Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Dýšina své vedení neudržela


Branky


0

Gólově bohaté utkání včetně penalt nám nabídl souboj Dýšiny s Unionem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup do utkání od domácích

Dýšina vstoupila do utkání snově. Již v osmé minutě otevřel skóre zápasu Jan Chaloupka. A za devět minut bylo v malé vísce nedaleko Plzně ještě veseleji. Ján Šimáček upravil skóre na 2:0. Hosté si také šance vytvářeli, ale nedokázali je proměnit. A tak se opět prosadil domácí Jan Chaloupka. Vedení 3:0 z pohledu domácích vypadalo již velmi nadějně. Unionskému Michalu Čopanovi se však podařilo po krásném centru od Londy vstřelit gól do šatny ve 44. minutě.

Gól Čopana z prvního poločasu hosty nakopl

Hosté si uvědomili, že náskok Dýšiny již není tak velký, a tak zaveleli k útoku. A ono to šlo. Hořánek získal míč uprostřed hřiště a vyslal do šance Petra Starého, který zkušeně obešel brankáře a vsítil branku. A to nebylo ze strany Unionu všechno. V 71. minutě bylo srovnáno. Odražený míč za vápnem si našel Lukáš Londa, který již věděl jak si s nabídnutou šancí poradit. Utaženou střelou k tyči rozvlnil síť. V závěru zápasu mohly oba mančafty strhnout vedení na svojí stranu, ale skóre se již neměnilo. O vítězi tak musely rozhodnout penalty.

Hosté o chlup lepší

Hosté byli ve všech sériích nekompromisní, domácí se v té čtvré zmýlili a pátou penaltu chytil brankář Unionu Horn a bylo hotovo.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina B
Josef Vodvářka (vedoucí týmu): Zápas byl vyrovnaný, první poločas byli aktivnější domácí, druhý hostí. Remíza zasloužená. Zápas se hrál v poklidu, dobrý výkon rozhodčího.

TJ Union Plzeň B
Petr Starý (vedoucí mužstva, hráč): První poločas byl herně vyrovnaný, šance byly na obou stranách, ale soupeř je na rozdíl od nás proměňoval, brzy se dostal do dvougólového vedení, pak přidal ještě třetí trefu. Vypadalo to s námi špatně, ale nevzdali jsme se a ještě do přestávky snížili. Ve druhé půli jsme podle mě byli lepší a zaslouženě jsme vyrovnali, měli jsme i další šance, ale ty byly i na druhé straně, takže remíza asi spravedlivá.



Sestavy


FK Dýšina B
M. Liška [-] - P. Bruj [-] , R. Hrdina [-] (46. O. Velický [-] ) , R. Tlustý [-] , J. Soroka [-] - J. Chaloupka [-] (46. J. Šnajdr [-] ) , J. Aubrecht [-] , J. Muzika [-] , V. Muzika [-] (85. J. Vodvárka [-] ) - J. Šimáček [-] (70. J. Pavelka [-] ) , J. Pěč [-]

TJ Union Plzeň B
M. Horn [-] - K. Kučera [-] , D. Chlumecký [-] , L. Londa [-] , M. Vinický [-] (46. M. Haase [-] ) - M. Čopan [-] , L. Kučera [-] , P. Kučera [-] , R. Teocharis [-] , V. Bořík [-] (46. A. Hořánek [-] ) - P. Starý [-] (61. O. Jakoubek [-] )

ŽK: 24. R. Tlustý , 44. J. Aubrecht , 53. O. Velický - 37. L. Londa , 45. K. Kučera , 65. D. Chlumecký , 79. O. Jakoubek .
Hráči zápasu: J. Chaloupka - A. Hořánek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Burda Václav - VELEK Jiří (N), PRCÍN Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.