0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 14:00

11.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

10 zápasů = 30 bodů, nezastavitelný leader tabulky


Branky


3

Ani v 11. kole se nepodařilo vedoucí tým tabulky obrat o body. Tentokrát si Osvětimany odvezly body z těžkého utkání v Bojkovicích, kde po střelách Paka a Skřivana mohou jít hosté slavit svou výhru a neporazitelnost na domací hody. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Další zápas fotbalistů z Bojkovic proti vedoucímu týmu z Osvětiman měl nabídnout zajímavý fotbal plný brankových příležitostí.

Domácím hráčům chyběl vyloučený Kalina a hostům střední záložník Bartoš, Tomaštík a Petrucha, který byl pouze na lavičce náhradníků. Oba mančafty jsou známí svými kvalitami, hosté z Osvětiman to částečně potvrdili, ale dali méně gólů než obvykle.

Začátek zápasu vyšel lépe hostujícímu týmu, kdy se ve třetí minutě prosadil Pak, který celý zápas prokazoval, že je nadstandartní hráč pro tuto soutěž.

Další vývoj první půle diktovali hráči Bojkovic. V 9. minutě po rozhodnutí rozhodčího, se kterým hosté nesouhlasili, dostal brankář hostujícího týmu žlutou kartu. Následovala standartní situace z dobré pozice, které se ujal Vacula, ale jeho střela však skončila už ve zdi. Po sérii rohů a standartních situací 2x hlavičkoval Slavíček, bohužel pro osvětimanské pouze do spolehlivě chytajícího Chvojky.

Celá první půle se odehrála téměř ve stejném scénáři, kdy Osvětimany držely balón na své půlce a hrozily pouze po velké vápno domácích.  Bojkovice si své šance vypracovávaly ze standartních situací a brejků. Do dvou šancí se dostal Gago, který bohužel jednu střelu minul a podruhé trefil připraveného Chvojku. Bojkovice se jako téměř každý zápas v této sezóně trápil zejména v koncovce.

Zvýšení skóre a oslavy hostujícího týmu

Druhou půli začali lépe domácí, kteří měli více ze hry. Největší šanci měl Varga, který po rohu hlavičkoval doprostřed branky Osvětiman. V 62. minutě po výborné akci Vojtěcha Doliny zakončoval v dobré pozici Vít Dolina, gól však nepadl. Bohužel pro domácí v 64. minutě po hezké kombinaci zakončoval Skřivan a díky teči domácího obránce skončil balón v síti.

Bojkovice byly po druhém gólů utlumené, do samostatného úniku se dostal Čevelík, který však sám před brankářem netrefil branku. Následně Porč svou střelou otestoval pozornost Urbánka.

 Zbytek utkání se hosté soustředili na dobrou obrannou fázi a držení balónu. Bojkovice zahrozily v poslední 15 minutách a vždy u toho byl nováček v sestavě Králík, který jinak na stoperu odvedl spolehlivý výkon. V první šanci po rohovém kopu a několika odrazech těsně minul hostující branku, poté po standartní situaci Chvojkovi vypadla střela od Gorčíka, Králík však zakončil těsně vedle. Osvětimany tak vyhrály svůj 10. zápas v řadě a stále jsou bez porážky na první místě.

Další zápas Bojkovice zajíždí na horkou půdu do Nedachlebic, kde se očekává další náročný zápas. Osvětimany zajíždí do Fryštáku, kde Bojkovice vyhráli minulé kolo 2:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Osvětimany
Ohlasy - Osvětimany - hráč Vojtěch Kučera: Na hodovou sobotu nás čekalo utkání v Bojkovicích, kde je to vždy složité. Začátek utkání byl jako z říše snů, na soupeře jsme vletěli a hned ve 3. minutě jsme díky střele Vojty Paka vedli 1:0. Vojta předváděl výborné výkony v celém zápase a obránci soupeře měli s tímto ofenzivně laděným bekem velké problémy. Poté se hra přelívala ze strany na stranu, oba týmy si vytvořily nějaké náznaky šancí. Ze začátku druhé půle nás Bojkovice zatlačily a vytvořily si pěkné šance. Nesmím zapomenout našeho skvěle chytajícího brankáře Chvojku, který chytil minimálně dvě až tři gólovky. Poté jsme zahrozili i několikrát my, což se projevilo povedenou akcí a Skřivan zvýšil skóre na 0:2. Utkání jsme zkušeně dohráli a bereme další těžké 3 body z venkovního utkání.



Sestavy


SK Slovácká Viktoria Bojkovice
F. Urbánek [-] - M. Králík [-] , D. Vacula [-] (79. J. Gago [-] ) , V. Dolina [-] , D. Křižka [-] , M. Varga [-] (73. A. Kundrata [-] ) , P. Gago [-] (73. P. Martinec [-] ) , V. Dolina [-] (85. T. Vavrečka [-] ) , D. Slavíček [-] , T. Gorčík [-] , M. Jančařík [-]

TJ Osvětimany
P. Chvojka [-] - L. Ohnutek [-] , O. Porč [-] , M. Groulík [-] , A. Skřivan [-] , M. Čevelík [-] , V. Šumulikoski [-] , M. Přílučík [-] , M. Vykoukal [-] (65. B. Rajsigl [-] ) , J. Perůtka [-] , V. Pak [-]

ŽK: 70. D. Křižka - 9. P. Chvojka , 86. L. Ohnutek .
Hráči zápasu: V. Pak .
Počet diváků: 580. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - KOTAČKA Rostislav, ZPĚVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Sarah Bršlicová

Expert: Veliče Šumulikovski
Tip experta: výhra hostů

Bude to pro nás velice těžké utkání.

Tip: výhra hostů