3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov urval tři body


Branky


21. P. Foltýn , 24. P. Dyk , 53. M. Koubek - 51. D. Kestler , 83. D. Kestler
0

Mladý tým z Touškova se utkal s Chotíkovem, týmem, se kterým hrál již v rámci letní přípravy. Tehdy touškovští vyhráli a stejný primát si chtěli odnést i z tohodle utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udělali důležitý první krok

Touškov měl od začátku zápasu mírou převahu, ale nedokázal se dostat do nějaké vyložené šance. Ta přišla až ve 21. minutě. Tobrman krásnou přihrávkou vyslal Pavla Foltýna do samostatného úniku, který zakončil střelou na vzdálenější tyč. O pár minut později jásali domácí fanoušci znovu. Dlouhý nákop vybojoval u rohového praporku Daniel Wagner a z úhlu postupoval na branku. Míč si posunul mírně na střed a pěkným obstřelem zvýšil na poločasový stav 2:0.

Chotíkov marně dotahoval

Do druhého poločasu nastoupil Touškov se třemi změnami v sestavě. Těžko říci, právě střídání mohla za to, že se Chotíkov dostal do zápasu. Podařilo se mu rychle snížit zásluhou Davida Kestlera, který střelou za vápnem rozvlnil síť. O pár minut později však vrátil domácím dvoubrankové vedení Milan Koubek, který střelou v pádu překonal brankáře Nováka. Hostům se v závěru podařilo snížit a zadělat na drama. V 83. minutě se svižnou střelou prosadil opět David Kestler. Chotíkovu se již nepodařilo vstřelit žádnou branku, a tak si domácí připisují tři cenné body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov B
Lukáš Hodek (hráč): První poločas byl v režii touškovských mladíků. Druhý poločas touškovští hráči polevili a chotíkovští přidali. Odměnou jim byl gól, který znamenal snížení na 2:1. To byla facka pro touškovské, kteří začali hrát a o chvíli později opět navýšili skóre. Otěže zápasu poté přebrali hosté a snížili. Domácí ale nakonec těsné vítězství zaslouženě udrželi.

FC Chotíkov 1932 B
Adam Bělohlavý (hráč): Touškov měl ve hře trochu převahu. Jeho problémem bylo finální zakončení. Zatímco Chotíkov měl problém dostat se do vyložené šance. Neproměnil penaltu, ale dokázal dát dva góly. Na konci zápasu byl tlak z obou stran.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov B
J. Herman [-] , P. Foltýn [-] , D. Wagner [-] , D. Tobrman [-] (46. M. Šůla [-] ) , A. Šimice [-] , P. Boháč [-] (53. A. Jánek [-] ) , L. Hodek [-] (46. I. Momotov [-] ) , M. Tříkač [-] , J. Huleš [-] , L. Peikert [-] (46. M. Koubek [-] ) , P. Dyk [-] (60. M. Beneš [-] )

FC Chotíkov 1932 B
P. Novák [-] , V. Struhár [-] (53. M. Vyskoč [-] ) , J. Fryček [-] (78. J. Kreipindl [-] ) , A. Bělohlavý [-] , M. Bernas [-] (42. P. Oulík [-] ) , P. Novák [-] , R. Ježek [-] , D. Kristl [-] , D. Kestler [-] , M. Hauer [-] , M. Rubáš [-]

ŽK: 30. L. Peikert , 79. D. Tobrman - 72. M. Vyskoč , 90. P. Novák .
Hráči zápasu: P. Foltýn - D. Kestler .
Místo: Touškov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pátek Dalibor - ZAJÍČEK Jan (N), MALATA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.