0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Touškov nadělil domácí Dýšině pět gólů!


Branky


6. P. Foltýn , 17. L. Peikert , 45. P. Foltýn , 51. P. Foltýn (p.) , 68. M. Beneš
0

Mladý tým z Touškova na soupeře vlétl a takřka po celý zápas ho nepustil ke slovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle hodně naznačila

Touškov se dostal brzy do vedení. V 6. minutě proměnil přímí kop Pavel Foltýn. Musíme však podotknout, že za vydatného přispění obránce, který balón ztečoval do protipohybu brankáře. V 17. minutě se ke střele za vápnem dostal Ludvík Peikert a přehodil gólmana domácích Lišku. Hostům se podařil úder do třetice, tentokrát rovnou do šatny. Ve 45. minutě se z otočky prosadil opět Pavel Foltýn

Poklidné navýšení výsledku

Domácí ani ve druhém poločase příliš nezlobili. A tak hosté dál navyšovali své vedení. V 51. minutě fauloval obránce Martina Beneše a byl nařízen velmi přísný pokutový kop. K němu se postavil Pavel Foltýn, který úspěšným kopem završil hattrick. Poslední hřebíček do rakve domácích zasadil Martin Beneš svojí střelou k tyči.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina B
Josef Vodvářka (vedoucí týmu): Zápas měl jednoznačný vývoj. Soupeř byl mladý, běhavý, měl více ze hry. Nám se nedařilo vůbec kombinačně, u všeho jsme byli pozdě. Asi zasloužený výsledek. Rozhodčí měl pár necitlivých verdiktů, ale na to se nemůžeme vymlouvat.

TJ Sokol Město Touškov B
Pavel Foltýn (předseda, trenér): Soupeře jsme uběhali, přehráli jsme ho kombinační hrou. Máme v týmu mladší kluky a to bylo znát oproti "staršímu" soupeři.



Sestavy


FK Dýšina B
M. Liška [-] - P. Kolář [-] , P. Bruj [-] (34. J. Šnajdr [-] ) , R. Hrdina [-] (46. O. Velický [-] ) , R. Tlustý [-] (46. J. Muzika [-] ) - J. Chaloupka [-] , J. Aubrecht [-] , P. Makovička [-] - J. Šimáček [-] (72. J. Pavelka [-] ) , M. Náhlík [-] , J. Pěč [-]

TJ Sokol Město Touškov B
J. Herman [-] - K. Pachl [-] , D. Tobrman [-] (56. M. Koubek [-] ) , L. Peikert [-] (46. D. Wagner [-] ) , J. Huleš [-] , P. Boháč [-] , D. Vrba [-] (46. M. Beneš [-] ) , L. Hodek [-] , P. Foltýn [-] , M. Tříkač [-] (56. M. Šůla [-] ) , P. Dyk [-] (71. A. Jánek [-] )

ŽK: 55. J. Šimáček - 66. P. Dyk .
Hráči zápasu: J. Pěč - P. Foltýn .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Nešpor Petr - VODVÁŘKA Josef (N), KRÁL Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.