesly.

První gól padl po penaltě v 18. minutě, když v pokutovém území spadl Zelinka po kontaktu s domácím brankářem a Martiš tak proměnil na 0:1.

Do té doby byl Hluk lepším týmem a Těšňovice se postupně dostávaly do hry.

Poločas tak skončil 0:1, kde už žádná šance nebyla.

Třetímu gólu domácích napomohla sporná penalta

Druhý poločas začal z pohledu Hluku katastrofálně.

Ve 48. minutě Skovajsík špatně odkopl míč směřující na Janoštíka, ten se tak dostal sám před Gaška a slabší pravou nohou zakončil na 1:1.

 Hosté hráli nepřesně, což se projevilo v 59. minutě, když několika velmi špatnými přihrávkami dovolili jít soupeři do útoku. Janoštík byl u rohové zastávky zbytečně faulován a z následného trestného kopu nebyl uhlídán Brázdil, který hlavičkou zvýšil stav utkání na 2:1.

V 78. minutě přišla pro domácí sprcha a z ojedinělé akce hostů, kdy dostal míč v pokutovém území Zelinka a střelou od břevna vyrovnal na 2:2.

Po sporné situaci v pokutovém území byla v 82. minutě písknuta penalta za hru rukou ve prospěch domácích, kterou chladnokrevně proměnil Janoštík.

Těšnovice chtěly za každou cenu udržet vítězství 3:2, což se ale nepovedlo a v 91. minutě vytvořili hosté velký tlak v domácím pokutovém území a Skovajsík vyrovnal na 3:3.

Hned na to Slováček neskutečnou střelou mohl rozeznít vítězné chorály celými Těšnovicemi, ale střela skončila na tyči a tím pádem vyrovnané utkání skončilo 3:3.

Hostům v tomto utkání hodně chyběla přesnost. Domácí tým má mužstvo složené z bývalých fotbalistů Kroměříže a Hulína, Kvasic a také z blízkého okolí. Ne nadarmo jsou na 3. místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Těšnovice
Ohlasy - TJ Těšnovice - Dominik Zavadil: U nás vyrovnaný zápas, který skončil 3:3 a v poslední minutě při Hluku stáli všichni svatí, když jsme nastřelili tyč. Jinak hosty hodnotím jako velice kvalitní mančaft.




Sestavy


TJ Těšnovice
F. Zavadil [-] - O. Šilinger [-] , T. Mrázek [-] , J. Pluhař [-] , M. Brázdil [-] (87. D. Matuška [-] ) , J. Bartušek [-] , I. Labuda [-] (68. A. Slováček [-] ) - J. Urubek [-] , R. Černý [-] , J. Mršťák [-] - R. Janoštík [-] -

Spartak Hluk
A. Gášek [-] - T. Skovajsík [-] , V. Škorec [-] , Z. Horák [-] , J. Kročil [-] - T. Šimoník [-] , R. Sopůšek [-] , A. Zelinka [-] , P. Přecechtěl [-] (73. H. Peprna [-] ) - T. Martiš [-] - M. Kukla [-]

Hráči zápasu: M. Brázdil .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: VESELÝ Michal - FOJTŮ Jakub, KADLČÁK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 08:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 11:04
Sarah Bršlicová

Expert: Tomáš Martiš
Tip experta: výhra hostů

V Těšnovicích musíme potvrdit druhé místo v tabulce a odskočit tak nedělnímu soupeři.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:40

Tip: výhra hostů