Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelný zápas!


Branky


58. Z. Klement , 68. M. Klement , 70. M. Klement , 71. Z. Klement , 77. M. Klement , 82. D. Justra (p.) , 85. M. Velkoborský - 13. K. Knaf , 29. P. Starý , 37. K. Knaf , 42. M. Čopan
0

Oba poločasy zápasu mezi Křimicemi a Unionem byly jako nebe a dudy. Po poločasovém vedení unionu 0:4 přišla ve druhém poločase pořádná facka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z pohledu Unionu se vše zdálo být hotové

Hosté vstoupili do zápasu skvěle. Ve 13. minutě zápasu otevřel skóre Karel Knaf. Domácí měli velkou převahu, velký počet střel ale nebylo jím to zatím nic platné. Střely končili vedle nebo je zblokovali obránci Křimic či jejich gólman. Po dalším brejku se trefil v 29. minutě Petr Starý. Hosté byli pod neustálým tlakem, ale domácí nestíhali zachycovat jejich brejky. Proto již na 0:3 zvyšoval v 37. minutě opět Karel Knaf. Do poločasu se Union trefil i počtvrté. Michal Čopan poslal oba týmy do šaten za stavu 0:4.

Sedm kulí jako v Sarajevu

Ano, čtete dobře. Domácí tým dokázal vstřelit neuvěřitelných sedm branek v druhém poločase! Skvělý obrat začal v 58. minutě Zdeněk Klement. Za dalších 10 minut to bylo už 2:4. Domácí měli obrovský tlak, který přinášel ovoce, respektive góly. Tentokráte se střelou podél gólmana prosadil Martin Klement. Tohle jméno si dobře zapamatujte. Nebyl to totiž jeho poslední zásah. Potom přišla patnáctiminutovka hrůzy pro Union. Za sebou se postupně prosadili: Matin Klement z volného přímého kopu, Zdeněk Klement střelou z 25 metrů, do třetice Martin Klement, stal se tedy tak autorem hattricku, Dominik Justra z penalty po faulu a nakonec 5 minut před koncem také Michal Velkoborský. Domácí byli v tlaku po celý zápas, sedm gólů v druhém poločase tak bylo zásluhou hlavně únavy hostů a proměňování šancí domácích.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice B
Petr Housar (hráč): Snažili jsme se tlačit ale soupeř dával z brejků góly. Ve druhém poločase se zápas po gólu na 2:4 zlomil.

TJ Union Plzeň B
Petr Starý (vedoucí mužstva): Odehráli jsme zápas, jaký jsem ještě nezažil. Soupeř byl od začátku lepší, my jsme byli nebezpeční z brejků. Domácí začali ve druhém poločase své šance proměňovat . Výsledkem bylo sedm gólů v naší síti. Body jsme si nezasloužili, ale takhle ztratit vyhraný zápas, to se jen tak někomu nepovede.



Sestavy


FC Křimice B
J. Řehoř [-] - M. Klement [-] , J. Viták [-] (21. M. Velkoborský [-] ) , P. Dobrý [-] (46. I. Singer [-] ) , T. Kroupa [-] , Z. Klement [-] , D. Justra [-] , P. Housar [-] (75. T. Hladík [-] ) , M. Škoda [-] , J. Rada [-] , A. Kydlíček [-]

TJ Union Plzeň B
K. Jakeš [-] - Z. Chmelík [-] , D. Chlumecký [-] , L. Londa [-] , M. Šimůnek [-] - V. Bořík [-] (46. O. Jakoubek [-] ) , K. Knaf [-] , P. Kučera [-] (46. M. Haase [-] ) , L. Kučera [-] (78. M. Volf [-] ) , M. Čopan [-] - P. Starý [-] (46. J. Douša [-] )

ŽK: 88. K. Jakeš , 88. M. Haase .
Hráči zápasu: M. Klement - K. Knaf .
Místo: Tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Čožík Marek - LUKÁŠEK Zdeněk (N), PRCÍN Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.