Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 14:30

11.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

12 branek v jednom utkání, bohužel pro hosty, 10 v jejich síti


Branky


3

Sobota sice slunečná, ale studená. Na Zlechov došlo hodně málo diváků a je to škoda, Kdy uvidí na fotbale 12. branek?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

5:0 už v prvním poločase

Kanonáda začala hned ve 2. minutě, kdy se do vlastní sítě trefil Balíček. V 5. minutě Červenka vyrazil střelu Šimoníka před sebe a Martiš měl lehkou úlohu. 2:0.

Na další gól se čekalo až do 28. minuty, kdy se dostal do pokutového území Zlechova Martiš, a přesto že byl v těžké situaci, dokázal se vymanit a zvýšil stav utkání na 3:0.

V 31. minutě dovršil Martiš hattrick, když šel sám na brankáře a svou střelou mu nedal šanci. To však ještě nebylo vše. Kročil se opřel do centru z pravé strany a upravil výsledek utkání na 5:0.

V druhém poločase se jako první trefil hostující tým

Kdo první vstřelil branku ve druhém poločase, byli hosté. Využili laxnosti naší obrany a brankář Gašek na střelu k tyči nedosáhl.

V 54. minutě dostal do pokutového území Zlechova pěkný míč Sopůšek a zvýšil stav utkání na 6:1.

V 65. minutě hosté střelou Duchtíka z 25 metrů snížili na 6:2. Gaškovi míč propadl, asi vlivem zimy, prochladnutí a nečinnosti.

V 69. minutě se Kročil trefil podruhé a po rohu hlavou krásně usměrnil míč do sítě hostů. V 73. minutě se dočkal i Zelinka, který po kolmici do pokutového území hostů přehodil Červenku a přidal tak desátou branku zápasu. V 85. minutě se trefil Kukla pěknou ranou z hranice šestnáctky a upravil stav na 9:2.

Skóre uzavřel dorostenec Matejka po pěkné přihrávce do pokutového území.

Hosté s nepříjemným výsledkem 10:2 odjíždí domů, a přesto, že se snažili, odměnou byly pouze dvě branky, ke kterým jim pomohla nesoustředěnost domácího mužstva.



Ohlasy k zápasu



SK Zlechov
Ohlasy - Zlechov - kapitán Hynek Vaněk: Zlechov dojel do Hluku jako poražené mužstvo a přesně tak to i dopadlo. Obrana hostů měla den otevřených dveří. Z naší strany neaktivita, neschopnost, laxnost a domácí se na nás vyřádili. Brankář Červinka mohl čarovat, jak chtěl, ale neměl šanci. Hráče utkání Volím Toma Martiše.



Sestavy


Spartak Hluk
A. Gášek [-] - J. Kročil [-] (85. V. Škorec [-] ) , Z. Horák [-] , T. Skovajsík [-] - T. Šimoník [-] (85. P. Vozár [-] ) , R. Sopůšek [-] , P. Přecechtěl [-] (72. D. Matejka [-] ) , A. Zelinka [-] (79. H. Peprna [-] ) - T. Martiš [-] - J. Machala [-] , M. Kukla [-]

SK Zlechov
M. Červinka [-] - F. Kedra [-] (46. T. Jurča [-] ) , D. Hradil [-] (70. L. Kedra [-] ) , H. Vaněk [-] , M. Bělaška [-] , T. Vanda [-] , M. Velcr [-] (70. J. Omelka [-] ) , M. Balíček [-] (46. J. Šmatelka [-] ) , I. Golian [-] , A. Duchtík [-] , P. Štangl [-]

ŽK: 4. A. Zelinka - 33. M. Velcr .
Hráči zápasu: T. Martiš .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: NUC Jiří - PAVLICA Jiří, AMBROZ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Sarah Bršlicová

Expert: Veliče Šumulikovski
Tip experta: výhra domácích

Hluk považuji za favorita.

Tip: výhra domácích